Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2020 - Μηχανογραφικό 2020

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Όχι στον αποκλεισμό της αναπηρίας από τις μετεγγραφές!
Καμία διάταξη έως σήμερα δεν προστάτευσε με ουσιαστικό τρόπο ούτε τους ίδιους τους φοιτητές με αναπηρία ούτε τις οικογένειες των φοιτητών που είχαν στη φροντίδα του άτομα με αναπηρία. Η τροπολογία που κατατίθεται στο ν/σ του Υπουργείου Παιδείας και αφορά τις μετεγγραφές των φοιτητών δεν εγγυάται ούτε αυτή την προστασία των οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με βαριά αναπηρία. 
 
Ο πρώτος λόγος είναι ότι τα εισοδηματικά κριτήρια που τίθενται, σε μία εποχή που η πλειονότητα των οικογενειών ατόμων με αναπηρία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα στην εκπλήρωση βασικών βιοτικών αναγκών σε συνδυασμό με το συνεχώς αυξανόμενο κόστος των αναγκών που πηγάζουν από την αναπηρία. Ειδικά για τους φοιτητές με αναπηρία και για τις οικογένειες ατόμων με αναπηρία δεν πρέπει να τεθεί κανένα εισοδηματικό κριτήριο.
 
Παράλληλα, για άλλη μια φορά οι οικογένειες των ατόμων με βαριές αναπηρίες συγκεκριμένων κατηγοριών αναπηρίας, όπως νοητική υστέρηση, σύνδρομο down, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση αγνοούνται με συστηματικό ως και προκλητικό τρόπο. Η πλειονότητα γονέων με σοβαρές και μόνιμες αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις (γονείς θαλασσαιμικοί, καρκινοπαθείς, μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων, ινσουλινοεξαρτώμενοι, με βαριά ψυχική αναπηρία, κυστική ίνωση, και λοιπές αναπηρίες/ χρόνιες παθήσεις) που καλούνται να σπουδάσουν το παιδί τους δεν συμπεριλαμβάνονται στη συγκεκριμένη τροπολογία, ενώ η ορολογία που χρησιμοποιείται για αυτές τις ελάχιστες  κατηγορίες αναπηρίας που προστατεύονται δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην εφαρμογή της. 
 
Η ΕΣΑμεΑ ζητά: 
 
1. Τα άτομα με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω να έχουν το δικαίωμα μετεγγραφής τους στο τόπο μόνιμης κατοικίας τους, σε περίπτωση εισαγωγής τους μέσω του συστήματος γενικών εξετάσεων. Ειδική μέριμνα πρέπει να ληφθεί για τους φοιτητές των οποίων η αναπηρία εμφανίζεται κατά τη διάρκεια φοίτησής τους. Εκτός των οικονομικών αναγκών πρέπει να κατανοηθεί το γεγονός ότι ένα άτομο στο οποίο πρωτοεμφανίζεται αναπηρία ή χρόνια πάθηση έχει ανάγκη την υποστήριξη της οικογένειας. Επιτέλους πρέπει να κατανοηθούν και οι ανθρώπινες ανάγκες. 
2. Για τους φοιτητές που έχουν τον ένα ή και τους δύο γονείς με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω και ανεξαρτήτως κατηγορίας αναπηρίας -πιστοποιημένο από  Α/βάθμια Υγειονομική Επιτροπή-  να έχουν δικαίωμα μετεγγραφής στο τόπο της μόνιμης κατοικίας τους.
3. Για τους φοιτητές που έχουν αδελφό/ή το οποίο είναι άτομο με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 67% και το οποίο βαρύνει φορολογικά την οικογένεια του φοιτητή αδελφού και αποδεδειγμένα διαβιεί στο σπίτι και όχι σε ίδρυμα να έχει το δικαίωμα μετεγγραφής στο τόπο μόνιμης κατοικίας τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193. 
 
Η επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας , Θρησκευμάτων,   Πολιτισμού και Άθλησης    κ. Κ. Αρβανιτόπουλο
                                                                    
 
Θέμα:  «Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ζητάει τη βελτίωση της τροπολογίας για τις μετεγγραφές φοιτητών ώστε να προστατέψει ουσιαστικά ολόκληρη την αναπηρική οικογένεια και διαμηνύει ότι δεν θα δεχτεί νέους αποκλεισμούς από το οικονομικό και κοινωνικό μέτρο των μετεγγραφών» 
 
Κύριε Υπουργέ, 
 
Το θέμα των μετεγγραφών τίθεται υψηλά στην ατζέντα των αιτημάτων της Ε.Σ.Α.μεΑ. αφού καμία διάταξη έως σήμερα δεν προστάτευσε με ουσιαστικό τρόπο ούτε τους ίδιους τους φοιτητές με αναπηρία ούτε τις οικογένειες των φοιτητών που είχαν στη φροντίδα του άτομα με αναπηρία (συγγένεια α΄ βαθμού γονέα, αδελφό ). 
 
Το οξύτατο αυτό θέμα είναι από τα πρώτα που τέθηκε σε εσάς και ζητήσαμε την άμεση επίλυσή του, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν φοιτητές που έχουν διακόψει τις σπουδές τους λόγω του ότι οι οικογένειές τους που έχουν στη φροντίδα τους ένα ή και περισσότερα μέλη με αναπηρία καλούνται να αντιμετωπίσουν όχι μόνο το πρόσθετο κόστος που απαιτείται για την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών αλλά και το συνεχώς αυξανόμενο κόστος για την κάλυψη των αναγκών της αναπηρίας 
 
Η τροπολογία που κατατίθεται από στιγμή σε στιγμή στο ν/σ του Υπουργείου Παιδείας και αφορά τις μετεγγραφές των φοιτητών που εισήχθησαν στο  τρέχον ακαδημαϊκό έτος αλλά και σε ακαδημαϊκά έτη  προηγούμενων ετών  δεν εγγυάται την προστασία των οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με βαριά αναπηρία. Ο πρώτος λόγος είναι ότι τα εισοδηματικά κριτήρια τίθενται,  σε μία εποχή που η πλειονότητα των οικογενειών ατόμων με αναπηρία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα στην εκπλήρωση βασικών βιοτικών αναγκών σε συνδυασμό με το συνεχώς αυξανόμενο κόστος των αναγκών που πηγάζουν από την αναπηρία. Ειδικά για αυτή την κατηγορία μετεγγραφών δηλαδή για φοιτητές με αναπηρία και για οικογένειες ατόμων με αναπηρία ζητούμε να μην τεθεί εισοδηματικό κριτήριο. 
 
Για άλλη μια φορά οι οικογένειες των ατόμων με βαριές αναπηρίες συγκεκριμένων κατηγοριών αναπηρίας, όπως νοητική υστέρηση, σύνδρομο down, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση αγνοούνται με συστηματικό ως και προκλητικό τρόπο. Η πλειονότητα γονέων με σοβαρές και μόνιμες αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις (γονείς θαλασσαιμικοί, καρκινοπαθείς, μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων, ινσουλινοεξαρτώμενοι, με βαριά ψυχική αναπηρία, κυστική ίνωση, και λοιπές αναπηρίες χρόνιες παθήσεις) που καλούνται να σπουδάσουν το παιδί τους δεν συμπεριλαμβάνονται στη συγκεκριμένη τροπολογία ενώ η ορολογία που χρησιμοποιείται για αυτές τις ελάχιστες  κατηγορίες αναπηρίας που προστατεύονται δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην εφαρμογή της. 
 
Αδιαμφισβήτητα οι οικογένειές που έχουν στους κόλπους τους άτομα με αναπηρία είναι οικονομικά εξαθλιωμένες, επομένως η φοίτηση ενός μέλους τους σε πόλη που βρίσκεται μακριά από την οικογενειακή τους εστία σε πολλές περιπτώσεις καθίσταται αδύνατη. 
 
Δυστυχώς οι πρωτοβουλίες και   οι προσπάθειες σας για το θέμα των μετεγγραφών βηματίζουν στον ίδιο δρόμο με αυτό της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και κάνουν χρήση μίας διάταξης του έτους 2010 η οποία δεν έχει λογική. 
 
Κύριε Υπουργέ, 
Σας καλούμε να διορθώσετε τη διάταξη που καταθέτει το Υπουργείο σας αυτές τις ώρες στη Βουλή λαμβάνοντας υπόψη σας τις ιδιαίτερα δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στις οποίες ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.  
 
Σε αυτή την κατεύθυνση ζητούμε: 
 
1. Τα άτομα με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω να έχουν το δικαίωμα μετεγγραφής τους στο τόπο μόνιμης κατοικίας τους, σε περίπτωση εισαγωγής τους μέσω του συστήματος γενικών εξετάσεων. Επισημαίνουμε ότι ειδική μέριμνα πρέπει να ληφθεί για τους φοιτητές των οποίων η αναπηρία εμφανίζεται κατά τη διάρκεια φοίτησης τους στα τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Εκτός των οικονομικών αναγκών πρέπει να κατανοηθεί το γεγονός ότι ένα άτομο στο οποίο πρωτοεμφανίζεται αναπηρία ή χρόνια πάθηση έχει ανάγκη την υποστήριξη της οικογένειας είτε πρόκειται σε πρακτικό επίπεδο είτε σε ψυχικό επίπεδο. Επιτέλους πρέπει να κατανοηθούν και οι ανθρώπινες ανάγκες. 
 
2. Για τους φοιτητές και σπουδαστές που έχουν τον ένα ή και τους δύο γονείς με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω και ανεξαρτήτως κατηγορίας αναπηρίας -πιστοποιημένο από  Α/βάθμια Υγειονομική Επιτροπή-  να έχουν δικαίωμα μετεγγραφής στο τόπο της μόνιμης κατοικίας τους. Έχουν καταδικαστεί ήδη φοιτητές που έχουν γονείς με αναπηρία να διακόψουν τις σπουδές τους. 
 
3. Για τους φοιτητές και σπουδαστές που έχουν αδελφό/ή το οποίο είναι άτομο με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 67% και το οποίο βαρύνει φορολογικά την οικογένεια του φοιτητή αδελφού και αποδεδειγμένα διαβιεί στο σπίτι και όχι σε ίδρυμα να έχει το δικαίωμα μετεγγραφής στο τόπο μόνιμης κατοικίας τους. 
 
Σχόλιο: Τη βασική ευθύνη ενός ατόμου με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες (π.χ. νοητική αναπηρία, σύνδρομο down, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση)  την έχει η ίδια η οικογένεια  με αποτέλεσμα σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών των οικογενειών ο ένας εκ των δύο γονέων να μην εργάζεται. Αντιλαμβάνεστε ότι το γεγονός αυτό, αναπόφευκτα,  οδηγεί στη δραματική μείωση του οικογενειακού εισοδήματος τους. Η παροχή του δικαιώματος της μετεγγραφής στους φοιτητές και σπουδαστές που έχουν αδελφό/ή με βαριά αναπηρία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την οικονομική στήριξη της οικογένειας τους και τη διασφάλιση της οικογενειακής τους αξιοπρέπειας. 
 
Ειδικά σε ότι αφορά την τροπολογία όπως έχει δημοσιευτεί σε έγκριτες ηλεκτρονικές εφημερίδες απορούμε για την ορολογία που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένες κατηγορίες αναπηρίας όπως η κώφωση για την οποία εξακολουθείτε να την αναφέρεται  ως “κωφαλαλία”.
 
Συνέπεια αυτής της αδικαιολόγητης εμμονής σε αναχρονιστική ορολογία είναι η προβληματική εφαρμογή της διάταξης και η ταλαιπωρία των ίδιων των δικαιούχων, αφού στις νέες γνωματεύσεις που εκδίδονται βάσει του νέου Πίνακα Προσδιορισμού Αναπηρίας  χρησιμοποιείται ο δόκιμός όρος κώφωση. 
 
Είναι αδιανόητο και παράλογο πολίτες οι οποίοι βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πριν την οικονομική εξαθλίωση να υπόκεινται σε βασανιστική ταλαιπωρία εξαιτίας διοικητικών γραφειοκρατικών λαθών. 
Επίσης για την κατηγορία αναπηρίας νεφροπάθεια τελικού σταδίου την οποία συμπεριλαμβάνεται στη διάταξη συνεχίζεται να την εξαντλείται μόνο στους αιμοκαθαρόμενους, παρότι έχουμε επισημάνει πολλάκις ότι στους  νεφροπαθείς τελικού σταδίου συμπεριλαμβάνονται από ιατρικής απόψεως και πρακτικής της ίδιας της ζωής όσοι υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση σε περιτοναϊκή κάθαρση και αυτοί που υποβάλλονται σε μεταμόσχευση νεφρού. 
 
Για την κατηγορία των τυφλών το ποσοστό πρέπει βάσει του νέου Πίνακα Προσδιορισμού Αναπηρίας να προσδιοριστεί στο 80% και για να προστατευτούν οι οικογένειες των κινητικά αναπήρων να αναφερθεί για αυτή την κατηγορία το ποσοστό 67% και άνω. 
 
Περαιτέρω θα πρέπει η διάταξη αυτή να συμπεριλάβει όλους τους αναπήρους και χρόνια πάσχοντες έχοντες ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω διαφορετικά εάν μείνει ως έχει προστατεύει επιλεκτικά ορισμένες κατηγορίες αναπηρίας. 
 
Αναμένουμε να αναλάβετε άμεσα πρωτοβουλία για τη δικαίωση των αιτημάτων μας, προκειμένου να προστατευτούν ουσιαστικά τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους. 
 
Επίσης θεωρούμε αυτονόητο μετά και το παρόν έγγραφό μας ότι οι αρμόδιοι το σχεδιασμό νομοθετικών ρυθμίσεων θα συμβουλεύονται τους φορείς του αναπηρικού κινήματος, προκειμένου η ορολογία που χρησιμοποιούν να συνάδει απόλυτα με τον νέο πίνακα προσδιορισμού ποσοστών αναπηρίας. Το πνεύμα της συνέργειας ανέκαθεν ωφέλησε το κοινωνικό σύνολο. 
 
 
                                                                                Με εκτίμηση 
 
                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
 
 
 
                             Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ                                                                   ΧΡ. ΝΑΣΤΑΣ 
 
-Γραφείο Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά
-Γραφείο Προέδρου ΠΑΣΟΚ 
-Γραφείο Προέδρου ΔΗΜΑΡ 
-Πρόεδρο και Μέλη Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων 
-κ. Κ. Τζαβάρα, Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού 
-κ. Αθ. Κυριαζή, Γεν. Γραμματέα Υπουργείου Παιδείας
-Γεν. Γραμματέα Διοικητικού τομέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
-Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής Υπουργείου Παιδείας 
-¨Σύνοδο Πρυτάνεων 
-ΟΛΜΕ
-Φορείς - Μέλη Ε.Σ.Α.μεΑ 
 
 
ordering abortion pills to be shipped to house buy the abortion pill online abortion pill online purchase
click click here wives cheat
how to catch a cheat dating for married men online
women who cheat why women cheat on their husbands reasons why women cheat on their husbands
redirect married men that cheat cheaters
online cheat on my husband website
website my wife cheated why women cheat on men they love
go redirect pregnancy termination options
men and women go meet and cheat
why do men cheat on their girlfriends go did my girlfriend cheated on me
dating for married read wifes who cheat
free spy on cell phone read spyware for android cell phones
android spy sms sms spy spyware cell phone
free prescription cards prescription drugs discount cards free prescription drug cards
is there an abortion pill how many abortions can you have aborted fetus
voltaren voltaren gel voltaren nedir
amoxicillin 1000 mg amoxicillin 500 mg amoxicillin endikasyonlar
amoxicillin 1000 mg amoxicillin amoxicillin 500 mg
pharmacy discount code pharmacy codes discount rx pharmacy
pramipexol kaufen opskriftbehandling.site pramipexol precio

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2866 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Σχόλια (0)
 Γεια σας, Χρειάζεστε επείγον δάνειο;
Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να ολοκληρώσετε ένα έργο, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; αν η απάντησή σας είναι ναι, θέλω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε όλα τα είδη υπηρεσιών δανείων τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Εάν το διαβάζετε και γνωρίζετε ότι χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

Χαρακτηριστικά & όφελος;
* Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης
* Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
* Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

Εάν χρειάζεστε πραγματικά μια λύση στα οικονομικά σας, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
WhatsApp: +447903159998
Υποβλήθηκε πριν από 57 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Σχόλια (0)
 Γεια σας, 
Είμαι ένα άτομο που χορηγεί δάνεια σε όλους τους ανθρώπους σωματική και ηθική. Έχω κεφαλαίου που πρέπει να χρησιμοποιείται για τη χορήγηση δανείων προς όλους οι άνθρωποι σωματική και ηθική βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα από το 1000 ευρώ έως 2.000.000 ευρώ για όλους τους σοβαρούς ανθρώπους που είναι στην πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 2% έως 4%. Θα χορηγεί Χρηματοδοτικά δάνεια, στεγαστικό δάνειο, δάνειο Επενδύσεις, αυτόματο δάνειο, προσωπικό δάνειο. Είμαι διαθέσιμος να ανταποκριθεί πελάτες μου μέχρι 03 ημερών από την παραλαβή της αίτησης σας. e-mail: ramefinance@gmail.com

Υποβλήθηκε πριν από 259 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
10 της εκατο
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 - 23:35
Σχόλια (1)

κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 - 18:06
Σχόλια (0)

Σπουδές στην Κύπρο - Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ταχύρρυθμα ιταλικών
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 - 07:32
Σχόλια (1)

μετεγγραφη για ιατρικη
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 23:33
Σχόλια (1)

Μετεγγραφές
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 13:34
Σχόλια (0)

Μεταγραφες 2020
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 10:52
Σχόλια (1)

Πανελλήνιες
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 09:26
Σχόλια (0)

Λογοθεραπεια
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 13:42
Σχόλια (1)

KATERINA
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 09:22
Σχόλια (2)


Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
Επιστήμονες κατέγραψαν το μικρότερο διάστημα χρόνου
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 13 ώρες
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
Μετεγγραφές Φοιτητών: Ερώτηση στη Βουλή για τη μη αντιστοίχιση Τμημάτων ΑΕΙ
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 13 ώρες
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
Ενημέρωση για την κινητικότητα φοιτητών μέσω Erasmus+
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 14 ώρες
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
Τηλεκπαίδευση : Νέα ενημέρωση για την ένταξη μαθητών-εκπαιδευτικών
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 14 ώρες
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
Ενέργειες για τη διδασκαλία της κολύμβησης στο πλαίσιο της Φυσικής Αγωγής
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 16 ώρες
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
185 οι σχολικές μονάδες και τα επιμέρους τμήματα που έχουν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 23 ώρες
Σελίδα 1 από 4660 (27956 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
4658
4659
4660
Επόμενο