Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

 

Αναγνωρισμένες Σπουδές
στην Ιατρική,
Φαρμακευτική, Οδοντιατρική
στην  Αγγλική Γλώσσα, με απευθείας αναγνώριση χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ
 
 
ΦΟΡΕIΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
                   
 
Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας ιδρύθηκε το 1928. Έχει 47 Τμήματα και Κλινικές και περίπου 1300 καθηγητές. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο θεωρείται μια από τις πλέον αναβαθμισμένες Ιατρικές Σχολές, σε ευρωπαϊκό επίπεδο και έχουν μέχρι σήμερα αποφοιτήσει 35.000 γιατροί. Το Πανεπιστήμιο δίνει έμφαση στην Έρευνα και έχει συνεργασίες με διεθνή Ερευνητικά ιδρύματα. Οι σπουδές Ιατρικής διαρκούν 6 χρόνια.
 
 
 
Η Φαρμακευτική Σχολή Ιδρύθηκε το 1942 και ενοποιήθηκε με την Σχολή Ιατρικών Σπουδών (Medical Academy) το 1951. Η Σχολή έχει 3 αμφιθέατρα, 9 αίθουσες σεμιναρίων και 42 εργαστήρια εξοπλισμένα με σύγχρονες συσκευές. Οι σπουδές διαρκούν 5 χρόνια και στο τελευταίο έτος περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση σε Φαρμακεία ή Νοσοκομεία. Διδάσκουν συνολικά 29 καθηγητές και σε όλα  τα έτη εκπαιδεύονται περισσότεροι από 1500 σπουδαστές από τους οποίους περισσότεροι από 500 είναι από άλλες χώρες εκτός από την Βουλγαρία.
 
 
 
Η Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας ιδρύθηκε το 1942. Οι σπουδές διαρκούν 6 χρόνια και η Σχολή έχει 8 τμήματα, τα οποία καλύπτουν όλες τις εξειδικεύσεις της σύγχρονης οδοντιατρικής επιστήμης: λειτουργεί τμήμα Οδοντιατρικής Συντηρητικής, Τμήμα Προσθετικής Οδοντιατρικής, Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Τμήματος Παιδιατρικής Οδοντιατρικής, Εργαστήριο Ορθοδοντικής, Τμήμα Διαγνωστικής Απεικόνισης, Τμήμα Περιοδοντολογίας, Τμήμα Δημόσιας υγιεινής των δοντιών..
 
 
 
 
 
Γλώσσα Εκπαίδευσης
Από το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 λειτουργούν στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας, εκτός από τα Βουλγαρόφωνα και ξενόγλωσσα τμήματα (στα Αγγλική γλώσσα) στην Ιατρική και στη Φαρμακευτική Σχολή.
Από το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012, έχει αναγνωριστεί και θα λειτουργήσει Αγγλόφωνο τμήμα και στην Οδοντιατρική.
Αναγνώριση
Οι σπουδές στην Αγγλική γλώσσα είναι αναγνωρισμένες από το Βουλγαρικό Κράτος και σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία οι απόφοιτοι μεταφέρουν απευθείας στην Ελλάδα το επαγγελματικό τους δικαίωμα, ώστε να ασκήσουν την αντίστοιχη εξειδίκευση (Γιατρός, Φαρμακοποιός, Οδοντίατρος), χωρίς να δώσουν εξετάσεις στον ΔΟΑΤΑΠ, παίρνουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τις αντίστοιχες Νομαρχίες στην Ελλάδα και εγγράφονται στον οικείο επιστημονικό σύλλογο.
Οι πτυχιούχοι της Ιατρικής μπορούν να ξεκινήσουν την ειδικότητά τους σε Δημόσια Νοσοκομεία της Ελλάδας ή του εξωτερικού και μετέπειτα να εργαστούν κανονικά σαν γιατροί στην ειδικότητά τους.
Πάντως τα Αγγλόφωνα τμήματα Ιατρικής αναγνωρίστηκαν το 2008 ΚΑΙ από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) με την απόφαση Αρ 70/28-11-08.
 
 
Διαδικασία – Κόστος
Για την εγγραφή απαιτούνται αρκετά δικαιολογητικά τα οποία αποστέλλονται στο γραφείο μας, κι εμείς αναλαμβάνουμε στη συνέχεια να φέρουμε σε πέρας όλη τη διαδικασία, χωρίς κάποια άλλη δική σας φροντίδα.
Μετά την έγκριση των δικαιολογητικών, ακολουθεί η εγγραφή σου σπουδαστή στη Σχολή της επιλογής του τον Σεπτέμβριο και τα μαθήματα αρχίζουν την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Προηγουμένως απαιτείται η συμμετοχή του σε εισαγωγικές εξετάσεις γλωσσικής επάρκειας (τύπου TOEFL), για τις οποίες υπάρχει πλήρης υποστήριξη από το γραφείο μας (100% επιτυχία από το 2007).

Τα δίδακτρα προς το Πανεπιστήμιο ανέρχονται στα 6.000 € το χρόνο και καταβάλλονται σε 2 δόσεις.
 
Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στο κέντρο της Σόφιας η οποία απέχει από την Αθήνα 50 λεπτά με το αεροπλάνο και μόλις 3 ώρες από τη Θεσσαλονίκη. Τα ενοίκια και το κόστος ζωής εν γένει, είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σχέση με την Ελλάδα και τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, σε αντίθεση με την ποιότητα ζωής που είναι αρκετά υψηλή. Η πόλη έχει άριστες υποδομές και προσφέρει στον φοιτητή ευχάριστη διαμονή και πολύπλευρη ψυχαγωγία.
Στη Σόφια μπορεί να συναντήσει κανείς ένα τρόπο ζωής που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, με έντονο το ελληνικό στοιχείο τόσο από πλευράς συμφοιτητών όσο και από πλευράς παρουσίας πολλών εταιριών ελληνικών συμφερόντων (τράπεζες, market, εμπορικά καταστήματα, χώροι εστίασης κλπ).
 

Σπουδάστε Τώρα στη Βουλγαρία,

στα Πλέον Περιζήτητα  Επαγγέλματα, στα Αγγλικά,

Γιατρός – Φαρμακοποιός
Οδοντίατρος

με τους Ειδικούς!

 

 

Ξεχωρίζουμε  γιατί:

  • Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και Μοναδική Τεχνογνωσία
  • Είμαστε οι μόνοι, με αποκλειστική Υποστήριξη Σπουδών, μόνο προς Βουλγαρία
  • Είμαστε η μόνη Ελληνική Εταιρία του χώρου, με έδρα τη Σόφια
  • Είμαστε 365 μέρες το χρόνο, κοντά σας!

Προσφέρουμε:

1. Την εισαγωγική ενημέρωση του υποψήφιου ή των γονέων σχετικά με τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο.

2. Την ενημέρωση σχετικά με τα έγγραφα που απαιτούνται για την αίτηση και μετέπειτα για την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.

3. Τη μετάφραση των απαραίτητων δικαιολογητικών στα Βουλγαρικά.

4. Υποστήριξη στην προετοιμασία των υποψηφίων τόσο με φυσική παρουσία όσο και από απόσταση (e-learning).

5. Διδασκαλία στους φοιτητές, του βασικού βουλγάρικου λεξιλογίου, ώστε όταν φτάσουν στη Βουλγαρία να κατέχουν τις βασικές γνώσεις της γλώσσας για την καθημερινή τους ζωή.

6. Δεν συνοδεύουμε απλά τους υποψηφίους στις εισαγωγικές εξετάσεις στη Βουλγαρία. Είμαστε εκεί 365 μέρες το χρόνο, γιατί είμαστε η μόνη ελληνική εταιρία του χώρου με έδρα τη Σόφια.

7. Βοηθάμε τους φοιτητές στην εξεύρεση σπιτιού σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, στη σύνταξη του μισθωτηρίου συμβολαίου αλλά και σε κάθε τι που θα προκύψει ως ανάγκη κατά την περίοδο προσαρμογής τους, στη Βουλγαρία.

8. Προσφέρουμε τη δυνατότητα Ακαδημαϊκής Υποστήριξης των φοιτητών κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

9. Τέλος, πιστεύουμε πως είμαστε οι καλύτεροι, γιατί είμαστε οι πλέον εξειδικευμένοι αφού, η εταιρία μας είναι η μόνη που προσφέρει υποστήριξη σπουδών ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

B.C.E. LTD

Υποστηρικτικές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης στη Βουλγαρία

2410 549831, 2410 252860, 24210 28476, 24210 76050

6972089310 (GR), 00359899014530 (BG)

 

edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης

Ενημέρωση - Σχόλια - Απορίες

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
ΑΠΘ: Εκδήλωση για την υπέρβαση του γλωσσικού σεξισμού στα ΑΕΙ
Υποβλήθηκε πριν από 2 ώρες
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
ΑΠΘ: Αναστέλλεται κάθε μορφής δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία
Υποβλήθηκε πριν από 2 ώρες
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
Μετεγγραφές: Εντός της ημέρας η εγκύκλιος του υπ. Παιδείας
Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
Κορονοϊός: Προσαρμογή στο σχολείο - Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς
Υποβλήθηκε πριν από 3 ώρες
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
Το περιβάλλον πιο σημαντικό από την οικονομία για Έλληνες και Ευρωπαίους
Υποβλήθηκε πριν από 8 ώρες
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
Είναι τα σχολεία εστίες υπερμετάδοσης του ιού;
Υποβλήθηκε πριν από 8 ώρες
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
eTwinning: Εγκύκλιος για την υλοποίηση προγραμμάτων για το σχολικό έτος 2020-2021
Υποβλήθηκε πριν από 9 ώρες
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
Αλλάζει ριζικά το πρόγραμμα λειτουργίας τον βρεφονηπιακών σταθμών
Υποβλήθηκε πριν από 9 ώρες