Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2023 - Μηχανογραφικό 2023

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013
Μαθητές - Φροντιστήριο - Σχολείο - Πανεπιστήμιο   Διάφορα Θέματα
Βαριά ποτά βαριά τσιγάρα για τους Έλληνες μαθητές

  Θλιβερή πρωτιά στην κατανάλωση αλκοόλ και στο κάπνισμα απονέμει στους Ευρωπαίους ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, επισημαίνοντας ότι οι περισσότεροι ανήλικοι καπνιστές κατοικούν στη Γηραιά Ήπειρο. Ειδικά στην Ελλάδα εκπέμπεται δραματικό σήμα κινδύνου για τον τεράστιο αριθμό εφήβων που έχει περάσει τη γραμμή μεταξύ κατανάλωσης και κατάχρησης αλκοολούχων ποτών.

 Σβήνουν τα 15 κεράκια και ανάβουν το πρώτο τους τσιγάρο οι Ευρωπαίοι έφηβοι, σε ποσοστό μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του κόσμου, σύμφωνα με την τριετή έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Οι καρδιοπάθειες που διαπιστωμένα προκαλούνται από την επιβλαβή συνήθεια δεν φαίνεται να πτοούν τους άνω των 15 ετών κατοίκους της Γηραιάς Ηπείρου, οι οποίοι καπνίζουν σε ποσοστό 27%, υπερβαίνοντας τον παγκόσμιο μέσο όρο. Παρά την καθησυχαστική έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που αποκαλύπτει ότι οι πολίτες οι οποίοι έχουν εκτεθεί σε συνθήκες παθητικού καπνίσματος σε μπαρ έχουν μειωθεί από 46% το 2009 σε 28% το 2012, στην Ελλάδα τόσο παθητικοί όσο και ενεργητικοί καπνιστές εξακολουθούν να σπάνε όλα τα ρεκόρ.

Το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο που παρατηρείται και σχετίζεται ξεκάθαρα με την κρίση είναι ότι περισσότεροι Έλληνες σκέφτονται να κόψουν το κάπνισμα, αλλά τελικά λιγότεροι το κόβουν, υποστηρίζει στην Ε ο Χάρης Μαυρουδής, ιδιοκτήτης θεραπευτικού κέντρου για τη διακοπή του καπνίσματος, εξηγώντας πως οι καπνιστές θέλουν να απαλλαγούν από το καθημερινό έξοδο λόγω των περιορισμένων οικονομικών τους, αλλά δεν το αποφασίζουν για να μη στερηθούν την αγχολυτική δράση του καπνίσματος .

14χρονοι καπνιστές

Είναι εντυπωσιακό ότι η πλειονότητα των Ελλήνων πελατών παρόμοιων κέντρων για τη διακοπή της συνή ιό ιον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Ένας στους τέσσερις μαθητές λυκείου έχει ήδη καπνίσει το πρώτο του τσιγάρο προτού φθάσει στην Α' τάξη, ενώ από αυτούς σχεδόν το 70% έχει στη μαθητική του τσάντα πακέτο τσιγάρων Η πλειονότητα των Ελλήνων που απευθύνεται σε θεραπευτικά κέντρα υποστηρίζει ότι μυήθηκε στον κόσμο του τσιγάρου από την ηλικία των 14 ετών θειας υποστηρίζουν ότι μυήθηκαν στον κόσμο του τσιγάρου από την ηλικία των 14 ετών.

Ένας στους τέσσερις μαθητές λυκείου έχει ήδη καπνίσει το πρώτο του τσιγάρο προτού φθάσει στην Α' τάξη, ενώ από αυτούς σχεδόν το 70% έχει στη μαθητική του τσάντα πακέτο τσιγάρων, δηλαδή καπνίζει συστηματικά , αναφέρει στην Ε ο Δημήτρης Γιωργάκης, καθηγητής σε Λύκειο της Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας πως το κυνηγητό στο προαύλιο από τους καθηγητές δεν επαρκεί για να αλλάξει η νοοτροπία των παιδιών . Η κακή συνήθεια του καπνίσματος, κληροδότημα κυρίως του οικογενειακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, θρέφει ενήλικες που καπνίζουν κατά μέσο όρο 1,5 πακέτο την ημέρα.

Το ρεκόρ μας είναι ένας άνδρας που κάπνιζε 115 τσιγάρα την ημέρα, δηλαδή σχεδόν έξι πακέτα , αναφέρει ο κ. Μαυρουδής, προσθέτοντας πως ο αριθμός των φανατικών Ελλήνων καπνιστών, που ξυπνούν ακόμη και μέσα στη νύχτα για να καπνίσουν ένα τσιγάρο και μόνο τότε καταφέρνουν να ξανακοιμηθούν, είναι εντυπωσιακά υψηλός. Η ευρωπαϊκή πρωτιά σε θεριακλήδες φαίνεται να έχει εξήγηση η οποία σχετίζεται με τα προωθούμενα κοινωνικά πρότυπα. Ο φανατισμός με το κάπνισμα στην Ευρώπη σχετίζεται με τον δυτικό τρόπο ζωής , σχολιάζει ο κ. Μαυρουδής, επισημαίνοντας πως αντίθετα στην Αμερική, όπου οι κυβερνητικές αντικαπνιστικές καμπάνιες και οι συγκρούσεις με τις καπνοβιομηχανίες, έχουν πετύ μεταστροφή της νοοτροπίας του πληθυσμού .

Στη χώρα μας όπου η αντικαπνιστική εκπαίδευση υπολείπεται σημαντικά, ενώ ακόμη και η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης καπνίσματος σε δημόσιους κλειστούς χώρους έχει αποτύχει παταγωδώς, η επιμονή στο τσιγάρο είναι απλώς το εύκολο αποτέλεσμα.

Έφηβοι πότες

Οι Έλληνες κινδυνεύουν πιο σοβαρά από το αλκοόλ, καθώς η χώρα μας δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση για τις επιπτώσεις της καταχρήσης. Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη όπου το αλκοόλ πωλείται χωρίς άδεια οπουδήποτε, ακόμα και στα περίπτερα , λέει στην Ε η κυρία Ξανθογιώργου, ενώ τονίζει πως το κράτος δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για την προστασία των πολιτών από το αλκοόλ, δεν έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο κόσμος να έχει επίγνωση των βλαβερών συνεπειών του . Επιπλέον, επισημαίνει πως στη χώρα μας ένας τεράστιος αριθμός πολιτών είναι στα όρια του αλκοολισμού χωρίς καν να το γνωρίζει . Ωστόσο, το πιο σημαντικό ίσως παράπτωμα της ελληνικής Πολιτείας απέναντι στην καταπολέμηση του πιο σκληρού ναρκωτικού είναι το γεγονός πως δεν έχει προστατεύσει τους νέους ανθρώπους.

Όπως υπογραμμίζει η πρόεδρος της ΜΚΟ Νηφάλιοι, στην Ελλάδα, οι έφηβοι έχουν περάσει τις δυσδιάκριτες γραμμές ανάμεσα στην κατανάλωση και την κατάχρηση. Τα στοιχεία είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά για τους νέους ανθρώπους. Υπολογίζουμε πως περίπου 12% των εφήβων καταναλώνουν αλκοόλ, ποσοστό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι αμελητέο . Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως σύμφωνα με παλαιότερα στοιχεία της Οργάνωσης, τις τελευταίες δεκαετίες η κατανάλωση αλκοόλ στη χώρα μας έχει αυξηθεί κατά 51 %. Όσον αφορά στο χρυσό μετάλλιο που παίρνουν οι Ευρωπαίοι στην κατανάλωση αλκοόλ, η κυρία Ξανθογιώργου σχολιάζει χαρακτηριστικά: Οι Ευρωπαίοι εκπροσωπούν το 1/ 8 του συνολικού πληθυσμού της Γης, όμως πίνουν για το 1/2! 

Πηγή: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ 

online purchase abortion pill abortion pill pill for abortion online
how to cheat on husband click find an affair
click here women who like to cheat women cheat on their husbands
most women cheat married men dating wives that cheat
women who cheated signs of unfaithful husband read
read read here how to catch a cheater
how women cheat read here link
click read wives cheat
redirect read here why do married men cheat on their wives
online beautiful women cheat read here
online why most women cheat website
my husband cheated what makes husbands cheat why do wifes cheat
dating site for married people site reasons people cheat
voltarene 100 voltarene 75 mg voltarene posologie
amoxicillin antibiyotik fiyat amoxicillin antibiyotik fiyat amoxicillin dermani haqqinda
prescription coupon free prescription discount cards coupon for cialis
pramipexol kaufen opskriftbehandling.site pramipexol precio

Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 3738 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
[Κλείσιμο]
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Σχόλια (1)
εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το ποτό... σιχαίνομαι την γεύση του... Και ύστερα μας κλαίγεστε που δεν έχετε λεφτά ... κ#$#δα  χαχα

Με το ζόρι να έχω σπαταλήσει στην ζωή μου 20 ευρώ στο σύνολο για ποτό σε κλαμπ και περίπτερα (μπύρα, ουίσκι, βότκες, redbull, κτλ). Εχω κόψει εδω και 7 χρόνια και όλα τα αεριούχα ποτά (κοκα κολα, σπριτε, κτλ)

Άντε λίγο κρασάκι... είναι ωραίο στην μαγειρική / μαγείρεμα...

κατά τα άλλα τσιγάρο κάνω.. αλλά είναι το μοναδικό κακό που κάνω... λολ  Πλέον αρχίζω και χρήση ζεόλιθου για αποτοξίνωση χημικών ουσιών από τον οργανισμό.

 

pill for abortion online abortion pill abortion pills
link husband watches wife cheat married cheat
why some women cheat mdfoosball.com why married men cheat
Υποβλήθηκε πριν από 3738 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας
  
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Σχόλια (0)
μια ενημέρωση για τον ζεόλιθο, μην περάσετε ότι είναι κάτι περίεργο.. λολ .

Είναι ένα πέτρωμα που συμπτωματικά ΜΟΝΟ η Θράκη έχει.  Ο ζεόλιθος είναι ένα θαυματουργό πέτρωμα, γιαυτο δημιουργήθηκε και σκάνδαλο (κλασσικά) πριν 2-3 χρόνια, προσπάθησαν πολιτικοί να δωρίσουν την εκμετάλλευση του τσάμπα σε ένα σουργελο επιχειρηματία στην Ελλάδα -με μίζες.

Ο ζεόλιθος λειτουργεί κάτι σαν τον άνθρακα. Απορροφά οτιδήποτε κακό από τον οργανισμό.

Ένα από αυτά είναι

1) ραδιενέργεια -υδράργυρο!!!

2) πολλές καρκινογονες  χημικές ουσίες

3) τοξίνες και παχυντικά συστατικά από τροφές.

κάθε τσιγάρο που καπνίζουμε είναι γνωστό οτι περιέχει 21 χημικά μέσα. Επίσης πολύ μικρή ποσότητα ραδιενέργειας. Είναι γνωστό σε αυτούς, ομος επιθυμούν να εθίζουν τον άνθρωπο σε αυτό και να ελαχιστοποιήσουν την θνησιμότητα πληθυσμών. Μάλιστα σύγχρονες μελέτες του απέδειξαν οτι τα συμπτώματα με αρρώστιες, κτλ.. φαίνονται μετά από 20+ χρόνια.

Ο ζεόλιθος αποτοξινώνει τον οργανισμό και από αυτή την ραδιενέργεια. Πουλιέται στα φαρμακεία.

Υποβλήθηκε πριν από 3738 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Εξ Αποστάσεως

Συζήτηση - Γνώμες - ΣχόλιαΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 11:59
Σχόλια (5)

ΕΚΟ μόνο στον τίτλο
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 12:04
Σχόλια (15)

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΚΥ ΕΚΟ 2020-2021
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 17:59
Σχόλια (4)


Σημαντική ερώτηση
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 18:17
Σχόλια (1)

Αποφοιτηση
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 18:09
Σχόλια (2)

Ερώτηση
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 13:23
Σχόλια (1)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023
Πανελλήνιες : Πότε θα ανακοινωθούν βάσεις και αποτελέσματα
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 1 ημέρα
Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
Πανελλήνιες 2023: Έρχεται αύξηση στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής;
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
Επίδομα 1950 ευρώ σε απόφοιτους 54 τμημάτων ΑΕΙ-ΤΕΙ - Ποιοι το δικαιούνται
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
Πανελλήνιες 2023 - Προσοχή! Τρόπος εξέτασης των Αρχαίων, των Μαθηματικών και της Βιολογίας
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 3 ημέρες
Σελίδα 2 από 5896 (35376 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
5894
5895
5896
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης