Ομάδα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αν και κέρδισε τις εντυπώσεις, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Ecotrophelia Europe , δεν κατάφερε να βρεθεί τελικά ανάμεσα στους νικητές. Ο διαγωνισμός Ecotrophelia Europe , για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων διατροφής, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων Sial στο Παρίσι. Συνολικά δεκαπέντε ομάδες από Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία και Ελβετία παρουσίασαν τις δημιουργίες τους ως νικήτριες των αντίστοιχων διαγωνισμών σε εθνικό επίπεδο. Η κριτική επιτροπή του Ecotrophelia 2012 με πρόεδρο τον Michael Knowles, πρόεδρο του Food for Life FoodDrinkEurope, απένειμε τα εξής βραβεία: Το Ecotrophelia Europe Gold (8.000 ευρώ) απονεμήθηκε στην ολλανδική ομάδα για το Chef Lupin , ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής φιλικό προς το περιβάλλον, από καρπό λούπινου που καλλιεργείται στην Ευρώπη. Το Ecotrophelia Europe Silver (4.000 ευρώ) έλαβε η γερμανική ομάδα για το Cruemel , ένα κατεψυγμένο επιδόρπιο, το οποίο σερβίρεται ζεστό. Το τρίτο βραβείο, Ecotrophelia Europe Bronze (2.000 ευρώ), δόθηκε στην ομάδα της Γαλλίας για το bread&cook , ένα καινοτόμο και έτοιμο προς χρήση ρευστό μείγμα για γαλλικό τοστ και κέικ. Η ελληνική ομάδα ουμμετείχε με το Cereal 4 , μία βάση πο λυδημητριακών σε μορφή σκόνης, η σπσι'α περιέχει ένα μείγμα τεσσάρων πηγών δπμοτριακών (σίκαλη, βρώμη, ρύζι και καλαμπόκι), χαρουπάλεπρο, φυσικά αρωματικά συστατικά και το εναλλακτικό γλυκαντικό Stevia Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ cytotec abortion open abortion pill online purchase reasons married men cheat wife affair I cheated on my boyfriend how to catch a cheat go online generic mexico pharmacy viagra open link best spy phone apps link spy to mobile download
Σχόλια (
)
|