Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2024 - Μηχανογραφικό 2024

edu4u.gr facebook page

Share
Ελπίδα Παπαδήμου
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Ιατρική VS Μοριακή Βιολογία
Πηγαίνω β λυκείου και σκέφτομαι αυτές τις δύο σχολές. Ποια προτείνετε; Μου αρέσει πολύ η δουλειά στο εργαστήριο από αυτά που βλέπω στο internet... Με φαντάζομαι ερευνήτρια να ασχολούμαι με τον καρκίνο και την έρευνα σε ανθρώπινα κύτταρα και το DNA τους. Αξίζει να πάω ιατρική ή απλά θα χάσω χρόνο; 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1186 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024

Σχόλια (0)
 Ο βιολόγος στην Ελλάδα μπορεί να ιδρύσει βιοναλυτικό εργαστήριο αναλύσεων τροφίμων ή και ανθρώπινων δειγμάτων υπό μορφή εταιρείας ή επιχείρισης (προφανώς δεν μιλάμε για βιοπαθολογικό ιατρείο, μιλάμε για βιοαναλυτικό εργαστήριο), γιατί ο βιολόγος ανήκει ταυτόχρονα και στα ελεύθερα επαγγέλματα και στα επαγγέλματα υγείας (υπάρχουν τα ΦΕΚ στο ίντερνετ). Μπορεί ως ιδιοκτήτης αν θέλει να μην εργάζεται στο εργαστήριο του ως αναλυτής, αλλά να προσλάβει ως μισθωτούς υπαλλήλους αποφοίτους ΙΕΚ Ιατρικών-Βιολογικών Εργασηρίων να χειρίζονται τους αναλυτές και να επιβλέπει τις βιοαναλύσεις και να ασκεί τη διοίκηση. Συμφέρει πάντως στην εταιρεία-εργαστήριο να υπάρχουν και ιατροί για να συμβάλλουν στα κεφάλαια της εταιρείας ή επιχείρισης. Γενικά, ξαναλέω μπορούν οι βιολόγοι να ιδρύσουν βιοαναλυτικό εργαστήριο με ιδιωτικούς υπαλλήλους απόφοιτους ΙΕΚ οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι εργαστηριακοί (χωρίς να απασχολεί πχ.τεχνολόγους). Πολλοί βιολόγοι είναι ιδιοκτήτες βιοαναλυτικών εργαστηρίων υπο μορφή επιχειρήσεων ή εταιρειών (δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, για να μη φανεί ότι κάνω διαφήμιση). Ο χημικός, όπως ο φυσικός, ο μαθηματικός, ο γεωλόγος είναι μεν σημαντικός επιστήμονας, αλλά δεν είναι επαγγελματίας υγείας με ΦΕΚ όπως είναι ο πτυχιούχος βιολογίας. Εργάζεται σε εργαστήρια υλικών, τροφίμων, φαρμάκων,αλλά μόνο ένα 5 % των χημικών εργάζονται σε διαγνωστικά εργαστήρια ως υπάλληλοι εργαστηρίου, συνήθως με μεταπτυχιακό, αλλά ποτέ ως ιδιοκτήτες βιοαναλυτικών εργαστηρίων. Τώρα οι βιολογοι μπορούν να αποκτήσουν και την ειδικότητα της εργαστηριακής γενετικής, η οποία θα πραγματοποιείται σε νοσοκομεια για 5 χρόνια επι πληρωμή,την οποια δεν μπορούν από το νόμο να αποκτήσουν οι χημικοί. Συμπερασματικά, ας σπουδάσει ο/η υποψήφιος/α ό,τι του αρέσει. απλά αν θέλει να έχει οπωσδήποτε ΦΕΚ Επαγγελματία Υγείας πρέπει να έχει πτυχίο Βιολογίας.Ο χημικός, ο φυσικός, ο μαθηματικός, ο γεωλόγος ως σημαντικοί επιστήμονες ασχολούνται με έρευνα, με εκπαιδευση, εργάζονται σε υπηρεσίες χωρίς να έχουν ΦΕΚ Επαγγελματία Υγείας.
Υποβλήθηκε πριν από 66 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024

Σχόλια (1)
 Η Βιολογία είναι μια από τις περιζήτητες σχολές, με χαμηλά ποσοτά ανεργίας σε σχέση με άλλα επαγγέλματα υγείας. Οι Βιολόγοι είναι επαγγελματίες υγείας κατά νόμο και ανήκουν σε αναγνωρισμένο ενιαίο κλάδο του ΕΣΥ. Επιστημονικός υπεύθυνος του κάθε τμήματος μπορεί να είναι ΚΑΙ Βιολόγος ή Βιοχημικός.

  Α) Οι Βιολόγοι ανήκουν σε αναγνωρισμένο ενιαίο κλάδο του ΕΣΥ σύμφωνα με τα άρθρα 40-44 του νομ.2591/21-8-97 και άρθρο 13 παρ.3 του νομ.2889/2-3-01.
   Β) Ανήκουν στην Ιατρική Υπηρεσία των Νοσοκομείων, ισότιμα με τους άλλους επιστήμονες που την απαρτίζουν ( άρθρο 56 παρ.2 του νόμου 2071/15-7-92).
   Γ) Εκλέγονται σε αυτόνομη θέση του Επιστημονικού Συμβουλίου των Νοσοκομείων, βάση του άρθρου 2 παρ.16 του νόμου 3204/23-12-2003 ΦΕΚ 296Α΄ (εκλογή Επιστήμονα μη Ιατρού κατηγορίας ΠΕ)
   Δ) Εφημερεύουν ισότιμα με το υπόλοιπο επιστημονικό προσωπικό της Ιατρικής Υπηρεσίας στα τμήματά τους, έχοντας την πλήρη ευθύνη της ενεργούς εφημερίας τους και καλύπτοντας μόνοι τους επάξια τις επί 24ώρου αυξημένες ανάγκες όλων των κλινικών των Νοσοκομείων της χώρας (άρθρο 88 του νόμου 2071/15-7-92 ΦΕΚ 123 , άρθρο 13 παρ. 16 του νομ. 2889/2-3-01 και άρθρο 13 του νομ. 3204/2003 ΦΕΚ. 296).
   Ε) Με το άρθρο 11 του νόμου 1397/83 προβλέπεται ότι επιστημονικός υπεύθυνος του κάθε τμήματος δύναται να είναι Ιατρός ή άλλος επιστήμονας της Ιατρικής Υπηρεσίας που υπηρετεί στο τμήμα (δηλ. επιστημονικός υπεύθυνος του κάθε τμήματος Βιολόγος ή Βιοχημικός).
   Στ) Στην με Αρ. Απόφ. 5 της Ολομέλειας 125-1-89 , του ΚΕΣΥ , <<Οργάνωση και λειτουργία Εργαστηρίων Νοσοκομείων >> , αναφέρεται ότι το επιστημονικό προσωπικό του Βιοχημικού, Ανοσολογικού, Αιματολογικού κλπ εργαστηρίου που αποτελείται εκτός από Ιατρούς και από  Βιοχημικούς - Βιολόγους διεκπεραιώνει την αναλυτική διαδικασία, αξιολογεί και ελέγχει τα αποτελέσματα μέχρι και την αποστολή τους.
   Εξ’ όλων των ανωτέρω είναι φανερό ότι τόσο η πολιτεία όσο και τα θεσμικά της όργανα με γνώμονα το γεγονός ότι οι Βιολόγοι έχουν  αντικείμενο ανάλυσης τις βιοχημικές εξετάσεις αίματος,  ούρων, εγκεφαλονωτιαίου υγρού κλπ  και  επιστημονικό χώρο εργασίας τα διαγνωστικά εργαστήρια Δημόσιας και Ιδιωτικής Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ουδέποτε αμφισβήτησε την αξία του κλάδου τους στον Τομέα Υγείας.
Υποβλήθηκε πριν από 72 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024

Σχόλια (0)
 Οι βιολόγοι και οι γιατροί συχνά συνεργάζονται με διάφορους τρόπους για να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της υγείας. Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους συνεργάζονται περιλαμβάνουν:

1.Ερευνητική συνεργασία: Βιολόγοι και γιατροί συχνά συνεργάζονται σε ερευνητικά έργα για να κατανοήσουν καλύτερα τους υποκείμενους μηχανισμούς των ασθενειών, να αναπτύξουν νέες θεραπείες και να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των ασθενών. Οι βιολόγοι μπορούν να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις για τη μοριακή και κυτταρική βάση των ασθενειών, ενώ οι γιατροί μπορούν να παρέχουν κλινική εμπειρογνωμοσύνη και δείγματα ασθενών για ερευνητικές μελέτες.

2. Μεταφραστική ιατρική: Βιολόγοι και γιατροί συνεργάζονται για να μεταφράσουν τις βασικές επιστημονικές ανακαλύψεις σε κλινικές εφαρμογές. Οι βιολόγοι μπορεί να αναπτύξουν νέες θεραπείες ή διαγνωστικά εργαλεία με βάση τα ερευνητικά τους ευρήματα, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να δοκιμαστούν σε κλινικές δοκιμές και να εφαρμοστούν στη φροντίδα ασθενών από τους γιατρούς.

3.Εκπαίδευση και κατάρτιση: Οι βιολόγοι και οι γιατροί συχνά συνεργάζονται σε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης για να διασφαλίσουν ότι οι μελλοντικοί επαγγελματίες υγείας έχουν ισχυρά θεμέλια τόσο στη βασική επιστήμη όσο και στην κλινική πρακτική. Αυτή η διεπιστημονική προσέγγιση βοηθά στην ενίσχυση της βαθύτερης κατανόησης των συνδέσεων μεταξύ βιολογίας και ιατρικής.

4.Φροντίδα ασθενών: Βιολόγοι και γιατροί συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο για να παρέχουν ολοκληρωμένη φροντίδα στους ασθενείς. Οι βιολόγοι μπορούν να πραγματοποιούν εργαστηριακές εξετάσεις, να αναλύουν γενετικά δεδομένα ή να παρέχουν πληροφορίες για αποφάσεις θεραπείας με βάση την επιστημονική τους εμπειρία, ενώ οι γιατροί χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενών αποτελεσματικά.

Συνολικά, η συνεργασία μεταξύ βιολόγων και ιατρών είναι απαραίτητη για την προώθηση της κατανόησής μας για την υγεία και τις ασθένειες, την ανάπτυξη νέων θεραπειών και τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών. Δουλεύοντας μαζί, αυτές οι δύο ομάδες μπορούν να συνδυάσουν τα μοναδικά σύνολα δεξιοτήτων και γνώσεων για να προωθήσουν την καινοτομία και να βελτιώσουν τα αποτελέσματα υγείας για άτομα και κοινότητες.
Υποβλήθηκε πριν από 59 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023

Σχόλια (0)
 Εδώ είναι τα ΦΕΚ της εφημερίδας της κυβερνήσεως για τα επαγγελματικά δικαιώματα του βιολόγου σκαναρισμένα: https://docdro.id/rwuSiMW
Υποβλήθηκε πριν από 114 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Σχόλια (2)

Καλημέρα,

έχοντας υπάρξει και στις δύο σχολές, έχω να σου πω ότι πραγματικά έχω γνωρίσει ανθρώπους που ήθελαν τόσο πολύ τη μοριακή βιολογία, που δε τους πέρασε καν από το μυαλό αυτό το δίλημμα, και σήμερα είναι στο εξωτερικό και κάνουν σημαντική πορεία. Βέβαια, αυτό που βλέπω είναι ότι δυστυχώς, στην Ελλάδα περισσότερο, στο εξωτερικό λίγο λιγότερο, η υγεία, είναι ένας αμιγώς ιατροκεντρικός κλάδος. Σαφώς, όλοι οι ερευνητές που δουλεύουν στα εργαστήρια των ιατρικών τμημάτων και των πανεπιστημιακών νοσοκομείων, και γενικά όλων των ερευνητικών δομών, είναι βιολόγοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους, όμως να ξέρεις ότι η έρευνα είναι ένας κλάδος που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία να έχεις έστω και τον αυτονόητο μισθό, μιλώντας για Ελλάδα φυσικά. Στο εξωτερικό θα παίρνεις λεφτά, αλλά καθόλου συγκρίσιμα με αυτά ενός γιατρού. 

Ως προς το επιστημονικό κομμάτι τώρα, οι γιατροί δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση με μηχανισμούς και βιολογικές επιστήμες, ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει το κομμάτι και παρακολουθούν τα ερευνητικά εργαστήρια της σχολής τους. Σίγουρα είναι ένα εξαιρετικά μεγάλο πλεονέκτημα ο συνδυασμός επιστημονικής γνώσης και κλινικής.  Και οι περισσότεροι καθηγητές ιατρικής έχουν κάνει σοβαρή έρευνα στο εξωτερικό και όχι αυτά τα ανούσια πασαλείμματα δεδομένων που κάνουν κάποιοι για να πουν ότι έκαναν ένα διδακτορικό.

Σχετικά με τη Γενετική, ναι σίγουρα οι γιατροί ξέρουν πολύ λιγότερη γενετική, όμως να ξέρεις ότι η Γενετική είναι ένας κλάδος άμεσα συνυφασμένος με τη νόσο και δεν είναι τυχαίο που έχουν πλέον θεσμοθετηθεί, αλλά όχι ακόμα λειτουργήσει, δύο ειδικότητες γενετικής, μια για γιατρούς (Κλινική Γενετική) και μία για γιατρούς και Βιολόγους (Εργαστηριακή Γενετική). Δυστυχώς, παρά την έλλειψη background, οι γιατροί θα μπαίνουν στις δύο αυτές ειδικότητες αμέσως μετά το πτυχίο τους, ενώ για τους βιολόγους τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά και οι απαιτήσεις στο τι προαπαιτούμενο πρέπει να διαθέτουν, για να μπουν στη μία μόνο από αυτές, υπερβολικές (τουλάχιστον μεταπτυχιακό).  

Εν ολίγοις, εγώ αυτό που λέω είναι ότι άπαξ και σου μπήκε αυτό το δίλημμα στο μυαλό, αξίζει να προσπαθήσεις για Ιατρική. Αν ήθελες να πας Βιολογία/Μοριακή Βιολογία και δε δεχόσουν μύγα στο σπαθί σου θα ήμουν βέβαιος ότι θα ξετρελαινόσουν με το αντικείμενο, δεδομένου ότι έχω αποφοιτήσει από το μβγ και ξέρω πόσο ενδιαφέρον πρόγραμμα έχει για κάποιον που του αρέσει. Όλοι ξεκινήσαμε με όνειρα την πορεία αυτή, αλλά λίγοι και εκλεκτοί δε μετάνιωσαν αυτήν τους την επιλογή και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο εξωτερικό. 

Υποβλήθηκε πριν από 1185 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Σχόλια (0)
 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αντώνη! :)
Υποβλήθηκε πριν από 1182 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Σχόλια (0)
 ti les re kour@d@ stin kopela???
Υποβλήθηκε πριν από 1183 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Σχόλια (1)
 Προτείνω να πας  Βιοιατρικες επιστημες-
Υποβλήθηκε πριν από 1185 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024

Σχόλια (0)
Πρόσεξε.  Εκεί βγάζουν τεχνολόγους ιατρικών εργαστηρίων (έτσι γράφει η άδεια άσκησης επαγγέλματος τους ) οι οποίοι εργάζονται σε θέσεις τεχνολόγων ΤΙΕ.  Επιστημονικός υπεύθυνος του κάθε εργαστηριακού τμήματος κατά νόνο μπορεί να είναι Ιατρός, Βιολόγος ή Βιοχημικός, όχι ΤΙΕ απόφοιτος βιοιατρικών επιστημών ( ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: άρθρο 11 του νόμου 1397/83 , άρθρο 88 του νόμου 2071/15-7-92 ΦΕΚ 123 , άρθρο 13 παρ. 16 του νομ. 2889/2-3-01 και άρθρο 13 του νομ. 3204/2003 ΦΕΚ. 296 ). Επειδή τα τμήματα Βιοατρικών επιστημών έχουν χαμηλότερη βάση, αν δεν πιάσει τα υψηλόβαθμα Βιολογικά (πχ ΕΚΠΑ), ας δηλώσει για ΤΙΕ. Αλλά υπάρχει ιεραρχία στα εργαστήρια και παντού, όπως στο στρατό. Χρήσιμος ο στρατηγός, χρήσιμος ο λοχαγός, χρήσιμος και ο λοχίας. Στα εργαστήρια εργάζονται και απόφοιτοι ΙΕΚ. Μάλιστα πολλοί διευθυντές ιδιωτικών εργαστηρίων απασχολούν μόνο από ΙΕΚ, αντί για ΤΙΕ βιοατρικών επιστημών.
Υποβλήθηκε πριν από 72 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Σχόλια (1)

 Στην ιατρική δεν θα κάνεις παρά μόνο στο πρώτο έτος βιολογία και γενετική. Έχουν τελείως ξεχωριστά αντικείμενα αυτές οι σχολές. Αν το ενδιαφέρον σου νομίζεις ότι κεντρίζεται από αυτά που αναφέρεις δεν θα σου πρότεινα την ιατρική. Οι περισσότεροι που εργάζονται στο εργαστήριο σε αυτά τα αντικείμενα έχουν τελειώσει βιολογία βιοχημεία γενετική φαρμακολογία ή κάτι παρεμφερές. Θα σου πρότεινα ιατρική αν ενδιαφέρεσαι για κλινική ιατρική ή για συγκεκριμένη εργαστηριακή ειδικότητα. Γενικά, αν δεν θες να γίνεις ιατρός μην μπεις ιατρική. Αν μετά σε μεγαλύτερη ηλικία αλλάξουν τα ενδιαφέροντα σου μπορείς να σπουδάσεις και ιατρική.

Φοιτητής ιατρικής. 

Υποβλήθηκε πριν από 1185 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024

Σχόλια (0)

 

 Η Ιατρική και η Βιολογία ενώνονται στο αντικείμενο της Βιολογίας του Ανθρώπου. Δες τις ομοιότητες Ιατρικής και Βιολογίας:

Α) Οι Βιολόγοι ανήκουν σε αναγνωρισμένο ενιαίο κλάδο του ΕΣΥ σύμφωνα με τα άρθρα 40-44 του νομ.2591/21-8-97 και άρθρο 13 παρ.3 του νομ.2889/2-3-01.
   Β) Ανήκουν στην Ιατρική Υπηρεσία των Νοσοκομείων, ισότιμα με τους άλλους επιστήμονες που την απαρτίζουν ( άρθρο 56 παρ.2 του νόμου 2071/15-7-92).
   Γ) Εκλέγονται σε αυτόνομη θέση του Επιστημονικού Συμβουλίου των Νοσοκομείων, βάση του άρθρου 2 παρ.16 του νόμου 3204/23-12-2003 ΦΕΚ 296Α΄ (εκλογή Επιστήμονα μη Ιατρού κατηγορίας ΠΕ)
   Δ) Εφημερεύουν ισότιμα με το υπόλοιπο επιστημονικό προσωπικό της Ιατρικής Υπηρεσίας στα τμήματά τους, έχοντας την πλήρη ευθύνη της ενεργούς εφημερίας τους και καλύπτοντας μόνοι τους επάξια τις επί 24ώρου αυξημένες ανάγκες όλων των κλινικών των Νοσοκομείων της χώρας (άρθρο 88 του νόμου 2071/15-7-92 ΦΕΚ 123 , άρθρο 13 παρ. 16 του νομ. 2889/2-3-01 και άρθρο 13 του νομ. 3204/2003 ΦΕΚ. 296).
   Ε) Με το άρθρο 11 του νόμου 1397/83 προβλέπεται ότι επιστημονικός υπεύθυνος του κάθε τμήματος δύναται να είναι Ιατρός ή άλλος επιστήμονας της Ιατρικής Υπηρεσίας που υπηρετεί στο τμήμα (δηλ. επιστημονικός υπεύθυνος του κάθε τμήματος Βιολόγος ή Βιοχημικός).
   Στ) Στην με Αρ. Απόφ. 5 της Ολομέλειας 125-1-89 , του ΚΕΣΥ , <<Οργάνωση και λειτουργία Εργαστηρίων Νοσοκομείων >> , αναφέρεται ότι το επιστημονικό προσωπικό του Βιοχημικού, Ανοσολογικού, Αιματολογικού κλπ εργαστηρίου που αποτελείται εκτός από Ιατρούς και από  Βιοχημικούς - Βιολόγους διεκπεραιώνει την αναλυτική διαδικασία, αξιολογεί και ελέγχει τα αποτελέσματα μέχρι και την αποστολή τους.

Αν όμως σε ενδιαφέρει η Παθολογια ή η Χειριυργική βάλε Ιατρική. Αν σε ενδιαφέρουν οι βιολογικές εργαστηριακές αναλύσεις υγείας βάλε Βιολογία. Όλοι χρειάζονται και αξίζουν.

Υποβλήθηκε πριν από 72 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια

Είναι εύκολη η Αγγλική Φιλολογία του ΕΚΠΑ;;
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 15:53
Σχόλια (0)

Μεταπτυχιακά
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 22:37
Σχόλια (0)

Δεκαπέντε (15) θέσεις έμμισθων υποψηφίων διδακτόρων
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:46
Σχόλια (0)

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:41
Σχόλια (6)


Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (0)

Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (13)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 01:50
Σχόλια (3)

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 19:36
Σχόλια (10)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι – Πότε οι εξετάσεις για κάθε τάξη
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Και τώρα ... «Ευρωπτυχίο»: Εξαγγελία Μ. Σχοινά στη Σύνοδο Πρυτάνεων - Σήμερα ο Κ. Πιερρακάκης
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 8 λεπτά
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΕΠΑΛ: Οι 25 ειδικότητες του Μεταλυκειακού έτους - Τάξης Μαθητείας 2024-2025
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 19 λεπτά
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Πανελλήνιες: Επιλογές σπουδών και τα γνωστά.. άγνωστα επαγγέλματα του μέλλοντος
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 22 λεπτά
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
ΑΕΙ - Μουσικά Τμήματα: Πως γίνεται η πρόσβαση των Ελλήνων του Εξωτερικού
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 18 ώρες
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
ΕΟΠΠΕΠ: Έτοιμα τα πτυχία ΕΠΑΣ και Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ - Θα χορηγούνται ψηφιακά
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 18 ώρες
Σελίδα 1 από 6190 (37138 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
6188
6189
6190
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης