Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Υποτροφία Φοίτησης

Panda Dome Essential - Προσφορά

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
Ούρσουλα
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα
Ου
 Μπορώ να πάρω μετεγγραφή αν έδωσα με το σύστημα του 10 τις εκατό;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
https://www.foititikanea.gr/meteggrafes/
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 ναι!
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Maria
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο
To Apoluthrio
 To apoluthrio mou einai 9.5 exw teliwsei to 2014 omws thelw na dwsw panelinies to 2020 tha exw provlima? 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 οχι ..... μπορεις να δωσεις με το νεο συστημα ( λογοτεχνια , κοινωνιολογια, οχι πεμπτο μαθημα κλπ  χωρις μαθηματα αυξ βαρυτητας) ή με το συστημα το φετινο. 
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο
Σημαντική διάκριση για το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΕΚΠΑ στην διεθνή κατάταξη «Times Higher Education World University Rankings»
 Σε υψηλή θέση κατατάχθηκαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με βάση τα αποτελέσματα της διεθνούς κατάταξης πανεπιστημίων «Times Higher Education World University Rankings». Συνολικά, η Ελλάδα έχει φέτος δέκα πανεπιστήμια στην κατάταξη, δύο περισσότερα σε σχέση με την κατάταξη του 2018 και κατά τρία σε σχέση με την αντίστοιχη του 2017.
 

Ειδικότερα, το Πανεπιστήμιο Κρήτης κατατάχθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών πανεπιστημίων, στην σειρά 351-400 παγκόσμια. Δεύτερο, στις θέσεις 501-600, έρχεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολουθούν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις θέσεις 601-800, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Πατρών στις θέσεις 801-1000. Τελευταίο μεταξύ των ελληνικών πανεπιστημίων, το Δημοκρήτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στις θέσεις 1000+.

Όσον αφορά την κορυφή της κατάταξης, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης, ενώ το πανεπιστήμιο του Cambridge έπεσε στην 3η θέση. Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια ανέβηκε τρεις θέσεις και είναι πλέον στη δεύτερη, ενώ πανεπιστήμια όπως το Stanford, το Yale, το Harvard και το Imperial College του Λονδίνου εμφανίζονται στην πρώτη δεκάδα.

Η κατάταξη του Times Higher Education μαζί με το QS World University Rankings και το Academic Ranking of World Universities θεωρούνται οι τρεις κατατάξεις με τη μεγαλύτερη απήχηση και εγκυρότητα διεθνώς.

Ο συγκεκριμένος φορέας, επέλεξε για φέτος 1.400 Πανεπιστήμια, τα οποία θεωρείται ότι ηγούνται της επιστημονικής έρευνας παγκοσμίως από 92 χώρες.

Η μεθοδολογία της κατάταξης World University Rankings της THE περιλαμβάνει 13 δείκτες που ταξινομούνται σε 5 κατηγορίες: διδασκαλία (30%), έρευνα (30%), ερευνητική απήχηση / ετερο-αναφορές (30%), διεθνής διάσταση (7,5%), έσοδα από τον ιδιωτικό τομέα (2,5%). Βασίστηκε στα αποτελέσματα των δύο ετήσιων εκθέσεων «ακαδημαϊκής φήμης» που υλοποίησε παρέχοντας βιβλιομετρικά και άλλα δεδομένα που βασίστηκαν σε 77,4 εκατομμύρια παραπομπές - ετεροαναφορές και 12,8 εκατομμύρια ερευνητικές δημοσιεύσεις όλων των κατηγοριών (ερευνητικά άρθρα, άρθρα σε πρακτικά συνεδρίων, βιβλία, κεφάλαια σε βιβλία, κ.α) των τελευταίων πέντε ετών. Στις πηγές των δεδομένων περιλαμβάνονται 23.400 ακαδημαϊκά περιοδικά που έχουν συμπεριληφθεί στη βάση Scopus του Elsevier την περίοδο 2014-2018. Αντίστοιχα οι ετεροαναφορές που έχουν συλλεχθεί αφορούν τα τελευταία έξι χρόνια (2014-2019).

Τα αποτελέσματα της κατάταξης είναι διαθέσιμα στον σύνδεσμο: https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2020/world-ranking#!/page/0/length/25/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/stats


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο
ΑΔΙΠΠΔΕ: Λειτουργικά αναλφάβητοι σε σημαντικό βαθμό οι Έλληνες μαθητές
 Στη διαπίστωση ότι μεγάλη μερίδα των μαθητών στα ελληνικά σχολεία ενδέχεται να τελειώσει το σχολείο υστερώντας σημαντικά σε κρίσιμα μαθήματα του σχολείου, που αντιστοιχούν σε βασικές δεξιότητες για τη ζωή, κατέληξε η ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΑΔΙΠΠΔΕ), στην έκθεσή της για το 2019.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά τα γενικά λύκεια, το 48,4% των μαθητών της Β' λυκείου βαθμολογήθηκαν κάτω από τη βάση, ενώ τα ποσοστά στην 'Αλγεβρα και τη Γεωμετρία ήταν 38,9% και 44,2%, αντίστοιχα. Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας το ποσοστό βαθμολογιών κάτω της βάσης φτάνει στο 7,1%.

Στα επαγγελματικά λύκεια, το ποσοστό βαθμολογιών κάτω από τη βάση στη Νεοελληνική Γλώσσα φτάνει το 20,4%. Στην 'Αλγεβρα και τη Γεωμετρία, το 52,7% και το 51,3%, αντίστοιχα, των μαθητών της Β' λυκείου πήρε βαθμολογία κάτω του 10. Στη Φυσική, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 41% και στη Χημεία 40,8%.

«Τα προβλήματα που εμφανίζονται στο Λύκειο, σε σύγκριση με το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο, δεν είναι προβλήματα αποκλειστικά του Λυκείου, αλλά όλων των βαθμίδων που συσσωρευτικά κατέληξαν στο Λύκειο» επισημαίνει στην έκθεσή της η ΑΔΙΠΠΔΕ και τονίζει: «Προβληματίζει, βέβαια, το γεγονός ότι οι αντιλήψεις και οι πρακτικές το Δημοτικού και του Γυμνασίου, ίσως λόγω του υποχρεωτικού χαρακτήρα τους, δεν αποτύπωσαν τα αρχόμενα προβλήματα λειτουργικού αναλφαβητισμού και, ενδεχομένως, δεν κινητοποιήθηκαν εγκαίρως».

Γι' αυτό, η ΑΔΙΠΠΔΕ προτείνει η εκπαιδευτική πολιτική να παρέμβει προληπτικά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και επανορθωτικά στην Δευτεροβάθμια, με έμφαση στο επαγγελματικό λύκειο. Στις παρεμβάσεις περιλαμβάνονται η αναδιαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την αξιολόγηση των μαθητών σε όλες τις βαθμίδες, η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην αξιολόγηση των μαθητών στο πλαίσιο της διαφοροποιημένης διδασκαλίας, καθώς επίσης και η υποστήριξη των εκπαιδευτικών για την περαιτέρω αξιοποίηση του ψηφιακού ανοικτού εκπαιδευτικού περιεχομένου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Επικαιρότητα
Εκπληκτικές φωτογραφίες από τη σχολική ζωή μιας άλλης εποχής
 Τα σχολεία άνοιξαν και μια νέα χρονιά ξεκινά για χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα. Πολλές φορές γκρινιάζουμε για τις υποδομές, για τα σχολεία, τους πίνακες ή τα θρανία, αλλά και για το αυτονόητο, αν δηλαδή τα βιβλία θα είναι στη θέση τους.

Με κάποιες εξαιρέσεις, όλα είναι έτοιμα και τα παιδιά θα πάνε στα σχολεία τους χωρίς πολλά προβλήματα.

Αν ανατρέξει κανείς, όμως, στο παρελθόν, στις προηγούμενες δεκαετίες και δει φωτογραφίες από τη σχολική ζωή εκείνης της εποχής θα συγκινηθεί. Οσοι είναι πάνω από 40 ετών θα θυμηθούν τα δικά τους σχολικά χρόνια, όσοι είναι ακόμη μεγαλύτεροι θα συγκινηθούν ενθυμούμενοι τα δύσκολα χρόνια της πείνας, των ξυπόλητων παιδιών, των κακών αιθουσών χωρίς θέρμανση.

Τότε που η καμήλα στα σχολεία και η φωτογραφία ήταν σπουδαίο γεγονός. Τότε που οι γυμναστικές εκδηλώσεις ήταν διαφορετικές…

Ας τις δούμε γιατί πάντα τέτοιες φωτογραφίες προκαλούν συγκίνηση και συναισθήματα που δεν ξέραμε ότι είχαμε.

     Πηγή :tanea.gr


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές
Ένας στους δύο σπουδαστές εγκαταλείπει τις ΑΕΝ - Γιατί αφήνουν τις Σχολές

 Ένας στους δύο σπουδαστές εγκαταλείπει τις ΑΕΝ - Γιατί αφήνουν τις Σχολές Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία για την πραγματική δυναμικότητα των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και τον αριθμό των αποφοιτησάντων από αυτές που φέρνει στη δημοσιότητα η «Ναυτεμπορική». Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από το ίδιο το υπουργείο Ναυτιλίας, κατά τη διάρκεια πέντε διδακτικών ετών (από το εκπαιδευτικό έτος 2010-2011 μέχρι και το 2014-2015) εισήλθαν στις ΑΕΝ συνολικά 7.309 σπουδαστές και αποφοίτησαν μόλις 3.750 σπουδαστές (ποσοστό 51,3%).

 

Ειδικότερα το εκπαιδευτικό έτος 2010-2011 εισήλθαν σε όλες τις ΑΕΝ συνολικά 1.134 σπουδαστές. Τέσσερα χρόνια αργότερα, από τη «σειρά» αυτή αποφοίτησαν 664 σπουδαστές, δηλαδή ποσοστό 58,55%. Ανάλογη είναι η εικόνα και τις επόμενες χρονιές, καθώς στο επόμενο εκπαιδευτικό έτος 2011-2012 εισήλθαν στις σχολές 1.544 σπουδαστές και αποφοίτησαν από το έτος αυτό μετά από τέσσερα χρόνια 878 σπουδαστές (ποσοστό 56,86%)  Επίσης το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015 εισήλθαν στις σχολές 1.693 σπουδαστές και αποφοίτησαν 652 σπουδαστές (ποσοστό 38,51%) Το φαινόμενο αυτό προβλημάτιζε πάντοτε τη ναυτιλιακή κοινότητα, καθώς δημιουργεί ένα έλλειμμα Ελλήνων αξιωματικών.

Όπως σημειώνουν οι Έλληνες πλοιοκτήτες, ο μικρός αριθμός αποφοίτων από τις ΑΕΝ είναι και ο λόγος που δεν βρίσκουν εύκολα αξιωματικούς από την Ελλάδα για τα πλοία τους και γι’ αυτό πολλοί αποφεύγουν την ελληνική σημαία. Κριτική για την εισαγωγή Επίσης οι πλοιοκτήτες ασκούν κριτική στο ισχύον σύστημα εισαγωγής στις ΑΕΝ και γενικότερα πρόσβασης στο ναυτικό επάγγελμα, καθώς, όπως σημειώνουν, έτσι όπως λειτουργεί δεν ενθαρρύνει να βρουν διέξοδο στη θάλασσα τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη για εργασία σε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα ή αγάπη για τη ναυτιλία, αφού αποκλειστικό κριτήριο εισαγωγής παραμένουν οι βαθμοί σε κάποια μαθήματα. Ο ελληνικός εφοπλισμός κάνει επίσης λόγο για ανισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, που εκτινάσσει σε μη ανταγωνιστικά επίπεδα τους μισθούς των ικανών Ελλήνων αξιωματικών.

Βέβαια, ο αντίλογος από την πλευρά των αξιωματικών εμπορικού ναυτικού αναφέρει ότι η ποιότητα του Έλληνα ναυτικού είναι εγγύηση για τη χρηστή, ασφαλή και αποτελεσματική διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων εφοπλιστών, δηλαδή των πλοίων που είναι μεγάλης αξίας.  Χρειάζονται 2.000  ετησίως Σε κάθε περίπτωση, το Ναυτικό Επιμελητήριο είχε υπολογίσει παλαιότερα, αλλά το ίδιο ισχύει και τώρα, ότι για να έχουμε έναν πλοίαρχο και έναν πρώτο μηχανικό στο 90% του εμπορικού μας στόλου και να υπάρχει ένας αρχιπλοίαρχος και ένας αρχιμηχανικός στα γραφεία για κάθε τέσσερα πλοία θα πρέπει να εισάγονται στις σχολές για να υπηρετήσουν τη ναυτιλία μας περίπου 2.000 υποψήφιοι ετησίως. Το SkillSea project της Ευρώπης .

Ωστόσο, το έλλειμα αξιωματικών δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Όπως σημειώνει στην ετήσια έκθεσή της, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών παρακολουθεί «με ανησυχία την αυξανόμενη ανισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης αξιωματικών διεθνώς, η οποία αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τα προσεχή έτη. Για να μπορέσει η ναυτιλία να διατηρήσει την αναγκαία γνώση και τεχνογνωσία, είναι ζωτικής σημασίας η εξασφάλιση επαρκούς αριθμού καλά καταρτισμένων ναυτικών για τα πλοία στο μέλλον. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ΕΕΕ συμμετέχει ως μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εφοπλιστικών Ενώσεων (ECSA) στον εν εξελίξει διάλογο με τον κοινωνικό της εταίρο, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Μεταφορές (ETF), με σκοπό την προσέλκυση των νεότερων γενεών στο ναυτικό επάγγελμα. Στο πλαίσιο αυτό, το 2019 ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος SkillSea.

Το εν λόγω project είναι ένα τετραετές πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το οποίο υλοποιείται από ομάδα αποτελούμενη από τους ευρωπαϊκούς κοινωνικούς εταίρους στον τομέα της ναυτιλίας (ECSA και ETF), σχολές εμπορικού ναυτικού και λοιπούς ενδιαφερόμενους φορείς. Το SkillSea project έχει στόχο, μεταξύ άλλων, την προσαρμογή της ναυτικής εκπαίδευσης στις απαιτήσεις της ναυτιλίας, την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των εκπαιδευτικών φορέων, των αρμόδιων αρχών και της βιομηχανίας, και την πρόβλεψη των μελλοντικών αναγκών σε τεχνογνωσία. Η ΕΕΕ υποστηρίζει το πρόγραμμα SkillSea και συμμετέχει στο Advisory Board του project. Η ΕΕΕ χαιρετίζει τη MLC 2006 Επιπλέον η ΕΕΕ «χαιρετίζει την εκτεταμένη κύρωση της Σύμβασης Ναυτικής Εργασίας (Maritime Labour Convention - MLC 2006), με τον αριθμό των κυρώσεων να ανέρχεται σε 93 μέχρι τον Ιούνιο του 2019, καθώς και την εκστρατεία της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (LO) με στόχο την επίτευξη του συμβολικού αριθμού 100 κυρώσεων εντός του 2019, που συμπίπτει με την 100ή επέτειο του ILO. Η MLC 2006 εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και εργασίας για όλους τους ναυτικούς, καθώς και ίσους όρους ανταγωνισμού για τον ναυτιλιακό κλάδο.

Αποτελεί ένα μοναδικό νομοθέτημα διεθνούς εφαρμογής, δεδομένου ότι υιοθετήθηκε με συμφωνία των κυβερνήσεων, των εκπροσώπων εργοδοτών και εργαζομένων και αντικατοπτρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τόσο του ναυτικού επαγγέλματος όσο και της διεθνούς ναυτιλίας». Θ. Βενιάμης: Αναζωπύρωση Τέλος, να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΕΕ Θεόδωρος Βενιάμης δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι «προτεραιότητα της ΕΕΕ παραμένει και η αναζωπύρωση της ναυτοσύνης του λαού μας, προκειμένου να μη χάσουμε ως έθνος τη ναυτική μας ικανότητα και τεχνογνωσία. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η αναβάθμιση της εικόνας του ναυτικού επαγγέλματος στην κοινωνία, η βελτίωση του συστήματος της ναυτικής εκπαίδευσης, αλλά και η προσέλκυση ικανών και κατάλληλα εκπαιδευμένων νέων στελεχών στα πλοία και στις εταιρείες. Για την επίτευξη των στόχων η ΕΕΕ έχει ένα ολιστικό πρόγραμμα δράσης, βασισμένο σε ρεαλιστικές προτάσεις, το οποίο είναι στη διάθεση της πολιτείας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλείται και η ελληνική ναυτεργασία και οι εκπρόσωποί της να λάβουν υπόψη τους τον παγκοσμιοποιημένο χαρακτήρα της διεθνούς ναυτιλίας και των αρχών της ανταγωνιστικότητας που ισχύουν και για τη ναυτεργασία διεθνώς, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να δοθεί στους νέους της πατρίδας μας η επαγγελματική διέξοδος του ναυτικού επαγγέλματος».

Γιατί αφήνουν τις σχολές

Στο ερώτημα γιατί οι σπουδαστές εγκαταλείπουν στην πορεία των σπουδών τους τις ΑΕΝ, οι απαντήσεις που έχουν προκύψει από σχετικές έρευνες, μία εκ των οποίων ήταν του Ιδρύματος Ευγενίδου, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι:

  • Κάποιοι σπουδαστές διαπιστώνουν ότι δεν τους ταιριάζει το συγκεκριμένο επάγγελμα.
  • Επίσης, ένας αριθμός διαρροών αποδίδεται στο γεγονός ότι ορισμένοι σπουδαστές εγγράφονται στις σχολές μόνο για λόγους αναβολής.
  • Ένα μέρος της παρατηρούμενης διαρροής οφείλεται στις γυναίκες-σπουδάστριες που αποχωρούν, καθώς θεωρούν ότι τελικά οι δυσκολίες είναι πολύ περισσότερες απ’ ό,τι ίσως αρχικά υπολόγιζαν.
  • Επιπλέον ένα ποσοστό διαρροής μπορεί να αποδοθεί στις συνθήκες που βιώνουν οι σπουδαστές τόσο στις σχολές όσο και στη διάρκεια των ταξιδιών, καθώς οι ιδιομορφίες του ναυτικού επαγγέλματος είναι δεδομένες.

Του Λάμπρου Καραγεώργου στην «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)

 Προτασεις αμεσης λυσης.

Να επιτραπει η κινητικοτητα  εντος σχολης , απο πλοιαρχους σε μηχανικους και το αντιθετο.

Να επιτραπουν οι κατατακτηριες απο σχολες μηχανικων ΑΕΙ και απο αλλες σχολες θετικων επιστημων.

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο
Υπουργός: Νομοθετική ρύθμιση για την συμμετοχή των ήδη αποφοίτων στις Πανελλαδικές του 2020
  Η  πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας  θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση που θα ορίζει ότι:

Α. Οι    απόφοιτοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ ή άλλου τύπου Λυκείου, οι οποίοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το σύστημα που ίσχυσε το σχολικό έτος 2018-2019, θα μπορούν, αν το επιθυμούν, να διαγωνισθούν με το ίδιο σύστημα και κατά το σχολικό έτος 2019- 2020.

Β. Εναλλακτικά, οι ανωτέρω θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν να συμμετάσχουν με τους ίδιους όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με το νέο ΄σύστημα εισαγωγής του νόμου   4610/2019 (Α ́70).

Το παραπάνω ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως στη Βουλή , με γραπτή απάντηση , ύστερα από σχετική ερώτηση των Βουλευτών  Γιάννη  Δελή , Γιάννη  Γκιόκα , Μαρία Κομνηνάκα, Διαμάντω Μανωλάκου και Μανώλη Συντυχάκη.

Πηγή: esos.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Επικαιρότητα
Υπουργός: Νομοθετική ρύθμιση για την συμμετοχή των ήδη αποφοίτων στις Πανελλαδικές του 2020
 Η  πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας  θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση που θα ορίζει ότι:

Α. Οι    απόφοιτοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ ή άλλου τύπου Λυκείου, οι οποίοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το σύστημα που ίσχυσε το σχολικό έτος 2018-2019, θα μπορούν, αν το επιθυμούν, να διαγωνισθούν με το ίδιο σύστημα και κατά το σχολικό έτος 2019- 2020.

Β. Εναλλακτικά, οι ανωτέρω θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν να συμμετάσχουν με τους ίδιους όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με το νέο ΄σύστημα εισαγωγής του νόμου   4610/2019 (Α ́70).

Το παραπάνω ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως στη Βουλή , με γραπτή απάντηση , ύστερα από σχετική ερώτηση των Βουλευτών  Γιάννη  Δελή , Γιάννη  Γκιόκα , Μαρία Κομνηνάκα, Διαμάντω Μανωλάκου και Μανώλη Συντυχάκη.

Πηγή: esos.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)

 όλη η απάντηση εδω

 

https://www.foititikanea.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-2020/16528-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-2020 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)

 

Ευχαριστούμε για την πληροφορία 

Τώρα που το διαβάσαμε και από το φοιτητικά νέα σιγουρευτήκαμε

Γιατί ως γνωστό θεωρείται και πιο έγκυρο απο το εσοσ 

Ρε τι γέλιο έχουν μερικοί 

 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Αρα οι απόφοιτοι 2017 η 2018 δίνουν Με αυτό που έδωσαν τότε η άμα επιθυμούν με το σύστημα του 2020?
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 Όποτε ξεκαθαρίστηκε παιδία ολοι οι απόφοιτοι ανεξαρτήτως έτους θα έχουν την επιλογή παλιού η νέου συστήματος.Αυτο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το ζήτημα της ποσοστοσης!
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)

 

τωρα το κατάλαβες;

 

τοσες μέρες έχει που γράφτηκε και εδώ. 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΥΠΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ??!!!
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Α.Μ.
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Η Επιστολή ΙΚΥ στα Φοιτητικά Νέα!!

 Τα Φοιτητικά Νέα ανέβασαν την επιστολή μας !!! Τώρα είναι η ώρα να τους πιέσουμε για τα καλά, σειρά μας να διαδώσουμε το link παντού!! 


https://www.foititikanea.gr/%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82/16534-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%BA%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%BF


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)

 Το κινητοποιησαν και σε ομαδες στο Facebook  φοιτητικα νεα και σε μια αλλη που ανεβαζει γενικα υποτροφιες..

Και πηγε μια και εγραψε πως ξελινησαν οι αιτησεις για το 2018 2019 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)

 ερώτηση έκανε λέει!

 https://www.facebook.com/ypotrofies.proptyxiakes.metaptyxiakes.didaktorikes/posts/2301332040181374?comment_id=2301379816843263&reply_comment_id=2301497436831501&notif_id=1568374705995019&notif_t=feed_comment 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (3)

 Απλά επειδή ασχολήθηκα με την επιστολή καλό θα ήταν εφόσον χρησιμοποιήθηκαν κομμάτια να την στέλνατε όπως ήταν χωρίς τα στοιχεία προς που την στέλνουμε εννοείται. Για να ακουγοταν και η δική μου υπόθεση και της κοπέλας με την κατάληψη 

 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 στείλε το ο ίδιος στα φοιτητικα νεα γιατι δεν το έκανες?
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (2)
Οποιος θελει ας στειλει οτι θελει το εμαιλ το ξερει. Εχουμε τοσες μερες ασχολουμαστε ποιος θα στειλει το εμαιλ λες και θα μας φανε αν το στειλουμε και με ονοματεπωνυμο...στειλτε οτι θελετε ο καθενας τι σας νοιαζει. Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα ψαχνει και επικοινωνει , δεν ειναι μονο παραπονα ... 
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)

οκ, απλα ειμαι μονη μου και δε θα ακουστει ποτε το προβλημα μου, ενω οταν ειχαμε φτιαξει την επιστολη με τα προβλημα μας ολοι μαζι σαν ομαδα μπορει και να το βλεπανε.

Τελοσπαντων θα προσπαθησω και εγω αν και δεν νομιζω να τα καταφερω 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
   [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)

 Εεε ναι είναι διαφορετικά και η αλήθεια είναι ότι για αυτό ασχολήθηκα 

Για όσους λένε να στείλουμε ξεχωριστά κτλ να τους υπενθυμίσω ότι κανένας δεν ασχολήθηκε εγώ έκανα όλη την προετοιμασία για να φτάσετε στο σημείο να την στείλετε εσείς στα φοιτητικά νέα και οπουδήποτε αλλού.

Εάν έγινε κάποια περικοπή από την ομάδα των φοιτητικών νέων να το σεβαστώ που και πάλι εάν κάποιος τους το έστελνε όπως ήταν και επέμενε να το γράψουν όπως ήταν δεν θα υπήρχε θέμα       

Να ξέρουμε τι γράφουμε για όσους λένε να το στείλουμε ξεχωριστά εμείς των ειδικών περιπτώσεων κτλ   

Που στην τελική αυτό θα κάνουμε  αλλά όπως είπαμε και πριν είναι διαφορετικά συνολικά παρά ατομικά 

Όλοι την έχουμε ανάγκη την υποτροφία και εγώ και η περίπτωση της κοπέλας με την κατάληψη οπότε λίγο σεβασμός δεν βλάπτει 

Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα  

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

     
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)

 Mα δεν μπορω να καταλαβω, αφου ειχαμε συμφωνησει να φτιαξουμε επιστολη με τα προβληματα μας, και αυτο εγινε, ηταν κοπος να σταλθει ολοκληρη; Γιατι μειναμε στην απ'εξω;  Προσωπικα, ακομα και που ξερω μεσα μου οτι ειναι χαμενη η δικη μ υποθεση και δεν προκειτε να παρω τα λεφτα, ενιωσα ομορφα που καποια ατομα εδειξαν ενδιαφερον και μου ειπαν να βαλω και το δικο μου κομματι, ηθελα εστω να ακουστω και ας μην εχω αποτελεσμα... τελοσπαντων,  δεν θελω να τσακωθω, εγινε η δημοσιευση, τελος τωρα. Τουλαχιστον δημοσιευτηκε το χαλι που επικρατουσε στο ΙΚΥ, ελπιζω να βρειτε το δικιο σας και να παρετε αμεσα τα λεφτα, γνωριζω ποσο μεγαλη αναγκη ειναι για ολους 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)

 Σωστα..αλλωστε θεωρώ πως η κολελα με την κατάληψη ειναι ενα θεμα ξεχωριστό..Εμείς εδω παρπαονιομαστε γτ εχουμε λαβει Δελτίο εξοδου απο τον ιουνιο και μας έχουν στο περιμενε τοσους μηνες..

Τς κοπελας δεν εχει γινει δεκτη η αιτηση της..πρπεει να στειλει ξεχωριστη επιστολη..

Και ας πουμε ενα μπράβο στο ατομο πού πηρε την πρωτοβουλια να το στειλει..!

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

    
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Ναι οκ, ειπαμε να φτιαξουμε μια επιστολη με τα προβληματα μας, και αναφερα και εγω το δικο μου και με χαρα το παιδι που εφτιαξε τη αρχικη επιστολη το προσθεσε και τον ευχαριστω παρα πολυ για αυτο
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (2)

 Μηπως την εκοψαν απο το site επειδη ηταν Μεγάλη;;

 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 γιατί δεν μας λέει αυτός που την έστειλε ??
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Σιγα μην σου δωσω αναφορα κιολας φιλαρακι. Εγω την Εστειλα,αν δεν σας αρεσει προωθηστε την αλλη κανενα προβλημα,δεν σου βαζουν προστιμο. Καθεστε τοσες μερες και ασχολειστε με το ποιος θα την στειλει και απο ποιο εμαιλ,λες και θα σε καλεσει πισω η υπουργος παιδειας οτι δεν θα λαβεις την υποτροφια!!! Ελεος........
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Πολυ πιθανον να κρατησαν οτι μπορουσαν γιατι ειναι λιγο τροποποιημενο το κειμενο που ανεβηκε 
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Μηπως να το στειλουμε και στο alfavita που ειναι και εοισημο site του υπουργειου
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)

Μπράβο μας

μπας και δούμε φως στο τούνελ    

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 δεν ειμαι εμπλεκομενη με το θεμα αλλά μια επιστολη δικη μου για αλλον λογο ειχα στειλει και στο esos και το alfavita που ειναι και αυτα ιδιαιτερα αξιοπιστα εκπαιδευτικα sites
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν !!!
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Την προσθεσαν και τα dikaiologitika
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
ΚΚ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019
Επικαιρότητα
ΙΚΥ ΕΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ .
 Ικυ εκο επικοινωνια οποιος πραγματικα ενδιαφερεται.
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Κι εγω εστειλα
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 εστειλα κ εγω κ στους τρις 
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Και εγω εστειλα..σε ευχαριστουμε πολυ..!
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Και εγω μολις εστειλα και στους 3
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
Μπράβο σου γιατί κανένας από εμάς δεν το προχωρούσε!!!
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 τωρα θα στειλω και εγω  δεν παει αλλο.
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Τηλ.: 210 344 36 46, 210 344 35 14
Φαξ: 210 3442887
Email: minister@minedu.gov.gr
Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 15180.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Δείτε τις αρμοδιότητες της Υφυπουργού στο σχετικό ΦΕΚ (Β’ 3009/25-7-2019).

Τηλ: 210 344 35 76
Φαξ: 2103443383
 Email: grammyfyp1@minedu.gov.gr
Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 15180.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ
Δείτε τις αρμοδιότητες του Υφυπουργού στο σχετικό ΦΕΚ (Β’ 3009/25-7-2019).

Τηλ.: 210 344 35 37, 210 344 35 39 /-534
Φαξ: 210 34 43 027
 Email: depminoffice@minedu.gov.gr
Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 15180.
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 η επιστολή μας μπήκε στα Φοιτητικά νέα
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Σελίδα 2 από 11769 (117681 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
11767
11768
11769
Επόμενο

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
ΕΠΕΊΓΟΝ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 06:50
Σχόλια (0)

Στατιστικη ΟΠΑ
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:53
Σχόλια (2)

Καλο φροντιστηριο μαρουσι?
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:03
Σχόλια (1)

μας γελασαν
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:57
Σχόλια (1)

Ου
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:18
Σχόλια (2)

To Apoluthrio
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:54
Σχόλια (1)


Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Η Επιστολή ΙΚΥ στα Φοιτητικά Νέα!!
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 02:49
Σχόλια (20)


ΙΚΥ ΕΚΟ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:22
Σχόλια (3)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
Η εξεταστέα ύλη για τη Γ' Λυκείου 2019-2020
Σχόλια (4)
Υποβλήθηκε πριν από 1 λεπτό
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Πανελλήνιες 2020: Με τροπολογία καταργούν την εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στις «πράσινες» σχολές
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Oι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές των πρωτοετών αλλοδαπών φοιτητών
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Σελίδα 1 από 4264 (25582 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
4262
4263
4264
Επόμενο