Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Υποτροφία Φοίτησης

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2020 - Μηχανογραφικό 2020

Μετεγγραφές

edu4u.gr facebook page

Share
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019
Πανελλαδικές 2019 - Μηχανογραφικό 2019
Προς φίλο :)
Φίλε :) καλησπέρα και χρόνια πολλά αν γιορτάζεις εσύ ή κάποιο συγγενικο σου πρόσωπο,είμαι ο γνωστός :P που σε κουράζει μια στο τόσο. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με την αναγνώριση των μαθημάτων(μήπως σου είχε πει ο φίλος σου που πήγε ηλεκτρολογους) η οποία μου προέκυψε αυτές τις μέρες. Αν αναγνωριστουν κάποια μαθήματα γίνεται να δηλωθούν άλλα στην θέση τους; Δηλαδή αν πχ είναι αναγνωρισμένα τα 5/8 γίνεται εγώ να δηλώσω μαθήματα από τα επόμενα εξάμηνα στην θέση αυτών ή περιορίζομαι. Ασφαλώς και θα ακολουθήσω αυτά που έχουμε πει αλλά πραγματικά το έχω απορία τι ισχύει. Περιμένω νέα σου και σορρυ που σε ενοχλώ. 
Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 285 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
 
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Σχόλια (0)
Πήρα και στην γραμματεία των Μηχανολόγων και μου απάντησε ένα στέλεχος ότι νομίζεις ότι γίνεται κτλ, φαντάσου μόνη της ανέφερε το να αλλάξω εξάμηνο κτλ, ίσως με θυμούνται. Απλά έλεγε ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρη και ότι τα ξέρει καλύτερο η προϊσταμένη που απουσιάζει και μου έλεγε όταν περάσω να έρθω να τα πούμε αναλυτικά και τέτοια. 
Υποβλήθηκε πριν από 279 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

[Κλείσιμο]
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Σχόλια (2)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ Τ ΕΥΧΕΣ,ΣΟΥ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ Τ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΤ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ).ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΤ 17/01.ΕΣΥ;ΕΠΙ Τ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ,ΔΕΝ Τ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ.ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ Ν Τ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Τ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Τ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠ Τ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤ ΚΟΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤ 1ο 2ΜΗΝΟ ΔΕΝ Τ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΜΗΧ-ΜΗΧ Κ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΝΟ Τ 5 ΚΟΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (1ου&2ου εξαμηνου) ΟΠΟΥ Κ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ(ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ Ν ΕΧΕΙΣ 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΟ Τ ΕΤΟΣ)!!!!ΕΤΣΙ ΜΕ Τ 6% ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠ Τ ΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΟΣ Τ ΜΗΝΟΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Τ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤ ΗΠΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Τ ΕΙΧΑ  ΣΤΕΙΛΕΙ Ε-ΜΑΙL Κ Τ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΩΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤ ΕΚΠΑ ΣΤ ΣΧΟΛΗ Τ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ Τ ΚΥΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ Τ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ.ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠ Τ 2ο ΕΤΟΣ Κ ΜΕΤΑ...ΣΤ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΠΙΣΤΑ Τ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ.ΣΤ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Τ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ Τ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ Κ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...Τ ΕΙΧΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Τ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ Τ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ...ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Κ ΕΛΠΙΖΩ Ν ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ...ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ  ΜΕ Τ ΦΙΛΟ ΣΤ ΗΠΑ ΘΑ Σ ΓΡΑΨΩ. Β4Ν...   :)
Υποβλήθηκε πριν από 282 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Σχόλια (0)
Φίλε μου απάντησαν από την γραμματεία των Ηλεκτρολόγων που είχα στείλει μέιλ πριν κάποιες μέρες ότι γίνεται αυτό που σε ρωτάω. Τους έστειλα γτ δεν μου είχε απαντήσει η γραμματεία των μηχανολόγων και υποθέτω ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια για κάθε σχολή. Όμως έστειλα μέιλ και στην σχολή σου και μου είπαν ότι δεν γίνεται και ότι μπορώ να πάρω από μεγαλύτερα εξάμηνα μόνο από το 5ο εξάμηνο και μετά, αλλά υποθέτω είναι παραξενιά της σχολής λογικά. Θα ισχύουν λογικά τα ίδια για ημμυ και Μηχανολόγους λογικά ε; 
Υποβλήθηκε πριν από 280 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

 [Κλείσιμο]
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Σχόλια (1)
Εγω φίλε γιορτάζω την ημερομηνία που έκανα το ποστ, στις 15/8 δηλαδή. Και εμένα λογικό μου φαίνεται να ισχύει απλά εξετάζω τα διάφορα σενάρια. Το ότι σε αφήνουν από το δεύτερο και έπειτα το ξέρω, αλλά στο ΕΜΠ με άφησαν κανονικότατα και δήλωσα από 3ο και 4ο εξάμηνο. Αυτό που με προβληματίζει κάπως είναι ότι τα μαθήματα προς αναγνώριση πρέπει να τα έχω δηλώσει πρώτα και φοβάμαι μην μου κάνουν κάποια βρωμιά να το πω και δεν μπορέσω να κερδίσω άμεσα τα 1-2 έτη(έστω το 1). Η βρωμιά έγκειται στην δήλωση των μαθημάτων και στο αν θα μπορώ να δηλώσω μετά άλλα μαθήματα που θα πρέπει να τα περάσω(που δεν ήταν κοινά). Οι αιτήσεις κτλ γίνονται αρκετά μετά την δήλωση των μαθημάτων και σκέφτομαι μην μετά δεν μπορεί να γίνει κάτι και ξεμείνω σε καμία κακη κατάσταση. Μια στρατηγικη υποθέτω είναι να δηλώσω μόνο τα προς αναγνώριση, όσα γίνεται και να κάνω την αίτηση για την αλλαγή εξαμήνου. Η απάντηση του φίλου σου υποθέτω θα είναι μια πιο σίγουρη απάντηση για το τι ισχύει. Στο θέμα της θητείας δεν μπορώ να σου πω περαιτέρω, ο φίλος μου ήταν στην αεροπορία και τράβηξε λίγο λουκι αλλά δεν είχε πολύ καλό μέσο γιαυτό, δεν νομίζω ότι ισχύει γενικά αυτό εκεί οπότε ίσως να μην έχεις θέμα. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου περιμένω νεώτερα. 
Υποβλήθηκε πριν από 282 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

  [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Σχόλια (1)
 ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ Τ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠ Τ ΗΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΗΠΑ Κ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ Τ Ε-MAIL ΠΟΥ Τ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Τ 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ Τ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 1ου&2ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ Τ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...ΟΠΩΣ Κ ΕΓΙΝΕ!ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ Τ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Τ ΜΗΧ-ΜΗΧ ΕΔΩ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΑΥΤΗ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΗΜΜΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ...ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ,ΙΣΩΣ Τ ΙΔΙΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ Τ ΜΗΧ-ΜΗΧ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ ΕΧΕΙ Τ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ Σ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 26-28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Τ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ Τ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Τ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΑΔΙΚΩΣ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΑΠ Τ 28ΑΥΓ-31ΑΥΓ ΘΑ ΛΕΙΨΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ Τ 27ΑΥΓ. Τ ΛΕΜΕ....ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ...   :)
Υποβλήθηκε πριν από 278 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

   [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Σχόλια (1)
Δεν πειράζει που καθυστερησες φίλε μου, δεν έγινε κάτι. Ρώτησα και στους Μηχανολόγους δεν ξέρω αν το διάβασες αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, για να δούμε τι θα γίνει με τα αποτελέσματα... Καλή συνέχεια! 
Υποβλήθηκε πριν από 278 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
    [Κλείσιμο]
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Σχόλια (1)
 ΝΑΙ ΦΙΛΕ,Τ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠ Τ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τ ΜΗΧ-ΜΗΧ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ Τ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/8 Η 27/8 ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΡΑ Τ ΜΟΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Τ ΗΜΜΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Τ ΙΔΙΟ Κ ΣΤ ΜΗΧ-ΜΗΧ.Τ ΛΕΜΕ...   :)
Υποβλήθηκε πριν από 277 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

     [Κλείσιμο]
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Σχόλια (1)
 ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!   :)))
Υποβλήθηκε πριν από 273 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
      [Κλείσιμο]
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Σχόλια (1)
 Φίλε μου πόνεσα με τα αποτελέσματα και πλέον φοβάμαι λίγο με αυτά που είδα. Ήταν πολύ περίεργο αυτό που έγινε με το 6%
Υποβλήθηκε πριν από 273 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
       [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Σχόλια (1)
 ΝΑΙ ΦΙΛΕ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ Μ ΑΥΤΗ Τ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΣΗΣ Τ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤ 6%!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ!Τ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤ 4% Τ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΠΙΑ.ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Τ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ,ΣΤ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΜΕ Τ 6% ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΜΕ Τ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Τ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΜΙΑ ΑΠ Τ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ...!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!!!ΘΑ Τ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤ 01 ΣΕΠΤ.   :)
Υποβλήθηκε πριν από 272 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
        [Κλείσιμο]
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Σχόλια (1)
Έχει όντως γίνει να ανέβει η βάση τους με το 6% και να πεσει σημαντικά (όσο χρειάζομαι και παραπάνω) με το 4%; Πρέπει να μου είχε ξεφύγει αυτό όταν τις κοίταγα ανά τα χρόνια. Ούτε εγώ πολύ πίστευα ότι θα μπω φέτος, απλά η αύξηση με προβλημάτισε από την άποψη μήπως όλοι αυτοί που ήταν πολύ κοντά στην κανονική βάση δήλωναν μετά με το 4 και εμένα εκτός, αλλά από την άλλη καθάρισε ίσως λίγο από αυτούς που είχαν πολλά μορια. Δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή υποθέτω με το 4%. Αλήθεια εξακολουθείς να πιστεύεις ότι θα μπω με το 4%; Περιμένω νέα σου από Σεπτέμβρη. 
Υποβλήθηκε πριν από 272 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

         [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ Τ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤ 03 ΣΕΠΤ. Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Τ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ Σ ΓΡΑΨΩ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ(ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ),ΑΛΛΑ ΑΠΟ Τ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ Τ ΒΑΣΗΣ ΜΕ Τ 6%...400 ΜΟΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ Τ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ Τ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Τ ΟΞΥΜΩΡΟ Τ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΧΟΛΗ!!!ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Τ ΕΜΠ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤ 6% ΗΤΑΝ ΟΙ  ΜΗΧ-ΜΗΧ Κ ΟΙ ΧΗΜ-ΜΗΧ(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ)!ΟΙ ΔΕ ΝΑΥΠΗΓΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ Τ "GLAMOROUS" ΣΧΟΛΗΣ Τ ΗΜΜΥ ΕΙΧΑΝ ΠΤΩΣΗ 120 ΜΟΡΙΑ!ΕΑΝ ΑΥΤΗ Τ ΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Η ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΙ...ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ Τ ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ Τ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.ΑΠΟ 1Η ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ Τ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤ ΕΜΠ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤ 5Η-6Η ΘΕΣΗ!ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΣΤ ΗΜΜΥ Κ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤ ΜΗΧ-ΜΗΧ,ΝΑΥΠΗΓΟΥΣ Κ ΧΗΜ-ΜΗΧ(ΛΟΓΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.Τ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ Τ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ Τ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! ΤΕΣΠΑ,Ο ΓΕΓΟΝΕ,ΓΕΓΟΝΕ...ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ,ΟΤΙ ΔΗΛ.ΟΛΟΙ ΜΕ Τ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠ Τ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Τ 4%...ΕΣΥ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.ΘΑ ΣΤ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤ 3-4 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τ ΕΜΠ Κ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ Ν ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Τ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Τ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ Τ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ...ΙΣΩΣ ΣΤ ΠΟΡΕΙΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΑΠ Τ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Τ ΠΛΕΥΡΑ Τ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.Η ΜΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤ ΠΤΔΕ ΕΚΠΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΕΧΑΣΕ Τ ΧΗΜ-ΜΗΧ(ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Σ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) Κ ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤ 2Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ Τ ΑΘΗΝΑ,ΕΙΔΕΜΗ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Κ ΠΑΤΡΑ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ Τ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.ΤΑ ΛΕΜΕ...Β4Ν   :)
Υποβλήθηκε πριν από 264 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
          [Κλείσιμο]
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
Σε ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σου φίλε και συγχαρητήρια στα κορίτσια για τις επιτυχίες τους. Καλή αρχή και για την πρακτική σου φίλε, θα τα πας περίφημα πιστεύω! Κοίταξε όσον αφορά για την σχολή που είμαι τώρα κτλ δεν σου κρύβω ότι δεν με ενθουσιάζει, οπότε και καλή που είναι(που νταξει και εγώ θεωρώ πως είναι) δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να το πω. Θέλω να πιστεύω ότι δεν μου το λες για να μου το φέρεις με τρόπο ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην μπω στους άλλους και να μου χρυσώσεις το χάπι να το πω, αν και δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο γτ στην όποια συνομιλία μας μέχρι στιγμής ήσουν απόλυτα ειλικρινής και σε ευχαριστώ για αυτό. Μην με παρεξηγείς απλά πραγματικά την θέλω πάρα πολύ αυτή την σχολή και δεν θέλω να πάει κάτι στραβα. Είναι αρκετά παρήγορο και θετικό το ότι μετά που ξαναείδες τις βασεις εξακολουθείς να πιστεύεις ότι θα μπω(μειώθηκε καθόλου η σιγουριά που είχες για το συγκεκριμένο θέμα; ) Υποθέτω η μειωμένη συμμετοχή είναι σημαντικός παράγοντας και έχω παρατηρήσει κάτι σαν ατυπο μοτίβο με το 10% ότι όταν γίνεται κάτι έντονο με το 6% (πχ μια μικρή πτώση για τα δεδομένα) συνήθως γίνεται το αντίθετο και ίσως πιο έντονα με το 4% (πολλά μορια πιο κάτω από την κανονική) βέβαια αυτά είναι υποθέσεις. Ελπίζω να πέρασες καλά στις διακοπές σου και να ξεκουραστηκες. 
Υποβλήθηκε πριν από 264 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
           [Κλείσιμο]
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
 ΟΧΙ ΦΙΛΕ,ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΥΣΩΝΩ ΤΟ ΧΑΠΙ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠ Τ ΑΡΧΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ Ν Τ ΛΕΩ.ΑΠ Τ ΑΡΧΗ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΕΤΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΙΘΑΝΗ.ΒΑΣΕΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΙΧΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤ 20-25% ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Τ ΘΕΩΡΩ 100% ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Τ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΘΕΟΣ...!ΑΠ Τ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Τ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Τ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΘΑ Τ ΠΟΥΜΕ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΟΙ ΓΑΜΟ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ Σ ΓΑΜΟ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΤ ΚΡΗΤΗ.ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤ ΣΤ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ Τ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ;Σ ΑΡΕΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ; Τ ΛΕΜΕ... :)
Υποβλήθηκε πριν από 261 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

            [Κλείσιμο]
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (1)
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την θετική σου ενέργεια, πραγματικά το εκτιμώ. Οι διακοπές στην Κρήτη θα ήταν σίγουρα πολύ ωραίες, φαντάζομαι τα γλέντια που θα έγιναν μιας και ήταν γάμος κιόλας, είναι βέβαια και πολύ όμορφο μέρος. Εγώ φέτος δεν πήγα διακοπές γτ οι φίλοι μου δούλευαν και υπήρξαν θέματα με τα ρεπό τους κτλ και οικογενειακως προέκυψαν κάποια προβλήματα υγείας που ευτυχώς λύθηκαν. Καλό ξεκίνημα για την πτυχιακή σου, πιστεύω ότι θα τα πας περίφημα και θα παραδώσεις μια άψογη εργασία! 
Υποβλήθηκε πριν από 261 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

              
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλια (0)
 Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ Ν ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τ 5ΗΣ ΣΕΠΤ.(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)...Β4Ν...   :)
Υποβλήθηκε πριν από 260 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια
αποκτηση ππδε
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 - 21:44
Σχόλια (0)

Επαλ ειδικότητα συντελεστές βαρύτητας
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 - 10:41
Σχόλια (0)

ΙΚΥ ΕΚΟ
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 21:20
Σχόλια (2)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Πτυχιακή εργασία
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 17:29
Σχόλια (1)

10%
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 20:07
Σχόλια (3)

ΙΚΥ ΕΚΟ 2017/18
Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 - 10:12
Σχόλια (1)

Επαλ βάσεις
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 15:14
Σχόλια (3)

Πόσοι απόφοιτοι με το παλιό πρώτο πεδίο;
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 15:13
Σχόλια (6)

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

ΦΟΙΤΗΤΙΚΆ ΕΝΟΊΚΙΑ
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 13:11
Σχόλια (1)

ΕΥΔΟΞΟΣ
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 01:58
Σχόλια (2)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012
Φοιτητές με φούστα στην Οξφόρδη
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 2857 ημέρες
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
10 παράξενα φαινόμενα του μυαλού
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2859 ημέρες
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
Δείτε το νέο βιβλιο της Άλγεβρας Β Λυκείου - Γενικής Παιδείας
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2859 ημέρες
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
Μία... πόλη μετανάστευσε στη Γερμανία!
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2859 ημέρες
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
Η «Αθηνά» αλλάζει τον χάρτη των πανεπιστημίων :Τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ υπό κατάργηση
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 2859 ημέρες
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
Το θαύμα της ζωής μέσα σε εννέα λεπτά!
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 2859 ημέρες
Σελίδα 4374 από 4471 (26823 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4373
4374
4375
4376
4469
4470
4471
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης