Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
 
 

Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως

Αγγελίες

Tickets Market - Φθηνά Εισιτήρια

Πανελλαδικές 2024 - Μηχανογραφικό 2024

edu4u.gr facebook page

Share
Edu4u Admin
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018
Διάφορα Θέματα
Ακαδημία Αθηνών: Βράβευση δασκάλας που δίδαξε στους ακριτικούς Αρκιούς

 Δηλώσεις των τιμώμενων προσώπων της Ακαδημίας Αθηνών 

 Η αριστεία, η ευποιία και η κοινωνική προσφορά, τιμήθηκαν και φέτος στα ετήσια βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών. Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρτζετάκης, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ) είναι μεταξύ των βραβευθέντων από την Ακαδημία Αθηνών για το 2018. 

 Το Βραβείο της Ακαδημίας απονέμεται στον κ. Χρήστο Σαρτζετάκη για το έργο του «Επιτελών το καθήκον μου» και τη στάση του ως ανακριτή το 1964 στην υπόθεση Λαμπράκη, «ως λαμπρό δείγμα ευσυνείδητης, εμβριθούς, εξονυχιστικής και θαρραλέας ανακριτικής στάσης». 

 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (1918) τιμάται από την Ακαδημία Αθηνών «για το σύνολο του σπουδαίου επιστημονικού της έργου που έχει συμβάλει καθοριστικά στην πρόοδο της μαθηματικής παιδείας στη χώρα μας». Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) βραβεύεται για «την εξέχουσα πολιτιστική δράση που αναπτύσσει μέσω του Δικτύου Θεματικών Μουσείων στην ελληνική περιφέρεια και συνδέει την πολιτιστική κληρονομιά, με τις τοπικές κοινωνίες, το περιβάλλον και την τεχνολογία» και το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για την «τεσσαρακονταετή εξαίρετη προσφορά του στην κοινωνία μέσω της έρευνας, μελέτης, προάσπισης, προστασίας, προαγωγής και διάδοσης των διεθνώς αναγνωρισμένων Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για όλους χωρίς διακρίσεις». 

 Η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, ο σκηνοθέτης Τάσος Ψαρράς, ο εκδότης Γιώργος Δαρδανός (Εκδόσεις Γ. & Κ. Δαρδανού, Gutenberg και Τυπωθήτω) και ο καθηγητής Γεώργιος Κεχαγιόγλου, είναι μεταξύ των εκπροσώπων της Τέχνης και των Γραμμάτων που βραβεύονται φέτος από το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας. Ανάμεσα στους βραβευθέντες στην «Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών» βρίσκονται η Μαρία-Φαίδρα Τσιαλέρα, δασκάλα του δημοτικού σχολείου του ακριτικού νησιού Αρκιοί στη Δωδεκάνησο, το οποίο αριθμεί έναν και μόνο μαθητή, καθώς και το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μπενάκη», το οποίο βραβεύεται για την «ηθική και υλική ενίσχυση του Μουσείου, αλλά και για τη συνολική προσφορά του στον ελληνικό πολιτισμό». 

 Τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών για το 2018 απονέμονται σήμερα (21/12) κατά την διάρκεια της Πανηγυρικής Συνεδρίας, η οποία θα ξεκινήσει με την παρουσίαση της Έκθεσης του Γενικού Γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών, Βασιλείου Χ. Πετράκου για το έργο της Ακαδημίας κατά το έτος 2018. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Αντώνιος Κουνάδης θα παρουσιάσει το έργο των Κέντρων και των Γραφείων Ερευνών κατά το τρέχον έτος. Θα ακολουθήσει η αναγγελία βραβείων και επαίνων από τον Γενικό Γραμματέα και η επίδοσή τους από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας. Η Συνεδρία θα κλείσει με την αναγγελία προκήρυξης των νέων βραβείων. 

 Δηλώσεις βραβευθέντων στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων 

 - Γιάννης Τυρλής, Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Χρυσό Μετάλλιο): «Είναι πολύ τιμητική η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών, αλλά και μεγάλη η ηθική ικανοποίηση των μελών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την βράβευση αυτή. Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) κλείνει φέτος 100 χρόνια παρουσίας στην ελληνική κοινωνία. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, έχει συμβάλλει στην επιστήμη και στην κοινωνία, ενώ το έργο της συνεχώς διευρύνεται με πολλές δράσεις τις οποίες αναπτύσσουμε. Το πιο σημαντικό όμως, που δίνει και ένα κοινωνικό μήνυμα στην εποχή της κρίσης, είναι ότι το έργο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βασίζεται στην εθελοντική συνεισφορά των μελών της. Όλες οι δράσεις της, οι μαθηματικοί διαγωνισμοί, τα περιοδικά που εκδίδονται, τα συνέδρια που διοργανώνονται, βασίζονται όλα στον εθελοντισμό» δήλωσε  ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Γιάννης Τυρλής. 

 Όπως εξηγεί, ο κ. Τυρλής, την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία την αφορά η αναβάθμιση της μαθηματικής εκπαίδευσης όλων των Ελλήνων, ενώ παράλληλα έχει την τύχη να στηρίζει παιδιά που έχουν ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά και διακρίνονται σε μαθηματικούς διαγωνισμούς. «Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια οι διακρίσεις που έχει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αυτό αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός κάποιων ανθρώπων και φυσικά το ταλέντο των Ελλήνων μαθητών, μπορεί να φέρουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα σε χώρους που υπάρχει πρωταθλητισμός». 

 Σύμφωνα με τον κ. Τυρλή, στόχος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που αριθμεί σήμερα 15.000 μέλη, είναι να φέρει τα μαθηματικά πιο κοντά στον μέσο άνθρωπο. «Δεν μας αφορούν μόνο οι ολυμπιονίκες και τα παιδιά που έχουν ταλέντο. Μας αφορούν και οι δράσεις που έχουν σχέση με το μέσο Έλληνα. Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό κάθε άνθρωπος να έχει μία θετική στάση απέναντι στα μαθηματικά, γιατί η μαθηματική σκέψη είναι αυτή που τον βοηθά να καταλάβει τον κόσμο που ζει. Αυτό δεν είναι εύκολο να το επιτύχουμε. Φέτος, διοργανώνουμε μία μεγάλη σειρά εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της Ε.Μ.Ε. Ωστόσο, μέσα από όλες τις δράσεις μας προσπαθούμε κατά το δυνατόν, να κάνουμε τον κόσμο ν' αγαπήσει τα μαθηματικά από το Δημοτικό μέχρι και το Λύκειο, γιατί θεωρούμε ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια καλή σχέση με τα μαθηματικά, θα γίνει και καλύτερος πολίτης. Τα μαθηματικά δεν είναι μόνο για τους ειδικούς και για τους ολυμπιονίκες, έχουν και έναν πολιτιστικό χαρακτήρα. Είναι παντού μέσα στη ζωή μας. Κρύβονται πίσω από κάθε μας δράση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και στο να γίνει ευρύτερα γνωστό το έργο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην ελληνική κοινωνία». 

 - Σοφία Στάϊκου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (Αργυρό Μετάλλιο): «Νιώθω πραγματικά υπερήφανη για τη σημερινή βράβευση της Ακαδημίας Αθηνών για το Δίκτυο Θεματικών Μουσείων μας, που αποτελεί για εμένα έργο ζωής. Πριν δεκαέξι χρόνια οραματίστηκα ένα Δίκτυο μουσείων στην ελληνική περιφέρεια που θα αναδείκνυε τη νεότερη πολιτιστική κληρονομιά προβάλλοντας την παραγωγική ιστορία μας και παράλληλα θα λειτουργούσε αναπτυξιακά, προσφέροντας στην οικονομία του τόπου και μέσω της ενίσχυσης του πολιτιστικού τουρισμού. Σήμερα μπορώ να πω, με ιδιαίτερη συγκίνηση, ότι ανήκω στους ευλογημένους ανθρώπους, οι οποίοι είχαν τη χαρά να δουν το όραμά τους να υλοποιείται. 

 Το Δίκτυο Μουσείων του Ιδρύματος αριθμεί εννέα μουσεία-κοσμήματα, καθένα από τα οποία προβάλλει τεχνικές, μεθόδους και παραδόσεις που αναπτύχθηκαν σε διάφορες γωνιές της χώρας, αποτελώντας σημεία αναφοράς για τις περιοχές όπου βρίσκονται. Σήμερα, το καινοτόμο Δίκτυό μας αποτελεί ένα έργο διεθνώς αναγνωρισμένο. Σήμερα, το Ίδρυμα «συνομιλεί» με σημαντικούς φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ένα έργο που έγινε με μοναδικές ταχύτητες για τα ελληνικά δεδομένα, με την αγαστή συνεργασία μας με τον δημόσιο τομέα. Το έργο αυτό οικοδομήθηκε με πολύ μεράκι και πείσμα, με αγάπη για τον τόπο μου, για την Ελλάδα που παράγει. Πιστεύω ακράδαντα ότι το οφείλαμε στην κοινωνία και χαίρομαι που το πετύχαμε!». 

 - Έλλη Γιωτοπούλου-Σισιλιάνου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Βραβείο της Ακαδημίας, άνευ αντιστοίχου προκηρύξεως): «Η αρχή της Ακαδημίας να βραβεύει κάθε χρόνο περιπτώσεις που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς, ανθρωπιστικούς, επιστημονικούς, καλλιτεχνικούς, αποτελεί ένδειξη της βαρύτητας που δίνει στο επίπεδο πολιτισμού της χώρας? επίπεδο, που αποτελεί προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της γενικότερα. Η αναγνώριση από την Ακαδημία του έργου του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ), που από την ίδρυσή του παλεύει για την προστασία κάθε είδους ανθρώπινου δικαιώματος, αποτελεί βαθειά ικανοποίηση». 

 - Δημήτρης Μαντάς, Μαέστρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας (Βραβείο της Ακαδημίας για την υπερεκατονταετή πλούσια μορφωτική και καλλιτεχνική δράση της Φιλαρμονικής): «Με πραγματικά μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, παραλαμβάνουμε σήμερα την τιμητική διάκριση της Ακαδημίας Αθηνών, του μεγαλύτερου πνευματικού Ιδρύματος της χώρας. Μια διάκριση που αναγνωρίζει το πολιτιστικό έργο που επιτελεί η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας και έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών όλων των καταξιωμένων μουσικών που έχουν περάσει από τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας. 

 H Δημοτική μας Φιλαρμονική, μια από τις παλαιότερες Φιλαρμονικές της Ελλάδας, έχει να επιδείξει, από την ίδρυσή της το 1896 έως σήμερα, ένα σημαντικό και πλούσιο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο στη Λαμία αλλά και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες της σε πολλές κοινωνικές, θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιώντας σημαντικές εμφανίσεις, όπως συναυλίες και παρελάσεις στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει συντροφεύσει την πόλη της Λαμίας σε όλες τις σημαντικές στιγμές της πολυετούς ιστορίας της. Και πάνω απ' όλα, προσφέρει δωρεάν διδασκαλία μουσικών οργάνων και μουσικής σε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους μουσικούς. 

 Στο πλήρως εξοπλισμένο, σύγχρονο και καλαίσθητο νέο μας κτίριο, όπου έχουμε εγκατασταθεί τα τελευταία δύο χρόνια, και με σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό μαθητών μπορούμε, πλέον, να πραγματώσουμε όλα τα καλλιτεχνικά μας σχέδια και να θέτουμε συνεχώς νέους στόχους. Θέλω, με την σημερινή ευκαιρία, να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη για την αδιάκοπη και συνεχή μέριμνα και προσφορά του, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Φιλαρμονικής Μάρκο Τσιτσία που είναι συνεχώς και κυριολεκτικά δίπλα μας και φυσικά όλα τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής, παλαιότερα και νεότερα, τα οποία την ανέδειξαν ως σημαντικό πολιτιστικό φορέα της πατρίδας μας εδώ και 122 χρόνια». 

 - Γιώργος Δαρδανός, εκδότης (Βραβείο της Ακαδημίας, άνευ αντιστοίχου προκηρύξεως): «Είναι μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο. Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους δημιουργούς, τους συγγραφείς, τους μεταφραστές, τους επιμελητές, τους επιστήμονες που χρόνια τώρα δουλεύουν στον εκδοτικό οίκο. Θα ήθελα ν' αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου, στον αδερφό μου, στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου, αλλά κυρίως σε όλους τους αναγνώστες οι οποίοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Στους αναγνώστες τους απαιτητικούς, που πολλοί απ' αυτούς τυχαίνει να είναι άνεργοι ή χαμηλόμισθοι και μας στηρίζουν με το υστέρημά τους. Οι εκδόσεις είναι ένα μεγάλο σχολείο. Αν μέχρι σήμερα έχουμε εκδώσει πάνω από 5.000 τίτλους, έχουμε εξετάσει πάνω από 120.000 τίτλους βιβλίων» δήλωσε ο εκδότης Γιώργος Δαρδανός που βραβεύεται από την Ακαδημία Αθηνών για το σύνολο της υπερπεντηκονταετούς αδιάλειπτης προσφοράς του στα γράμματα και τις επιστήμες, μέσω των καλαίσθητων εκδόσεων των εκδοτικών του οίκων που αποτελούν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής βιβλιοπαραγωγής. 

 Μιλώντας για την πορεία του, ο κ. Δαρδανός αναφέρει: «Γεννήθηκα σ' ένα χωριό στην 'Ανδρο όπου δεν είχαμε βιβλιοθήκη. Έμενα σ' ένα σπίτι που δεν είχε φως, νερό, τουαλέτα, ούτε φαγητό. Πηγαίναμε σ' ένα σχολείο όπου ήταν παλιό καφενείο και εκεί υπήρχε μία πιατοθήκη που ήταν δήθεν βιβλιοθήκη και είχε μέσα δύο βιβλία: το ένα ήταν ένας τσελεμεντές και το άλλο ένας ονειροκρίτης με ελάχιστες σελίδες. Τότε, λοιπόν, έκανα σκοπό της ζωής μου να φτιάξω βιβλιοθήκες. Μια μέρα μάζεψε η νονά μου είκοσι αυγά και μας τα έδωσε με το γιο της και παραγγείλαμε ένα βιβλίο. Μας το έφεραν στο λιμάνι. Ήμουν 9 χρονών τότε. Στο δρόμο μας έσπασαν τα έξι αυγά, ακόμα τα χρωστάμε. Έκτοτε αφιέρωσα όλη μου τη ζωή στην δημιουργία βιβλιοθηκών». 

 - Τάσος Ψαρράς, σκηνοθέτης (Βραβείο της Ακαδημίας, άνευ αντιστοίχου προκηρύξεως): «Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό το βραβείο. Δεν το περίμενα, ήταν μεγάλη έκπληξη. Στη ζωή μου έχω πάρει διάφορα κινηματογραφικά βραβεία αλλά αυτό είναι ξεχωριστό και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα» δήλωσε ο σκηνοθέτης Τάσος Ψαρράς, ο οποίος βραβεύεται από την Ακαδημία Αθηνών για την επί 20 και πλέον έτη σκηνοθεσία και παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ «Εποχές και Συγγραφείς» της ΕΡΤ. Η σειρά βιογραφεί σημαντικούς Έλληνες συγγραφείς και αποτυπώνει τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες μέσα στις οποίες διαμορφώθηκε το έργο τους. 

 Αναφερόμενος σε αυτήν, ο κ. Ψαρράς δήλωσε: «Νομίζω ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο έργο που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, και δεν εννοώ μόνο τους καθιερωμένους αλλά και κάποιους νεότερους που βρίσκονται εν ζωή. Η σειρά είναι γυρισμένη με ιδιαίτερη επιμέλεια και αποτελεί προϊόν μεγάλης έρευνας. Χαίρομαι που όλα αυτά τα πρόσεξαν στην Ακαδημία. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα φτάσει και στα σχολεία. Θεωρώ ότι είναι ένα έργο που θα ενδιέφερε πολύ τους μαθητές. Ξέρετε, πολλοί καθηγητές που χρησιμοποιούν κάποια αντίγραφα, μου λένε ότι οι φοιτητές τους δείχνουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν υπάρχει ένα οπτικό υλικό, παρά όταν πρόκειται για μία ξερή παράδοση. Είναι ένα έργο που μου πήρε περίπου 23 χρόνια, αφού καθένα από αυτά τα επεισόδια δεν γυρίζεται εύκολα, πρέπει να μελετήσεις. Δεν πρόκειται για μία απλή βιογραφία και μία ξερή παράθεση ημερομηνιών. Αυτό που μ' ενδιέφερε ν' αναδείξω ήταν το πως ο δημιουργός συνομιλεί με την κοινωνία, το πως νομιμοποιείται ένας δημιουργός. Προσωπικά, είχα μεγάλο κέρδος μελετώντας την ιστορία των ποιητών και των πεζογράφων και απέκτησα και εγώ το μικρόβιο της έρευνας. Θα έλεγα ότι εμπλούτισα και το δικό μου πολιτιστικό κόσμο». 

 - Μαρία-Φαίδρα Τσιαλέρα, δασκάλα του δημοτικού σχολείου του ακριτικού νησιού Αρκιοί στη Δωδεκάνησο (Βραβείο Κωνσταντίνου Κριεζή): «Θεωρώ μεγάλη τιμή την βράβευση μου από την Ακαδημία Αθηνών. ‘Ήταν μια απόφαση που δεν περίμενα» δήλωσε η δασκάλα των Αρκιών, Μαρία- Φαίδρα Τσιαλέρα στην οποία απονέμεται το βραβείο Κωνσταντίνου Κριεζή για την αφοσίωση και τη συνέπεια με την οποία εκτελεί τα καθήκοντα της. 

 «Θεωρώ ότι αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί των νησιών της Δωδεκανήσου οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους στις εσχατιές του Αιγαίου» τόνισε η κ. Τσιαλέρα επισημαίνοντας πόσο σημαντικές στην παιδεία και στον πολιτισμό είναι οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί κυρίως των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου».


Σχόλια ( )
Υποβλήθηκε πριν από 1952 ημέρες
Προσθέστε το σχόλιο σας

Συζήτηση - Γνώμες - Σχόλια

Είναι εύκολη η Αγγλική Φιλολογία του ΕΚΠΑ;;
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 15:53
Σχόλια (0)

Μεταπτυχιακά
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 22:37
Σχόλια (0)

Δεκαπέντε (15) θέσεις έμμισθων υποψηφίων διδακτόρων
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:46
Σχόλια (0)

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:41
Σχόλια (6)


Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (0)

Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ ή Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 19:23
Σχόλια (13)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 01:50
Σχόλια (3)

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 19:36
Σχόλια (11)

Σχολές με φυσική παρουσία

Εκπαιδευτικά... και Άλλα
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Οι σχολικές εκδρομές δεν είναι πάντοτε "εκδρομή" και πάντως όχι για όλους...
Σχόλια (0)
Υποβλήθηκε πριν από 13 λεπτά
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Σχετικά με την μετακίνηση εκπαιδευτικού από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 17 λεπτά
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Εκπαιδευτικοί: Τι ισχύει με τους τελικούς Πίνακες Κατάταξης και τους διορισμούς μονίμων
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 39 λεπτά
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Σχολεία: Τι αλλάζει στα κυλικεία
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 19 ώρες
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Μετεγγραφές φοιτητών 2024: Ποιοί μπορούν να κάνουν αίτηση από σήμερα
Σχόλια (1)
Υποβλήθηκε πριν από 19 ώρες
Σελίδα 1 από 6198 (37187 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
6196
6197
6198
Επόμενο
edu4u.gr facebook page
Καταχώρηση Δημοσίευσης