Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Υποτροφία Φοίτησης

Panda Dome Essential - Προσφορά

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019
Επικαιρότητα
Νερό σε εξωπλανήτη ανακάλυψαν επιστήμονες με επικεφαλής τον Άγγελο Τσιάρα
 Την ύπαρξη υδρατμών στην ατμόσφαιρα ενός εξωπλανήτη, ο οποίος βρίσκεται στη δυνητικά φιλόξενη για ζωή ζώνη του άστρου του, του ψυχρού ερυθρού νάνου Κ2-18, σε απόσταση 110 ετών φωτός από τη Γη, στον αστερισμό του Λέοντα, ανακάλυψαν για πρώτη φορά επιστήμονες με επικεφαλής έναν Έλληνα αστρονόμο στη Βρετανία, τον δρα Άγγελο Τσιάρα.

Είναι η πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο που εντοπίστηκε νερό σε αέρια μορφή στην ατμόσφαιρα ενός πλανήτη με θερμοκρασία παρόμοια με της Γης. Ο εξωπλανήτης βρίσκεται εντός της κατοικήσιμης ζώνης του άστρου του, δηλαδή στην περιοχή όπου το νερό μπορεί να υπάρξει σε υγρή μορφή. Το νερό είτε βρίσκεται σε υγρή μορφή στην επιφάνεια του, είτε μόνο στην ατμόσφαιρα του, κάτι που προς το παρόν είναι αδύνατο να προσδιοριστεί.

Πρόκειται για τον εξωπλανήτη K2-18b, ο οποίος είχε αρχικά ανακαλυφθεί από το διαστημικό τηλεσκόπιο «Κέπλερ» το 2015. Είναι πιθανότατα μια βραχώδης υπερ-Γη, που έχει μάζα οκταπλάσια της Γης και διπλάσιο μέγεθος. Θεωρείται πλέον ο μοναδικός πλανήτης γύρω από ένα άστρο έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ο οποίος διαθέτει τόσο νερό (πιθανώς σε υγρή μορφή), όσο και θερμοκρασία που θα μπορούσε να υποστηρίξει ζωή. Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι εξωπλανήτες με ατμόσφαιρα που βρέθηκαν, ήσαν αέριοι γίγαντες, αλλά δεν φαίνεται ότι αυτή είναι η περίπτωση του K2-18b.

Ο κ. Τσιάρας δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι από τους περίπου 4.000 εξωπλανήτες που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα, «ο K2-18b βρίσκεται δύο βήματα μπροστά, όσον αφορά την πιθανότητα να φιλοξενήσει ζωή». Λόγω πάντως του υψηλού επιπέδου δραστηριότητας στο άστρο του, είναι πιθανό ότι ο εξωπλανήτης είναι πιο εχθρικός από τη Γη, καθώς εκτίθεται μάλλον σε περισσότερη αστρική (ηλιακή) ακτινοβολία.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον 28χρονο Άγγελο Τσιάρα, ερευνητή του Τμήματος Φυσικής και Αστρονομίας του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL), που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστρονομίας «Nature Astronomy», μελέτησαν τον συγκεκριμένο εξωπλανήτη χρησιμοποιώντας φασματοσκοπικά δεδομένα του 2016 και 2017 από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble και αναπτύσσοντας ειδικούς αλγόριθμους ανάλυσης του αστρικού φωτός (που είναι πια διαθέσιμοι σε όλους), προκειμένου να αναλύσουν το φως του άστρου, που φιλτράρεται μέσα από την ατμόσφαιρα του πλανήτη K2-18b, προτού φθάσει στη Γη.

Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν μόρια νερού σε αέρια μορφή, υποδεικνύοντας επιπλέον την παρουσία υδρογόνου και ηλίου στην ατμόσφαιρα του πλανήτη. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες μοριακές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένου του αζώτου και του μεθανίου, αλλά δεν είναι ανιχνεύσιμες με τις συγκεκριμένες παρατηρήσεις.

Απαιτούνται περαιτέρω μελέτες για την ακριβή εκτίμηση του ποσοστού του νερού, καθώς επίσης και της νεφοκάλυψης στον πλανήτη. Μολονότι δεν είναι δυνατό να γίνει ακριβής εκτίμηση για τη σύνθεση της ατμόσφαιρας του, οι ερευνητές που εξέτασαν διάφορα σενάρια, δεν αποκλείουν αυτή να περιέχει νερό σε ποσοστό έως 50%.

«Η ανακάλυψη νερού σε έναν πιθανά κατοικήσιμο κόσμο πέρα από τη Γη, μού δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο K2-18b σίγουρα δεν είναι μια δεύτερη Γη, καθώς έχει αρκετά μεγαλύτερη μάζα και πολύ διαφορετική ατμοσφαιρική σύνθεση. Ωστόσο, ερχόμαστε πλέον λίγο πιο κοντά σε απαντήσεις που αφορούν το θεμελιώδες ερώτημα: Είναι η Γη μοναδική στο σύμπαν;» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Έλληνας ερευνητής.

«Η μελέτη αυτή συμβάλλει σημαντικά στην κατανόηση των κατοικήσιμων κόσμων πέρα από το ηλιακό μας σύστημα και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην έρευνα των εξωπλανητών, μια εποχή σημαντική, ώστε να κατανοήσουμε ποιά θέση κατέχει η Γη, το μοναδικό μας σπίτι, στην απεραντοσύνη του σύμπαντος», πρόσθεσε. Σε κάθε περίπτωση εκτιμά ότι ο K2-18b αποτελεί θαυμάσιο στόχο για νέες παρατηρήσεις, που θα φέρουν στο φως περισσότερα στοιχεία για τη σύνθεση και το κλίμα του.

Ο Άγγ. Τσιάρας αποφοίτησε το 2014 από το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πήρε το διδακτορικό του στην αστρονομία από το UCL το 2017, ειδικευόμενος στις ατμόσφαιρες εξωπλανητών. Το 2016 είχε συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιστημονική ομάδα που ανακοίνωσε την πρώτη ανίχνευση αερίων (υδρογόνου και ηλίου) στην ατμόσφαιρα μιας υπερ-Γης, του εξωτικού εξωπλανήτη 55 Cancri e. Τότε όμως δεν είχαν βρεθεί ενδείξεις υδρατμών.

Το 2017 είχε συμμετάσχει στη δημοσίευση από Ευρωπαίους ερευνητές του πρώτου μεγάλου καταλόγου εξωπλανητικών ατμοσφαιρών, μετά τη μελέτη 30 εξωπλανητών με τη βοήθεια του Hubble. Μεταξύ άλλων, είχε βρεθεί παρουσία υδρατμών στις ατμόσφαιρες όλων των λεγόμενων αέριων «καυτών Διών».

Οι ερυθροί νάνοι είναι μικρότεροι από τον Ήλιο μας και τα πιο κοινά άστρα στο γαλαξία μας. Οι πλανήτες στην κατηγορία της υπερ-Γης (με μάζα δηλαδή μεταξύ της Γης και του Ποσειδώνα) είναι επίσης οι πιο κοινοί πλανήτες στο γαλαξία μας. Το νέο διαστημικό τηλεσκόπιο TESS της NASA αναμένεται ότι θα βρει εκατοντάδες ακόμη τέτοιους πλανήτες τα επόμενα χρόνια.

Τα επόμενης γενιάς διαστημικά τηλεσκόπια, όπως το αμερικανικό James Webb και το ευρωπαϊκό Ariel, θα είναι ικανά να μελετήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες τις ατμόσφαιρες των εξωπλανητών. Μέχρι σήμερα έχουν εντοπισθεί περισσότεροι από 4.000 εξωπλανήτες, αλλά στην πραγματικότητα οι επιστήμονες έχουν μάθει ελάχιστα πράγματα για τη φύση και τη σύσταση τους.

Η νέα έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC) και το Συμβούλιο Επιστημών και Τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

 Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο
Εικόνες ντροπής που σοκάρουν από τις φοιτητικές εστίες

Ελλιπής συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, γυμνά καλώδια σε τοίχους φθαρμένους από την υγρασία, ανελκυστήρες που οι οικότροφοι χρησιμοποιούν με δικό τους... ρίσκο καθώς συχνά εγκλωβίζονται σε αυτούς, βρύσες και ντουζιέρες που τρέχουν κρύο νερό στην καρδιά του χειμώνα, καλοριφέρ που δεν λειτουργούν, προβληματικός κλιματισμός κατά τους θερινούς μήνες (περίοδο εξεταστικής), μηδαμινή καθαριότητα, ελλείψεις σε πυροσβεστήρες, ανεπαρκής φωτισμός κοινόχρηστων χώρων και διάτρητη φύλαξη που επιτρέπει σε διακινητές ναρκωτικών ή ακόμα και διαρρήκτες να αλωνίζουν ανενόχλητοι.

Ολα αυτά συνθέτουν το σκηνικό απαξίωσης των φοιτητικών εστιών ανά την Ελλάδα, με τους δικαιούχους να «δείχνουν» την υποχρηματοδότηση ως αιτία για τις ντροπιαστικές εικόνες.

Χωρίς συντήρηση

Οπως καταγγέλλουν στα «ΝΕΑ», παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τα αρμόδια όργανα, ελάχιστα έχουν γίνει για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε εστίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες στέγασης εκατοντάδες φοιτητών, όπως τα τέσσερα κτίρια της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΦΕΠΑ) στα Ιλίσια. Τρία εξ αυτών είχαν ανακαινιστεί 16 χρόνια πριν, εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ το ένα (κτίριο Β') παραμένει ασυντήρητο από την ανέγερσή του, στα μέσα της δεκαετίας του '70!

«Κατά διαστήματα και τα τέσσερα κτίρια μένουν χωρίς ζεστό νερό και θέρμανση τον χειμώνα και αντίστοιχα χωρίς κλιματισμό το καλοκαίρι. Πέραν αυτού, υπάρχουν πολλοί τοίχοι και κολόνες που έχουν διαλυθεί, ενώ μέτρα αντιπυρικής προστασίας δεν υπάρχουν, αφού τόσο οι πυράντοχες πόρτες όσο και οι πυροσβεστήρες έχουν αφαιρεθεί. Οι ανελκυστήρες έχουν φτάσει σε οριακή κατάσταση με αποτέλεσμα φοιτητές να εγκλωβίζονται σχεδόν καθημερινά. Είναι περίοδοι, μάλιστα, που στο Α' κτίριο λειτουργεί μόνο ο ένας από τους τέσσερις. Φωταγώγηση, καθαριότητα και φύλαξη δεν αντεπεξέρχονται καν στις στοιχειώδεις ανάγκες» εξηγεί στα «ΝΕΑ» ο Τάσος Παπαφράγκος, φοιτητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.

Ενα πλυντήριο για 60 άτομα

Τα περισσότερα και πλέον εξόφθαλμα προβλήματα, ωστόσο, εντοπίζονται στο Β' κτίριο της ΦΕΠΑ, σημειώνει ο Θανάσης Καραβασίλης, φοιτητής του Τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ: «Σοβάδες πέφτουν από ταβάνια και τοίχους λόγω της υγρασίας, οι κοινόχρηστες τουαλέτες είναι φθαρμένους, οι βρύσες σπασμένες και φυσικά τόσο ο κλιματισμός όσο και η θέρμανση είναι ανύπαρκτα».

Αλλά και στις - μόνο κατ' επίφαση - Νέες Φοιτητικές Εστίες του ΕΜΠ στην περιοχή του Ζωγράφου η κατάσταση δεν είναι καλύτερη: «Οι χώροι πλυντηρίων είναι ελάχιστοι. Αντιστοιχεί ένα ανά 60 άτομα! Τα αναγνωστήρια παραμένουν εδώ και δύο χρόνια κλειστά, επειδή η ανακαίνισή τους από το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) έχει παγώσει, ενώ συχνά μένουμε χωρίς Internet για τέσσερις-πέντε ημέρες. Οι φύλακες είναι λίγοι και ο φωτισμός ανεπαρκής για πάνω από 15 κτίρια! Αυτή τη στιγμή τα κενά δωμάτια είναι επτά και κάθε χρόνο οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 100» περιγράφει ο Γιώργος Βιτζηλαίος, φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Αντίστοιχες εικόνες καταγράφονται και στις εστίες της επαρχίας, με τον Γιάννη Πουλόπουλο, φοιτητή του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, να χαρακτηρίζει τις συνθήκες «τραγικές»: «Τα δωμάτια μοιάζουν περισσότερο με αποθήκες, παρά με επαρκείς χώρους στέγασης. Yπάρχει μόνο μία εστία στην οποία διαμένουν 150 φοιτητές σε δωμάτια που επαρκούν για 100. Σε μονόκλινα μένουν δύο άτομα, ενώ σε δίκλινα τρία ή και τέσσερα μαζί. Η προηγούμενη και η τωρινή κυβέρνηση διαφημίζουν την έναρξη νέων πανεπιστημιακών τμημάτων, χωρίς να έχει υπάρξει κανένα σχέδιο ανέγερσης νέας εστίας. Tους χειμερινούς μήνες του 2018 και του 2019 το ζεστό νερό και η θέρμανση ήταν ανύπαρκτα, με τη Φοιτητική Μέριμνα να καλεί τους φοιτητές να αγοράσουν σόμπες!».

Στην Ξάνθη τα 540 δωμάτια των εστιών καλύπτουν τις ανάγκες περίπου 4.000 φοιτητών. «Κακοσυντηρημένα κτίρια με χρόνιες βλάβες είναι η πραγματικότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι φοιτητές.

Όπως τακτικά μας ενημερώνουν οι πανεπιστημιακές Αρχές, δεν υπάρχει περισσευούμενο ευρώ για τις ανάγκες των φοιτητών, ακόμα και όταν πρόκειται για επείγοντα ζητήματα, όπως η έλλειψη ζεστού νερού ή θέρμανσης. Και ενώ η επίσημη θέση της πρυτανείας είναι αυτή, στον χώρο των εστιών λειτουργεί φωτοβολταϊκό πάρκο χρηματοδοτούμενο από κονδύλια του Πανεπιστημίου, εκμεταλλευόμενο από ιδιώτη.

Ιδιώτης λειτουργεί και τη λέσχη, στην οποία οι μάγειρες δεν γνωρίζουν αν θα έχουν δουλειά την επομένη και οι φοιτητές τι ποιότητας φαγητό θα τρώνε. Ιδιώτης έχει αναλάβει και τη φύλαξη, όπου ένας ή δύο άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για μια τεράστια έκταση, με τα κρούσματα κλοπών να αποτελούν σύνηθες φαινόμενο» καταλήγει ο Στέργιος Αλμπανίδης, φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης. 

Πηγή : tanea.gr 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Αν περιμένετε  από το δημόσιο να σας δώσει ανθρώπινη διαμονή  είστε γελασμένοι. Δεν το έκανε  ποτέ
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019
Επαγγέλματα και Προοπτικές   Επικαιρότητα
Πως οι Έλληνες φοιτητές θα μπορούν να παραμένουν στη Βρετανία μετά την αποφοίτησή τους
 Οι ξένοι φοιτητές θα μπορούν να παραμένουν στη Βρετανία για να αναζητήσουν εργασία μέχρι και δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή τους βάσει των νέων κανόνων που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. Βάσει των κανόνων που ισχύουν σήμερα, και τους οποίους εισήγαγε η πρώην πρωθυπουργός Τερέζα Μέι όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών, οι φοιτητές επιτρέπεται να παραμένουν στη Βρετανία μόνο για τέσσερις μήνες μετά την απόκτηση του πτυχίου τους. «Η συμβολή των ξένων φοιτητών στη χώρα και στα πανεπιστήμιά μας είναι σημαντική τόσο από πολιτισμική όσο και από οικονομική άποψη. Η παρουσία τους είναι επωφελής για τη Βρετανία», ανέφερε σε μια δήλωση ο υπουργός Παιδείας Γκάβιν Ουίλιαμσον. «Τα πανεπιστήμιά μας ακμάζουν με το να είναι ανοικτά παγκόσμια ιδρύματα.
 
Η εισαγωγή της μεταπτυχιακής διαδρομής διασφαλίζει πως ο υψηλού κύρους τομέας της ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα μας θα συνεχίσει να προσελκύει τα καλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο στην παγκόσμια Βρετανία». Η κυβέρνηση δήλωσε πως οι νέοι κανόνες θα δίνουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να εργάζονται, ή να αναζητούν εργασία, σε οποιοδήποτε επίπεδο ειδίκευσης. Στη συνέχεια θα μπορούν να μετατρέπουν τη βίζα τους σε βίζα ειδικευμένης εργασίας αν βρουν μια δουλειά που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Δεν θα υπάρχει ανώτατο όριο στον αριθμό των φοιτητών που μπορούν να κάνουν αίτηση για τη μεταπτυχιακή διαδρομή.
 
Περίπου 450.000 ξένοι φοιτητές σπουδάζουν κάθε χρόνο στη Βρετανία. Οι νέοι κανόνες θα ισχύσουν για εκείνους που ξεκινούν ένα προπτυχιακό επίπεδο ή ένα μεταπτυχιακό, από την επόμενη χρονιά και σε οποιοδήποτε πεδίο σπουδών, σε ένα «αξιόπιστο πανεπιστήμιο του ΗΒ ή σε έναν πάροχο ανώτατης εκπαίδευσης που διαθέτει μια αποδεδειγμένη καταγραφή επικύρωσης μεταναστευτικών ελέγχων». «Ήταν καιρός. Θα έπρεπε να είχαμε ανατρέψει αυτή την ανόητη πολιτική πολλά χρόνια πριν. Η Βρετανία πρέπει να είναι πάντα ανοιχτή στα καλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Οικονομικών Σάτζιντ Τζάβιντ. Όμως με τις ανησυχίες για τα επίπεδα μετανάστευσης να είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που ώθησαν τους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2016, το μέτρο δεν έτυχε θερμής υποδοχής από όλους.
 
Η Migration Watch, που διεξάγει εκστρατεία για λιγότερη μετανάστευση. ανέφερε ότι είναι ένα «βήμα προς τα πίσω» το οποίο θα οδηγήσει στην παραμονή ξένων φοιτητών στη Βρετανία προκειμένου να βρουν απασχόληση σε εργασίες χαμηλής ειδίκευσης. «Η κυβέρνηση φαίνεται να βρίσκει ιδέες μόνο για το πώς θα αυξήσει τη μετανάστευση», ανέφερε στο Twitter. «Τα πανεπιστήμιά μας προσελκύουν έναν αριθμό ρεκόρ ξένων φοιτητών. Δεν υπάρχει λόγος να υποβαθμίσουμε τη φοιτητική βίζα μετατρέποντάς την από την πίσω πόρτα σε μια διαδρομή για να εργάζονται εδώ οι φοιτητές».

Πηγή: Foititikanea.grΣχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019
Διάφορα Θέματα
Πρόγραμμα «Ανοικτά Σχολεία» στη Λάρισα - Παραμένουν ανοικτά για μαθητές και κατοίκους

 «Δεν θέλουμε τα σχολεία να κλειδώνουν το μεσημέρι και τα παιδιά να πηδάνε τα κάγκελα για να παίζουν. Θέλουμε τα σχολεία ανοικτά και κύτταρα δημιουργίας και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά  κατοίκους των συνοικιών», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος 

 Στο πιλοτικό πρόγραμμα των «Ανοικτών Σχολείων» που δρομολογεί ο Δήμος Λαρισαίων αναφέρθηκε ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, κατά την παρουσία του σε σχολεία για τους αγιασμούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 Ο δήμαρχος, μαζί με τις ευχές του προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, τόνισε πως ο δήμος προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος, σε σχολεία «με στόχο να φτάσουμε στις παρεμβάσεις σε  10 σχολικά συγκροτήματα της πόλης, με προτεραιότητα όπου λειτουργούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών». Ο δήμαρχος ανέφερε πως σύμφωνα με τον πρόγραμμα,  μετά την εκπαιδευτική διαδικασία θα παραμένουν ανοικτά για να λειτουργούν ως πόλοι έλξης και δημιουργίας στις συνοικίες.

 «Δεν θέλουμε τα σχολεία να κλειδώνουν το μεσημέρι και τα παιδιά να πηδάνε τα κάγκελα για να παίζουν. Θέλουμε τα σχολεία ανοικτά και κύτταρα δημιουργίας και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά  κατοίκους των συνοικιών», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

 Μάλιστα τόνισε, ότι ο δήμος συνεργάζεται με το Τεχνικό Επιμελητήριο για την ανάπλαση σχολικών αυλών. Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης παρέστη στους αγιασμούς στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο, στο 4ο και 37ο Δημοτικά Σχολεία και στο Μουσικό σχολείο Λάρισας, ενώ αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλου παρέστησαν σε αγιασμούς σε πολλά σχολεία του δήμου. 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Μανωλακης
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα
Παλια καινουργια υλη
 Οι μαθητες που θα δωσουν πανελληνιες για δευτερη φορα το 2020 θα δωσουν με την καινουργια η υξν παλια υλη 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Με όποιο συστήμα θέλουν , είτε όπως έδωσαν πέρυσι η ίδια ύλη τα ίδια μαθήματα ή με το καινούργιο σύστημα... Εγώ πάντως είμαι απόφοιτος θεωρητικής κ σίγουρα επιλέγω με το καινούργιο, πρώτον γτ σαφέστατα υπερτερούμε έναντι των τελειόφοιτων, μια καλή επανάληψη κ επικεντρώνονται κυρίως στα καινούργια κοινωνιολογία, λογοτεχνία, ενώ οι τελειόφοιτοι είναι όλοι πελαγωμενοι με τον τεράστιο ογκο...κ φυσικά  θα διεκδικήσουμε το 90%των θεσεων κ όχι το 4%οπως έγινε το 2016που αριστούχοι μαθητές δεν πέρασαν γτ είχαν 6-8θεσεις σε κάθε σχολή..  καλή επιτυχία σε όλους μας
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)

Η ερώτηση των εκατομμυρίων. Υπομονή για επίσημη ανακοίνωση.Το πιθανότερο είναι με παλιά. Υπάρχουν αναρίθμητα posts για αυτό το θέμα 

Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 https://www.foititikanea.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-2020
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Κωστής
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα
Έμφραγμα στα ΑΕΙ
 Έμφραγμα στα ΑΕΙ. Τι θα γίνει με το μποτιλιάρισμα που θα δημιουργήσει όλη η πλεμπα που μπήκε φέτος? Θα γεμίσει η αγορά με άχρηστους πτυχιούχος σε δέκα χρόνια!
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Γεια σας,

Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +18582644849

Είμαστε πιστοποιημένοι,
αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

Τις καλύτερες ευχές,
Ντέρεκ Ντάγκλας
easyloanfirm2020@gmail.com3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου
Υποβλήθηκε πριν από 7 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (5)

 Η αληθινη πλεμπα θα εμφανιστει στον ακαδημαικο ΧΑΡΤΗ μονον οταν περασει η νδ το σχεδιο για τα ιδιωτικα πανεπιστημια-ΑΠΑΤΕΣ. Οποτε να τι θα γινει τωρα: θα βαλουν τα πανεπιστημια κατωτατη βαση και ολοι οι γονεις θα στελνουν τους μινι-Αινσταιν τους στα ιδιωτικα και φυσικα με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ.

Πρεπει να ομολογησω οτι ειναι σατανικο σχεδιο, με αποτελεσμα ο Μητσοτακης να κατατασσεται επαξια στο κλαμπ των villain αναμεσα στους Bowser, Voldemort, Joker κλπ.

Ολα αυτα σε συνδυασμο ν+2 και ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ απο την Κεραμεως, την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ της 4ης νομικης, και το συστημα του εθνικου απολυτηριου, θα στειλει ολο και πιο πολλα προβατα σε φροντιστηρια και ιδιωτικα σχολεια. Οποτε τωρα οι γονεις που γεμισαν τις καλπες με ψηφους νδ, θα αδειασουν τις τσεπες για χαρη του βοσκου τους του ΚΟΥΛΗ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΝΤΑ φιλικα, Ι.Ρ. 

Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 Καλα ρε Ιασονας Ρολφης παντα ελεγα πως εισαι μεγαλος παπαρας.Με αυτο το ποστ σου με επιβεβαιωνεις για ακομα μια φορα.Τιτανομεγιστος παπαρας εισαι ρε
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)

Για σενα καταλαναινω πως το κενο στο ονομα σου συμβολιζει το κενο που εχεις στο ΚΕΦΑΛΙ σου.

Γιαυτο λοιπον μιας και δεν εχεις ονομα ασε με να σε βαφτισω εγω. Απο εδω και περα θα λεγεσαι Κυριακος Προβατοπουλος προς τιμην του βοσκου σου του Κουλη. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τωρα για τον αερα που κουβαλας μονο μια ΤΡΟΜΠΑ μπορει να σε σωσει μπορεις να πας για αφαιρεση αερα σε βενζιναδικο. ΓΡΗΓΟΡΑ πριν το φορολογησει και αυτο ο ΚΟΥΛΗΣ. ΜΠΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΝΤΑ φιλικα, Ι.Ρ. 

Υποβλήθηκε πριν από 1 ώρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Image result for sheep gif transparentΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΜΑΣ!!! ΜΠΕΕΕΕImage result for sheep gif transparent
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 οταν θελεις.......... εχεις μυαλο και αναλυεις ακριβεστατα.
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ...............!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 σαφεστατα....αχρηστη η τεταρτη νομικη,, αναγκαια η ιδιωτικη νομικη!!!!!!!!!!!!!!!!.
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 ΟΤΙ  ΝΑΝΑΙ...!!! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ Ι.Ρ. ΣΕ ΚΟΒΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...!!!
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 ο συριζα με διαταξη που ψηφισε δεν επιτρεπει την αναθεωρηση του συνταγματος στο αρθρο 16, αυτο σημαινει οτι για τα επομενα 10 χρονια δεν επιτρεπεται η ιδρυση ιδιωτικων πανεπιστημιων
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 Λοιπόν το ξέρουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα κάνει τα πανεπιστήμια χειρότερα και από αυτά της Λιβύης και η έρευνα θα πέσει χαμηλότερα και από την τρύπα κόλα στην Ρωσία! Αυτό όμως δεν αναιρεί την σωστή πρωτοβουλία να ιδρύσει ιδιωτικά πανεπιστήμια! Κούλη δώσε !!!
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

    
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Τ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...    Ι.Ρ.   ...!!!ΚΑΤΙ ΣΑΝ Τ ΘΕΟ ΙΑΝΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...!!!ΜΟΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ................ΑΠΛΑ....ΓΕΛΟΙΟΣ..........!!!! ΜΠΕ....ΜΠΕ....ΜΠΕ....!!!
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 Μηπως μπορεις να προσδιορισεις πια ειναι η πλεμπα και οι αχρηστοι
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 Εννοείται πως μπορώ αν και για να ρωτάτε έτσι μάλλον θα είστε μέλος της. Είναι όλοι αυτοί που περάσανε με λιγότερο από δέκα σε σχολές που απαιτούν πολύ παραπάνω αλλά λόγο ζήτησης κατεδαφίστηκαν. ! Τώρα να δούμε που θα βγάλει όλο αυτό. Μόνο κακό για την κοινωνία αλλά και για τα παιδιά !!
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
   
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση κάτι θα κάνει για συτό,και θα ανακόψει αυτή την αλλοπρόσαλλη κατάσταση,να μπαίνουν μαθητές με βαθμό κατω από τη βάση  και με μερικές χιλιάδες μόρια σε σχολές που θα ονομάζονται ΑΕΙ και να συναγωνίζονται έστω και κατ΄όνομα  πτυχιούχους σχολών που κατέβαλλαν σημαντική προσπάθεια για να εισαχθούν.
Υποβλήθηκε πριν από 4 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
μαρία
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Αμοιβαίες μετεγγραφές - αναζήτηση υποψηφίου
 για όσους ενδιαφέρονται https://www.foititikanea.gr/meteggrafes/
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 μπράβο στα φοιτητικα νεα που έφτιαξαν αυτή την εφαρμογή βοηθάει πολύ
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Edu4u Admin
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019
Επικαιρότητα
Αγιασμός στο ελληνικό σχολείο «Όμηρος» της Χειμάρρας
 
Το σχολείο υποδέχθηκε τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά

Το ελληνικό σχολείο «Όμηρος» είναι ένα από τα πιο μεγάλα σχολεία της ομογένειας και σήμερα υποδέχθηκε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σχολικό συγκρότημα πρόσφατα ανακαινίστηκε και αναδιαμορφώθηκε ώστε να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες της κοινότητας.

 Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα
Σ. Ζαχαράκη για τα κενά στα σχολεία: Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες
 
Τι δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας για τα χιλιάδες κενά αναπληρωτών

Στον καθιερωμένο αγιασμό παρέστη σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, η οποία επισκέφθηκε τα συστεγαζόμενα 39ο-141ο Δημοτικά Σχολεία και 97ο Νηπιαγωγείο Αθηνών.

Αναφερόμενη στα χιλιάδες κενά που υπάρχουν στα σχολεία κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τη σχετική καταγγελία της ΟΛΜΕ, η υφυπουργός ανέφερε ότι «οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Κάνουμε επικαιροποίηση της εικόνας στην Ελλάδα και σύντομα θα αντιδράσουμε με την επόμενη φάση πρόσληψης αναπληρωτών». 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Σοφία Ζαχαράκη πρόσθεσε ότι η σημερινή ημέρα είναι για τα παιδιά και τους δασκάλους. «Γι’ αυτούς δουλεύουμε και τους υποσχόμαστε ότι έχουμε ανοικτά τα αυτιά για οποιοδήποτε αίτημα προκύψει μέσα στη χρονιά», δήλωσε. Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σύστημα
Χαιρετισμός της Υπουργού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020»
 

Αγαπητοί Μαθητές και Μαθήτριες,

Αγαπητοί και Αγαπητές Λειτουργοί της Εκπαίδευσης,

Για μερικούς από εσάς είναι η πρώτη ημέρα στο σχολείο, για ορισμένους η πρώτη φορά σε νέο σχολείο, και για κάποιους άλλους η επιστροφή σε έναν γνώριμο τόπο με καινούργιες όμως προκλήσεις.

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα, γεμάτη ελπίδα, προσδοκίες και αγωνίες.

Στόχος και αυτή τη χρονιά είναι εσείς, οι μαθητές μας, να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις, χρήσιμες δεξιότητες και πλούσιες εμπειρίες. Έχετε κι εσείς την ευθύνη απέναντι στον εαυτό σας. Να αδράξετε την ευκαιρία, να αποκομίσετε όσα περισσότερα μπορείτε, να ονειρευτείτε. Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε!

Στόχος, επίσης, εσείς οι εκπαιδευτικοί μας, με τη στήριξη της Πολιτείας, να συνεχίσετε να επιτελείτε με γνώση και όρεξη το λειτούργημά σας. Σημαντική σας αποστολή να εμπνέετε τα παιδιά μας να αναζητούν διαρκώς τη γνώση και την αυτό-βελτίωση.

Μεγάλο μέρος της ευθύνης έχουμε βεβαίως και εμείς, ως πολιτική ηγεσία και υπηρεσίες του Υπουργείου. Να στηρίζουμε έμπρακτα τους λειτουργούς και τα στελέχη της εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα, να βάζουμε τον πήχη ολοένα και ψηλότερα και να εργαστούμε συλλογικά για να φτιάξουμε ένα καλύτερο σχολείο.

Σας εύχομαι όλες και όλους καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.

Διακριτά θέλω να ευχηθώ στους γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι μαθαίνουν στα παιδιά τους να πιστεύουν στον εαυτό τους και τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα για να πραγματώσουν τα όνειρά τους.

Καλή αρχή!


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 5 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Σελίδα 5 από 11770 (117700 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
11768
11769
11770
Επόμενο

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:27
Σχόλια (3)

Εαπ ερώτηση
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:39
Σχόλια (1)

Εγγραφές
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:22
Σχόλια (3)

Κρακοβια
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:55
Σχόλια (1)

ΙΚΥ ΕΚΟ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:44
Σχόλια (5)

νοσηλευτικη
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:49
Σχόλια (1)

αποφοιτος
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:48
Σχόλια (4)

ΕΠΕΊΓΟΝ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 06:50
Σχόλια (2)

Στατιστικη ΟΠΑ
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:53
Σχόλια (26)

Καλο φροντιστηριο μαρουσι?
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:03
Σχόλια (1)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Ημέρα Καριέρας & Δικτύωσης
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2662 ημέρες
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012
Οι γυναίκες του κινηματογράφου
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2662 ημέρες
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012
Η πόλη στους ... ουρανούς!
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2662 ημέρες
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012
ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΑΦΗ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2662 ημέρες
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012
Ιερή Γη ... αξίζει να το δεις!
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2662 ημέρες
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012
Σε αναζήτηση πυρήνων αριστείας νέων επιστημόνων
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2662 ημέρες
Σελίδα 4197 από 4266 (25594 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4196
4197
4198
4199
4264
4265
4266
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης