Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Υποτροφία Φοίτησης

Panda Dome Essential - Προσφορά

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα
Ενημέρωση από τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις μετεγγραφές
 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. ότι, χθες, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15.30, άρχισε η λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση μετεγγραφής.

Ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους καθώς και το σύνολο των πολιτών, ότι η φετινή διαδικασία προετοιμασίας και λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα. Η δυσκολία αυτή συνδέεται άμεσα με τον τρόπο με τον οποίο η προηγούμενη Κυβέρνηση και ο προηγούμενος Υπουργός Παιδείας άλλαξαν τον ακαδημαϊκό χάρτη της ανώτατης εκπαίδευσης, ακόμα και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Η ανομοιομορφία των νομοθετικών διατάξεων των συγχωνεύσεων Πανεπιστημίων – ΤΕΙ, καθώς και η έλλειψη μελέτης για τη διαδικασία υλοποίησής τους, προκάλεσαν πολύ μεγάλα προβλήματα στο προσωπικό και τις διοικήσεις των Πανεπιστημίων, όπως και στο αρμόδιο προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,  διακυβεύοντας έτσι την ομαλή διαδικασία του θεσμού των μετεγγραφών.

Προτεραιότητά μας ήταν και είναι να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα της ηλεκτρονικής εφαρμογής των μετεγγραφών στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα με τα προηγούμενα έτη.

Στη σχετική εγκύκλιο ενημερώνουμε για τους όρους και τις προϋποθέσεις του πλαισίου των μετεγγραφών, και επισημαίνουμε εκείνες τις κατηγορίες φοιτητών οι οποίοι δεν δύνανται φέτος να αιτηθούν μετεγγραφής εξαιτίας του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, όπως αυτό διαμορφώθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βασίλης Διγαλάκης, ευχαριστεί ιδιαιτέρως και συγχαίρει το προσωπικό του Υπουργείου, το οποίο εργάστηκε με ταχείς ρυθμούς για την υλοποίηση των απαιτούμενων προσαρμογών. Επίσης, ευχαριστεί τη διοίκηση και τα στελέχη της ΑΑΔΕ και του Ακαδημαϊκού Διαδικτύου (GUnet), τα οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα στις επαυξημένες ανάγκες διαλειτουργικότητας, τις οποίες εντοπίσαμε από κοινού με αγαστή συνεργασία.


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
Επικαιρότητα
Συνάντηση της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ με τον κ.Μαργαρίτη Σχοινά
 Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, από κοινού με τους Υφυπουργούς κ.κ. Σοφία Ζαχαράκη και Βασίλη Διγαλάκη, υποδέχτηκαν σήμερα στο Υπουργείο τον ορισθέντα Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με αρμοδιότητα και σε θέματα εκπαίδευσης, κ. Μαργαρίτη Σχοινά.

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και συνεργειών που έχει αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και η επιδίωξη της Ελληνικής Κυβέρνησης για στενότερη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση σε θέματα εκπαίδευσης, για διεύρυνση της αλληλεπίδρασης με ιδρύματα όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων κρατών-μελών της ΕΕ, για βέλτιστη αξιοποίηση χρηματοδοτικών και αναπτυξιακών εργαλείων της ΕΕ στη χώρα μας, για ανταλλαγή καλών πρακτικών στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, για επανακατάρτιση (reskilling) και αναβάθμιση των δεξιοτήτων (upskilling).


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Επικαιρότητα
Πτυχία Κολεγίων-Έρευνα: Τι είπε η προεδρεύουσα της Συνόδου Πρυτάνεων στην Επιτροπή της Βουλής

 Η προσθήκη που πρότεινε

 Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για την κατάθεση προς ψήφιση της τροπολογίας για τα Μεταπτυχιακά, μίλησε σήμερα η προεδρεύουσα της Συνόδου Πρυτάνεων, Πρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Μαρία Νικαλαΐδου.

 Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στο ζήτημα των Κολεγίων όσο και στις διατάξεις που αφορούν την έρευνα και την τεχνολογία.

 Συγκεκριμένα ανέφερε:

 Πτυχία Κολεγίων

 «Ανεξάρτητα με το φορέα που κρίνει την επαγγελματική ισοδυναμία, σίγουρα μέσα στα κριτήρια θα πρέπει να λάβει κανένας υπόψη του το κατά πόσον το Πανεπιστήμιο και κατ' επέκταση το πτυχίο που έχει κάποιος είναι από ένα ίδρυμα που είναι τουλάχιστον ομοταγές ίδρυμα με αυτά των Ελληνικών Πανεπιστημίων, όπως ισχύει εξάλλου και σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και βεβαίως, αυτό είναι μια πληροφορία που θα μπορούσε πολύ εύκολα το ΔΟΑΤΑΠ να την έχει διαθέσιμη για όλους. Η πληροφορία αυτή να είναι διαθέσιμη και για τις επαγγελματικές ενώσεις και για τα ακαδημαϊκά ιδρύματα».

 Παράλληλα, η Μαρία Νικαλαΐδου υπογράμμισε πως μια άκριτη αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων σε κατόχους πτυχίων μη αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων ελλοχεύει κινδύνους υποβάθμισης της αγοράς εργασίας, ενώ πλήττει ευθέως και τη διαρκή προσπάθεια που αναβάθμισης των πτυχίων των αποφοίτων του ελληνικού δημόσιου Πανεπιστημίου.

 Έρευνα

 Αναφορικά με τις διατάξεις για την έρευνα και την τεχνολογία, η κα Νικαλαΐδου επεσήμανε πως «η απομάκρυνση της Γενικής Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας από το Υπουργείο Παιδείας δεν θα είναι η αρχή, έτσι ώστε να χαλαρώσει η έντονη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στα ακαδημαϊκά ιδρύματα και την έρευνα».

 Η ίδια πρόσθεσε ότι από όλους τους δείκτες διεθνώς το 70% της έρευνας στη χώρα παράγεται στα Πανεπιστήμια και ως εκ τούτου προτείνει να εξεταστεί η δυνατότητα της θεσμικής αντιπροσώπευσης των Πανεπιστημίων και των ερευνητικών κέντρων στο Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας.

 Προσθήκη στην τροπολογία

 Τέλος η προεδρεύουσα της Συνόδου Πρυτάνεων αιτήθηκε μία ακόμη προσθήκη στην τροπολογία, «έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε αλλοδαπούς φοιτητές που φοιτούν σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, να παίρνουν τον τίτλο σπουδών, χωρίς υποχρεωτικά να πρέπει να πάρουν και αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ, διότι , αυτό προκαλεί πολύ μεγάλες καθυστερήσεις».Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Μαρία
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο
Βάσεις
 Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς υπολογίζονται οι βάσεις των σχολών κάθε χρόνο.Μετραει μόνο το πώς έγραψαν τα παιδιά κ πόσο εύκολα η δύσκολα ήταν τα θέματα η και το τι σχολή έχει δηλώσει ο καθένας κ με βάση την προτίμηση κινούνται κ οι βάσεις αντίστοιχα; Επιπλέον θα ήθελα να μάθω κ τι γίνεται στην περίπτωση που υπάρχουν δύο συστήματα εξετάσεις (παλιό κ νέο ) όπως πχ κ το 2016 αλλά κ φέτος .Οι βάσεις για όσους δώσουν με το παλιό θα κινηθούν με το πόσα παιδιά το επέλεξαν η πόσα παιδιά διάλεξαν συγκεκριμένη σχολή;; Πχ αν την ιατρική την δήλωσαν 100 άτομα(με το παλιό σύστημα) δίνουν θέσεις μόνο σε 10 άτομα πχ η από πριν χωρίς να ξέρουν τις προτιμήσεις υπολογίζεται ένας αριθμός φοιτητών? 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (2)

 Λοιπον Μαρια  εχουμε και λεμε

Κριτηρια  βασεων

1 ποσο μουρατη ειναι η σχολη

ΗΜΜΥ, Ιατρικη, ψυχολογια  οι βασεις στο θεο.

Μηνανικοι ορυκτων πορων , Μηχανικοι  βιομηχανικης σχεδιασης και παραγωγης  , γαματες δυσκολες σχολες  αλλα οι βασεις στα ταρταρα

2 που ειναι η σχολη  

ειναι στο ΟΠΑ ή στο ΕΛΜΕΠΑ αγιου νικολαου κρητης 

3 ποσα παιδια την επιθυμουν γιατι εχει εργασια  

παιδαγωγικα , λοχρη.

(δεν αφορα αμεσα αλλα κακος χαμος γινεται με τα μεταπτυχιακα ειδικης αγωγης οπου πηγαινουν οι παιδαγωγοι γιατι προσλαβανονται ευκολοτερα  ενω ειναι οτι πιο δυσκολο να διδασκεις παιδακια ΑΜΕΑ.)

4 ποσα παιδια παιρνει η σχολη 

Παραδειγμα πλασματικων βασεων οι σχολες των αθηνων ΕΜΠ, ιατρικη, νομικη κλπ 

παιρνουν ελαχιστους ενω αναφερονται σε πλυθησμο 7 εκ ελληνων .

5 ποσο δυσκολα ειναι τα θεματα .

6 ποσο δυσκολη ειναι η σχολη  

ειναι στατιστικα βεβαιο οτι τα παιδια της οικονομικης δεν γραφουν καλα μαθηματικα οποτε δεν προτιμουν την στατιστικη του οπα , παπει ,αλλα διοικηση και οικονομικο 

7 διαχωρισμος υποψηφιων .

καθαρο παραδειγμα ειναι οι λιστες βασεων ημ ΓΕΛ και εσπ ΓΕΛ  ενω εξεταζονται στα ιδια θεματα , ριξε  μια ματια.

Τωρα σχετικα με το ποσοστο που θα λαβουν τα παιδια ημ ΓΕΛ  που θα διαγωνιστουν με το παλιο συστημα ειναι απλο.

Θα μετρησουν μετα τις αιτησεις τον μαρτιο ποσα ειναι ολα τα παιδια, 70 χιλ ? ποσα ειναι με το παλιο 5,5 χιλ? ωραια.

απο το 90% που ειναι ολα, 83% για τα φρεσκα παιδια ,7% για τα παλια.

 

 

 

 

Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 συγχαρητηρια γιαννη,πολυ σωστα εχεις αντιληφθει συμφωνα με την 3η παραγραφο οτι δυστυχως πολλα παιδια για να μην πω τα περισσοτερα ενδιαφερονται για την ειδικη αγωγη χωρις να γνωριζουν τι προκειται να αντιμετωπισουν!!!πηγαινουν στην ειδικη αγωγη μονο και μονο για γρηγορη επαγγελματικη αποκατασταση και τα πιο πολλα  τελικα απογοητευονται,ψυχοπλακωνονται και σπανε τα μουτρα τους ασε που τελικα καταληγουν με προβληματα τα ιδια!!!
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)

 ξεχασα ενα αλλο σημαντικο λογο.

απο ποιο πεδιο υποστηριζονται οι σχολες 

πχ τα μαθηματικα τμηματα , οι μηχ υπολογιστων και  ηλεκτρονικων μηχανικων ειναι κλασικα τμηματα του 2ου πεδιου , εισαγονται ομως και παιδια απο το  4ο πεδιο. Αν παρεμειναν μονο στο 2ο οι βασεις θα ηταν πολυ πολυ χαμηλες. Τωρα πως θα κανεις μηχανικη υπολογιστων και ηλεκτρονικη χωρις φυσικη ειναι ενα αλλο θεμα.

οι ΑΕΝ κρατανε βασεις κοντα στα 10000 διοτι μπαινουν απο ολα τα πεδια αν εμπαιναν μονο απο το 2ο τοτε οι βασεις θα ηταν 5000.

Η σχολη διεθνων και ευρωπαικων σπουδων  , σχολη του 2ου πεδιο ειναι πολυ ψηλα διοτι προμοταρεται απο το 1ο πεδιο.

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (2)
 ** Η σχολη διεθνων και ευρωπαικων σπουδων  , σχολη του 4ου πεδιου ειναι πολυ ψηλα διοτι προμοταρεται απο το 1ο πεδιο.
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)
 Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη (ενδεχομένως να γνωρίζεις) δίνω με το παλιό φέτος κ στοχεύω για ζωικής παραγωγής.Φετος μιας κ διαφοροποιήθηκε κ έγινε ανεξάρτητη σχολή η βάση της (για την πόλη που με ενδιέφερε) ήταν 7.300 κ αναρωτιέμαι κατά πόσο θα μπορούσε να ανέβει πόσο μάλλον με το παλιό σύστημα
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
    [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)
 το πιο πιθανο ειναι να παει στα 0 μορια , αναλυτικα θα σου απααντησω το βραδυ
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
     [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)

 Λοιπον μαρια παμε στην κουβεντα μας.

1 Η σχολη που σε ενδιαφερει ειναι βασικα προσβασιμη απο το 3ο πεδιο για παιδια που ξαναδινουν. Ειναι και απο το 2ο αλλα αυτα τα παιδια εχουν πλεον κατασταλαξει σε αλλους στοχους. 

2 Γενικως τα παιδια που ξαναδινουν και δεν εγραψαν καλα στις πρωτες γραφουν  καπως χειροτερα. Υπαρχουν διαφοροι λογοι πιθανον να ρωτησεις και να στους προσεγγισουν στο φροντιστηριο σου. 

3 Τα παιδια που ξαναδινουν συνηθως εχουν καβατζωσει σχολη απο τις πρωτες και πανε για την τρελη τους επιθυμια πχ  θελω ιατρικη αλλα εφτασα μεχρι βιολογια , θελω βιολογια αλλα μου εκατσε χημικο , θελω ιατρικη αλλα εχω φυσιοθεραπια κλπ.οποτε στο μηχανογραφικο που θα κανουν δεν παιρνουν σκουπα ολες τις σχολες αλλα μονο εκεινες που τους ενδιαφερουν στοχευμενα.

4 Οι υποψηφιοι 3ου πεδιου περισυ ηταν 15000  και απο αυτους  η σχολη σου συγκεντρωσε  0 πρωτη προτιμιση , 5 δευτερη προτιμιση, 5 τριτη προτιμιση .Του χρονου υπολογιζετε οτι θα ξαναδωσουν απο τους παλιους 1000 ατομα οποτε καταλαβαινεις υπολογιζομενης της στοχευσης που αναφεραμε οι προτιμισεις θα ειναι μηδενικες. 

Η σχολη σου ομως αναμενετε να παρει απο τους παλιους 130 x 90%x 7% = 8 ατομα .  Οποτε πιθανων να εισαι και η μονη που θα ορισεις και την βαση με οτι βαθμο πιασεις και οι αλλες 7 θεσεις κενες.

5 ΟΙ δικες σου 8 θεσεις δεν επειρεαζονται απο τα παιδια του 10%.  

Αυτος λοιπον ο διαχωρισμος νεοι -παλιοι σε ευνοει τα μεγιστα ως παλια.

Τωρα υπαρχει και η παγιδα της κυρα νικης περι βασεις του 10  και αλλες μπουρδες. Προσωπικα πιστευω οτι η βαση δεν θα ειναι το 10 αλλα το 7 και δεν θα εφαρμοστει απο τις ερχομενες εξετασεις αλλα απο τον παραπανω χρονο. Και το λεω αυτο γιατι εχει νομοθετησει για τον τροπο εισαγωγσης για τους υποωηφιους με το παλιο συστημα και δεν εχει συμπεριλαβει κατι ( ισχυει οτι ισχυε ειπε) ,οποτε για φετος  10 δεν εχει.

καλη επιτυχια 

Υποβλήθηκε πριν από 23 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

       
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ
Υποβλήθηκε πριν από 23 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)
 Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη!Τέτοιου είδους απαντήσεις έψαχνα αλλά δεν μπορούσα να βρω στο υπόλοιπο διαδίκτυο κ απευθύνθηκα εδώ!Ωστόσο αν με το παλιό σύστημα ένα παιδί δηλώσει σχολή που τυχαίνει να μην δηλωσει κανένας άλλος η βάση της θα παραμείνει πχ υψηλή επειδή με το παλιό σύστημα θα δωθούν λίγες θέσεις η άρα κ υψηλά μόρια η θα κινηθεί αντίστοιχα με την ζήτηση που έχει; Πχ αν δεν την δηλώσει κανεις βάση εισαγωγής 5000 ενώ αν έχει δηλωθεί από πολλούς βάση 18.500 για λιγότερους φοιτητές;
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
     
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)

 οπα σε εχασα

αν δηλωσει ενα παιδι που εχει 20000 μορια τοτε η βαση (πλασματικη μεν) ειναι 20000.

αν δηλωσουν 2 ο ενας με 20000 και ο αλλος με 0 μορια η βαση ειναι 0 μορια. 

Υποβλήθηκε πριν από 23 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)

αν γκουγκλαρεις πχ τι καθοριζει τις βασεις θα ενημερωθεις 

επιπλεον ειναι παρα πολλα τα ερωτηματα σου

Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)
 Ναι και; Υπάρχει limit ερωτήσεων;; Αν δεν θες να απαντήσεις η δεν ξέρεις απλά μην απαντάς για να ρώτησα εδώ κάποιο λόγο θα έχω 
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα
Κατ εξαιρεση
 Φετος κατ'εξαιρεση μετεγγραφές δεν θα γίνουν?
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Θα γινουν σιγουρα ,εχει ανακοινωθει. Περυσι ειχαν αρχισει πριν τις κανονικες, φετος ειπαν οτι θα αρχισουν μετα την ληξη των κανονικων ή και μετα τα αποτελεσματα  , λογικο το βρισκω.
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
λογικα θα γινουν και βεβαια για εξαιρετικα ιδιαιτερους λογους
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Μετεγγραφές-Γνώμες
Θέλω να παρω μετεγγραφη στο γεωπονικο του απθ. περυσι εκλεισε με 4 μορια φετος στα ποσα πιστευετε οτι θα κλεισει με δεδομενο οτι διεκδικουν και θεσεις τα τει που εγιναν αει??
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)

 Τι γινεται ρε παιδια με τα γεωπονικα τοσες κετευθυνσεις που τις κανουν τμηματα, δεν ξερω τι κανει το καθενα, πιο πολλα και απο τις ειδικοτητες ιατρικης. Αλλα ,αλλο ειναι το θεμα μας.

Εχεις διαλεξει το πιο γκρινιαρικο τμημα , μολις πλησιασεις στην γραμματεια  για μετεγγραφη θα σε πεταξουν χειροβομβιδα , εσυ ομως θα φορας πανοπλια και ολα καλα.

Το τμημα  θα δεχθει πιεση απο δυο σχολες επιπλεον αυτη της ιχθιολογιας βολου και γεωπονιας φλωρινας με συνολο φοιτητων 400.

Η μεγαλυτερη πιεση θα ειναι απο φλωρινα οπου ειναι μεγαλη σχολη 250 παιδια. Υπολογιζω  να κλεισει στα 5-6 μορια

Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Μπορειτε να μου πείτε αν οι γραμματείες της κάθε σχολής γνωρίζουν πόσα παιδιά θέλουν να πάρουν μεταγραφή και που;
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
οπως καταλαβαινεις ο ανταγωνισμος φετος θα ειναι σαφως πολυ μεγαλυτερος
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Κωστας
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Μετεγραφες
 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ?
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Αν η εφαρμογη δουλευει καλα γιατι ειχε καποια θεματα τοτε ειναι software bug που δεν το ειχαν προβλεψει  γιατι δεν ειναι συνηθισμενο μια σχολη να εχει δυο αντιστοιχα τμηματα. Δεν απογορευται απο τον νομο. Θα πρεπει να τους μιλησεις να το διορθωσουν, αν σε ακουσουν και δεν πουνε τα παλαβα τους.
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Σουλα
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Δείτε εδω
 Καμια βοήθεια;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 αφορα αυτους με κοινοχρηστο υπολογιστη px internet cafe  ,μην τους κανει κανεις  καταστροφικη πλακα 
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)

 Mετα από αυτό όταν πατάω σύνδεσμο με λέει σφάλμα εφαρμογης

 

Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 κολλαει πολυ, προσπαθησε παλι αυριο 
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Κωστας
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επικαιρότητα
Μετεγγραφη
 Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, θέλω να κάνω μετεγγραφή για δυο τμήματα στην ασοεε οικονομικών επιστημών και διεθνών απλά μετά μου βγαίνει και μια τρίτη επιλογή και μου βγάζει μόνο οικονομικών επιστημών ξανά , ενώ όταν βάζω πρώτη επιλογή ασοεε και μετά παπει δεν μου βγαζει τριτη επιλογη..
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)
 προφανως γιατι οι δυο πρωτες σχολες που δηλωνεις ανηκουν στο ιδιο αει δηλαδη την ασοεε
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 και γιατι να υπαρξει θεμα; 
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 αστο για σημερα εχει θεμα , μη γινει καμια στραβη,  αυριο παλι
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Σούλα
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Σφάλμα εφαρμογης μετεγγραφων
 Έχετε πρόβλημα να μπείτε στην εφαρμογή για μετεγγραφές η μόνο εγώ;;
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)
 επεσε το συστημα υπομονη
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (1)
Εσύ μπαίνεις κανονικά;
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σχόλια (0)
 ποτε ναι ποτε οχι ειναι ασταθες  ,αυριο παλι 
Υποβλήθηκε πριν από 2 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Σελίδα 6 από 11809 (118083 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
5
6
7
8
11807
11808
11809
Επόμενο

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
μετεγγραφες μορια
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 02:28
Σχόλια (1)

ΙΚΥ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 21:14
Σχόλια (2)

Μεταγραφή οικονομικό Θεσσαλονίκης ΣΟΣ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 19:45
Σχόλια (0)

μετεγγρφη πατρα
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 18:48
Σχόλια (8)

μετεγγραφες -κατ'εξαιρεση
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 18:29
Σχόλια (14)

Απορία
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 17:31
Σχόλια (1)

μετεγγραφη
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 14:55
Σχόλια (3)

Τροποποίηση ΙΚΥ ΕΚΟ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 13:58
Σχόλια (11)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

ικυ εκο
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 12:54
Σχόλια (0)

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ 8 ΜΟΡΙΑ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 12:53
Σχόλια (6)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012
«Αλλαγή ώρας» για εκπαιδευτικούς
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2631 ημέρες
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012
Πώς μυρίζει το διάστημα;
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2632 ημέρες
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012
Η Θεσσαλονίκη αποκτά το πρώτο «πράσινο» σχολείο της
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2632 ημέρες
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012
Τα "τρομερά μωρά" των μαθηματικών...
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2632 ημέρες
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012
Διογκωθηκε το ενδιαφέρον για σπουδές στο εξωτερικό
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2632 ημέρες
Σελίδα 4196 από 4298 (25783 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4195
4196
4197
4198
4296
4297
4298
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης