Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Υποτροφία Φοίτησης

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Επικαιρότητα
Απόφαση Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής εν όψει του Πρυτανικού Συμβουλίου

Απόφαση Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής εν όψει του Πρυτανικού Συμβουλίου

"Λόγω των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και μετά την υπουργική απόφαση που θέλει όλες τις Φοιτητικές Εστίες πανελλαδικά κλειστές, έχουν προκύψει μια σειρά από ζητήματα που ταλανίζουν ένα μεγάλο ποσοστό των οικότροφων των Φ.Ε. της χώρας. Η κατάσταση αυτή όπως είναι φυσικό έρχεται να επηρεάσει και τους οικότροφους των Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής. Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία εβδομάδα έχουμε βρεθεί σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όπου καλούμαστε να αφήσουμε τα δωμάτια μας, υπό τις προειδοποιήσεις για διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και της παροχής νερού καθώς και την επιβολή κυρώσεων.

 Εγείρετε λοιπόν το ερώτημα «τί μέλλει γενέσθαι ;» με τους συνοικότροφους μας που για αντικειμενικούς λόγους, δεν δύναται να εγκαταλείψουν τα δωμάτια τους όμως δεν συμπεριλαμβάνονται στις 3 κατηγορίες που όρισε το Υπουργείο για ενοικίαση δωματίων σε ξενοδοχεία. Να ενημερώσουμε εδώ πως η κίνηση των Πρυτανικών Αρχών να επικοινωνήσει με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Κομοτηνής για την στέγαση τους, όχι μόνο δεν καλύπτει τις ανάγκες των συνοικότροφων μας, αλλά είναι ελλιπής και προσβάλλει και την αξιοπρέπεια τους. Συγκεκριμένα, δεν καλύπτονται οι ανάγκες για σίτιση, οι ανάγκες για ίντερνετ, ώστε να παρακολουθούν τα μαθήματα τους κανονικά και να μην χάσουν το εξάμηνο, αλλά και το ίδιο το οίκημα βρίσκεται υγειονομικά σε άθλιες συνθήκες (βρόμικα στρώματα και περιβάλλοντας χώρος).

Για να μη μακρηγορούμε η πρόταση του Συλλόγου μας (ΣΟΦΕΚ) είναι η εξής: να παραμείνουν οι οικότροφοι στην Εστία, με δική τους ευθύνη και οι Πρυτανικές Αρχές να μεριμνήσουν για την σίτιση αυτών, η απολύμανση των κτιρίων ως οφείλουν, καθώς και για η παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού μέχρι την ημερομηνία που οι φοιτητικές εστίες θα λειτουργήσουν ξανά. Τέλος, απαιτούμε να μην υπάρξει ξανά απειλή για κυρώσεις των συνοικότροφων μας, και να μην γίνει καμία ενέργεια για διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Αυτός ο ψυχολογικός εκβιασμός πρέπει να σταματήσει!

Επιπλέον, θα θέλαμε να θέσουμε το εξής ερώτημα: για ποιους λόγους οι Πρυτανικές Αρχές του Δημοκρίτειου πασχίζουν με τέτοια θέρμη να διώξουν από τα σπίτια τους, τους οικότροφους, την ώρα που η ίδια η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εφαρμογή της απόφασης αυτής χαρακτηρίζοντας την «ακατανόητη από υγειονομική άποψη, αλλά και επικίνδυνη»; Αν λάβουμε υπόψη και την στάση των υπόλοιπων Πρυτανικών Αρχών των Ιδρυμάτων της χώρας (ΕΜΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης) και μελών ΔΕΠ αυτών, που είναι υποστηρικτικές στα αιτήματα των φοιτητών τους να παραμείνουν στις Φοιτητικές Εστίες, η θέση αυτή του ΔΠΘ θεωρείτε ακατανόητη.

Εν κατακλείδι οφείλουμε να κάνουμε σαφές το εξής. Ο Σύλλογός Οικότροφων Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής θα βρίσκετε σε κάθε περίπτωση δίπλα στους οικότροφους, θεωρούμε τον αγώνα τους και δικό μας αγώνα και σε αυτό δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα βήμα πίσω, μέχρι την τελική δικαίωση των αιτημάτων τους." Σύλλογος Οικοτρόφων Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής (Σ.Ο.Φ.Ε.Κ.)


 


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 7 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Edu4u Admin
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Επικαιρότητα
Τελειόφοιτοι και απόφοιτοι της Νοσηλευτικής Αθηνών στον αγώνα κατά της πανδημίας

Ανακοίνωση του ΔΣ του ΦΣ Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ

 "Εμείς οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι της Νοσηλευτικής βλέποντας τον τεράστιο αγώνα που δίνουν αυτές τις μέρες γιατροί, νοσηλευτές και το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα μας και ανταποκρινόμενοι στην απόφαση των συναδέλφων μας φοιτητών Ιατρικών σχολών από όλη τη χώρα, αποφασίσαμε να συμβάλουμε κι εμείς από το δικό μας μετερίζι σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται να γιατρευτεί ο λαός μας, να βοηθήσουμε αποτελεσματικά στη μείωση των επιπτώσεων που έχει αυτή η πανδημία.

Παίρνουμε αυτή την πρωτοβουλία σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, καθώς αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση του ΕΣΥ, χωρίς όμως να θέλουμε να μπαλώσουμε τα κενά που υπάρχουν στο απαραίτητο προσωπικό για την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων. Αντίθετα, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας μέσα από τις βασικές πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, την ελάχιστη εμπειρία που κατέχουμε δυναμώνοντας τον αγώνα για καθολική δημόσια και δωρεάν υγεία, για να απαλύνουμε τον πόνο του λαού μας . Σε καμία περίπτωση η δική μας συμβολή δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανάγκη για στελέχωση των νοσοκομείων με μόνιμο, εξειδικευμένο προσωπικό.

 Δεν είναι «ατομική ευθύνη» η διατήρηση της υγείας των εργαζομένων, συνολικά του λαού!

 Συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια μέσα από το «πεδίο της μάχης», συνεχίζουμε την προσπάθεια του τελευταίου διαστήματος να αναδείξουμε την ευθύνη αυτής και των προηγούμενων κυβερνήσεων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία πολλά χρόνια στο ΕΣΥ, τις ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό, σε αναλώσιμα, σε είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής τόσο των ασθενών όσο και των εργαζομένων. 

Συγκεκριμένα:

1. Τα προηγούμενα χρόνια μπήκε λουκέτο στα  νοσοκομεία Πατησίων, Πολυκλινική, Αγία Βαρβάρα, Αμαλία Φλέμινγκ κατά το ήμισυ και καμία κυβέρνηση δεν τα άνοιξε ξανά 

2. Τα κενά σε υγειονομικό προσωπικό ανέρχονται σε 30.000 και οι προκηρύξεις για διετείς συμβάσεις εργασίας είναι μόλις 2.000, οι οποίες καθυστερούν αναίτια.

3. Στα 182 εκατ. ευρώ ανέρχεται η μείωση της κρατικής δαπάνης σε βάρος της Υγείας και Πρόνοιας του λαού.

4. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λειτουργούν μόνο 550 κλίνες ΜΕΘ, ενώ στην πραγματικότητα πριν ακόμα από της εμφάνιση της επιδημίας χρειάζονταν τουλάχιστον 3.500. Ακόμα και οι ΜΕΘ που επιτάχθηκαν, οι οποίες είναι ελάχιστες, δεν υπάρχουν τα απαραίτητα μηχανήματα, πχ αναπνευστήρες, προκειμένου να λειτουργήσουν.

Αφουγκραζόμαστε το σήμα κινδύνου που εκπέμπουν οι συνάδελφοί μας για τις ελλείψεις αυτές και διεκδικούμε να υπάρχει επάρκεια στα είδη αυτά (μάσκες, προστατευτικά γυαλιά, ολόσωμες στολές, ποδονάρια) και πιστεύουμε πως και μέσα από τη συμβολή και τη δράση μας μέσα στα νοσοκομεία μπορούμε να συμβάλουμε και πρακτικά στον αγώνα που δίνουν. Παράλληλα απαιτούμε να διασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής ασφάλειας των φοιτητών που θα συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ταυτόχρονα διαμορφώνουμε για μία ακόμη φορά στάση διεκδίκησης και πάλης, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων συναδέλφων μας: 

1. Να επιταχτούν άμεσα τα χειρουργεία, οι κλίνες ΜΕΘ, τα κρεβάτια, τα διαγνωστικά και τα εργαστηριακά κέντρα των ιδιωτικών νοσοκομείων.

2. Το ίδιο να γίνει και με τους ιδιώτες γιατρούς που είναι επί το πλείστον έμπειροι επιστήμονες. Να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα Υγείας και με κρατική ευθύνη και χωρίς πληρωμή των ασθενών να αναλάβουν την εξέταση, συνταγογράφηση, θεραπεία.

3. Να επιταχτούν τα αναγκαία υλικά για την υποδομή του δημόσιου συστήματος Υγείας και για τον άμεσο εφοδιασμό των υγειονομικών.

4. Άμεσα χωρίς άλλη καθυστέρηση να προσληφθεί το αναγκαίο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για να λειτουργήσει το σύνολο των κλειστών κρεβατιών ΜΕΘ. 

5. Να εξασφαλιστεί ο κατάλληλος εξοπλισμός των ΜΕΘ ώστε να πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές και να μπορούν να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες νοσηλείας των ασθενών με κορονοϊό (αναπνευστήρες για μηχανικό αερισμό αυξημένων, κλπ.). 

6. Να εξασφαλιστεί επάρκεια σε ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό του υγειονομικού προσωπικού (μάσκες, πλαστικά γυαλιά χειρουργείου μιας χρήσης, αδιάβροχες φόρμες μιας χρήσης κλπ.). 

7. Άμεση στελέχωση με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό των νοσοκομείων, με προτεραιότητα τα ΤΕΠ και τις ΜΕΘ αλλά και των δομών ΠΦΥ ώστε να εξασφαλιστεί η 24ωρη λειτουργία τους και να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία. 

8. Άμεσα, χωρίς χρονοτριβή, να προσληφθούν οι επικουρικοί γιατροί ακόμα και αν δεν έχει παρέλθει το τρίμηνο από τη λήξη της προηγούμενης σύμβασης. Διορισμούς σε μόνιμες θέσεις όλων των υπηρετούντων σήμερα επικουρικών γιατρών και νοσηλευτών. 

9. Να χορηγούνται οι άδειες ειδικού σκοπού σε όσους υγειονομικούς τις δικαιούνται. Μέτρα προστασίας για τους υγειονομικούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος έκθεσής τους στον κορονοϊό.

10. Να επιταχτούν ξενοδοχεία, στα οποία θα μπορούν να διαμένουν οι υγειονομικοί των δημόσιων νοσοκομείων στη διάρκεια της επιδημίας προκειμένου να προφυλάσσονται οι οικογένειές τους και οι ίδιοι από τη διασπορά του ιού και τη νόσο.

Καλούμε τους συναδέλφους από όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας να πράξουμε από κοινού το καθήκον μας δείχνοντας αλληλεγγύη στο λαό μας και στους αυριανούς συναδέλφους μας!"

 Πηγή: foititikanea.gr


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 7 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
LAGIOS
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Καλή μέρα
 Καλημερα

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Το κύριο πλεονέκτημα σχετικά με την απόκτηση δανείου από εμάς είναι ότι δεν απαιτείται εξασφάλιση. Μπορείτε να μας στείλετε 
email:  lagiosdimitris@yahoo.gr

email:  lagiosdimitris@yahoo.gr


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
LAGIOS
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Καλή μέρα
 

Καλημερα

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Μπορούμε να σας παρέχουμε δάνειο από 1000€ έως και 2000000€,με επιτόκιο 2%και πάρα πολύ απλούς όρους. Τα δάνεια μας είναι είτε μακροπροθεσμα είτε βραχυπροθεσμα. Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες στη ηλεκτρονική διεύθυνση :
email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
LAGIOS
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Καλή μέρα
 

Καλημερα

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Μπορούμε να σας παρέχουμε δάνειο από 1000€ έως και 2000000€,με επιτόκιο 2%και πάρα πολύ απλούς όρους. Τα δάνεια μας είναι είτε μακροπροθεσμα είτε βραχυπροθεσμα. Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες στη ηλεκτρονική διεύθυνση :
email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
LAGIOS
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Καλή μέρα
 

Καλημερα

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Μπορούμε να σας παρέχουμε δάνειο από 1000€ έως και 2000000€,με επιτόκιο 2%και πάρα πολύ απλούς όρους. Τα δάνεια μας είναι είτε μακροπροθεσμα είτε βραχυπροθεσμα. Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες στη ηλεκτρονική διεύθυνση :
email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
LAGIOS
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Καλή μέρα
 

Καλημερα

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Μπορούμε να σας παρέχουμε δάνειο από 1000€ έως και 2000000€,με επιτόκιο 2%και πάρα πολύ απλούς όρους. Τα δάνεια μας είναι είτε μακροπροθεσμα είτε βραχυπροθεσμα. Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες στη ηλεκτρονική διεύθυνση :
email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
LAGIOS
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Σχολές - Τμήματα   Επαγγέλματα και Προοπτικές   Εκπαιδευτικό Σύστημα   Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα   Επικαιρότητα   Άρθρα   Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Καλή μέρα
 

Καλημέρα

Email:  lagiosdimitris@yahoo.gr

Μπορούμε να σας προσφέρουμε δάνεια εμπορικά, προσωπικά και ιδιωτικά.Το επιτόκιο που εφαρμόζουμε είναι μικρότερο του 2%μαι η διάρκεια αποπληρωμής του κυμαίνεται από 1 έως 20 έτη.
Τα δάνεια που σας προσφέρουμε ξεκινάνε από 1000 ευρώ έως και 25000000 ευρώ.Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής διεύθυνσης: 
Ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο :
email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

email:    lagiosdimitris@yahoo.gr

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 9 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
Share
Ν
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
Σχολές - Τμήματα
ΕΡΩΤΗΣΗ
 Aν το 10 τοις εκατο σε καποια χρονια καταργηθει και η υπουργος νομοθετησει να διαγραφουν οσοι εισηχθησαν με αυτο το τροπο σε ΑΕΙ, τι μπορουν να κανουν τα παιδια που ενω περασαν απο πανελληνιες θα εχουν στην ουσια καταστραφει?
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 23 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Σχόλια (0)
 Δεν υπαρχει περιπτωση  να σε κουνησου απο εκει που εισαι  εστω και αν καταργηθει το 10%, που δεν θα καταργηθει οσο υπαρχουν πανελληνιες
Υποβλήθηκε πριν από 21 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Share
Ευη
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
Επικαιρότητα
Μειωση ύλης
 Τι λετε θα μειωθεί ύλη  αν ναι πόσο  τι πιστεύετε θα πέσουν βατα ευκολα η δύσκολα  ??λογο της εξ αποστάσεως μαθήματα 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Σχόλια (1)
Και η υλη θα μειωθει και τα θεματα θα ειναι πιο βατα. Η υπουργος πρεπει να δειξει για μια φορα καλο προσωπο. Αλωστε εχει δηλωσει οτι η τηλεκπαιδευση δεν ειναι διδασκαλια υλης αλλα τροπος να παραμενουμε σε επαφη.Ξερει οτι η αποτυχια στις εξετασεις  θα της χρεωθει και επιπλεον δεν της αρεσουν καθολου οι χαμηλες βασεις/ 
Υποβλήθηκε πριν από 21 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Σχόλια (0)
 απο το στόμα σου και στου θεου τ'αυτι!
Υποβλήθηκε πριν από 16 ώρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Σελίδα 2 από 11950 (119491 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
11948
11949
11950
Επόμενο

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
1 μια κατηγορία από αρ0% κι αθλητισμός
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 - 17:37
Σχόλια (0)

σχετικά με την κατ' εξαίρεση
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 - 17:29
Σχόλια (0)

Ικυ Έκο 2017-2018
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 - 17:09
Σχόλια (0)

10%
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 - 16:20
Σχόλια (0)

ΕΡΩΤΗΣΗ
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 19:18
Σχόλια (1)

Μειωση ύλης
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 16:25
Σχόλια (2)

Παλαιο συστημα
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 10:36
Σχόλια (3)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

20% αθλητές ΣΕΦΑΑ
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 01:41
Σχόλια (18)

ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 00:03
Σχόλια (5)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

10%sos
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 - 16:44
Σχόλια (5)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
Κρίσιμη εβδομάδα για τα πανεπιστήμια
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2716 ημέρες
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
13 ζητήματα που έθεσαν οι πανεπιστημιακοί και οι καθηγητές των ΤΕΙ στον υπουργό
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2716 ημέρες
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
"Δεν θα ενταχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ η ακίνητη περιουσία των πανεπιστημίων"
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2716 ημέρες
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
Πρόγραμμα αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας με την στήριξη της ΟΠΑΠ
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2716 ημέρες
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
Έλληνας ο γητευτής των μικροφυσαλίδων στο πανεπιστήμιο Εδιμβούργου
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2716 ημέρες
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
Καθηγητής απείλησε αλλοδαπούς μαθητές άτι θα φέρει τη Χρυσή Αυγή
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2716 ημέρες
Σελίδα 4238 από 4402 (26410 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4237
4238
4239
4240
4400
4401
4402
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης